Σπασμένο πάνελ και αντιπροσωπεία

Reaction score
0
Καλησπέρα παιδιά. Έχω μια ερώτηση μπας και μπορεί να μου απαντήσει κανείς :) . Βασικά έχω μια 42άρα Philips στην οποία έριξα πάνω της το χειριστήριο (!!! πικρή ιστορία) και όπως είναι φυσικό το πάνελ έσπασε.

Αυτό που σκέφτομαι τώρα είναι να την πάω στην αντιπροσωπεία και να τους πω να μου την φτιάξουν (δηλαδή να μου αλλάξουν πάνελ). Γνωρίζετε αν αυτό είναι εφικτό; Αυτό που με νοιάζει είναι όσο το δυνατόν μικρότερο κόστος (γι' αυτό και σκέφτομαι τη λύση της αντιπροσωπείας). Μήπως είναι καλύτερα να προβώ σε αγορά καινούργιας; Αν και δεν θα ήθελα κάτι τέτοιο.

Αύριο θα επικοινωνήσω με την αντιπροσωπεία αλλά επειδή με καίει το θέμα είπα να κάνω μια προσπάθεια στο φόρουμ μπας και γνωρίζει κάποιος κάτι επί του θέματος.

Reaction score
0
Απάντηση: Σπασμένο πάνελ και αντιπροσωπεία

Είναι η 42PFL3604D και την πήρα στα 599 ευρώ. Στο ποστ που μου ανέφερες διάβασα για 2500 ευρώ και 1000 ευρώ! Μα καλά πως είναι δυνατόν το πάνελ σκέτο να είναι ακριβότερο από το όλο πακέτο;!

Reaction score
10
Αχ βρε gloup, καλύτερα να έριχνες το τηλεχειριστήριο σε κάνα κεφάλι ή σε κάνα τοίχο... Κρίμα η τηλεορασίτσα...

Reaction score
0

Άσε και την πήρα και πρόσφατα.

JL_

Reaction score
19
Μα καλά πως είναι δυνατόν το πάνελ σκέτο να είναι ακριβότερο από το όλο πακέτο;!
Για πολλούς λόγους, οι δύο βασικότεροι είναι:

α) Η απληστία των εταιρειών.

β) Τα έξοδα μεταφοράς ενός μεμονωμένου πάνελ LCD από Κορέα -> Ευρώπη.

Δεν χάνεις βέβαια και τίποτα να κάνεις μια ερώτηση στο service για να είσαι 100% σίγουρος, αλλά δυστυχώς, μάλλον πας για καινούρια τηλεόραση...

Reaction score
0

:116: Και να σκεφτείς μου είχε έρθει πολλές φορές στο μυαλό κάτι τέτοιο! :116:

Θα τους πάρω τηλέφωνο αύριο να δω. Ευχαριστώ παιδιά για τις απαντήσεις.

Reaction score
0

Λοιπόν πήρα τηλέφωνο την αντιπροσωπεία και ο τεχνικός μου είπε ότι δεν με συμφέρει να την πάω για επισκευή, μιας και το κόστος θα πλησιάζει αυτό μιας καινούργιας. Βέβαια μου πρότεινε να την πάω από εκεί να την δούνε και να μου πουν, αλλά επειδή δεν έχω τον χρόνο για να μπω σε αυτή τη διαδικασία πήγα και πήρα καινούργια.

Τώρα η ερώτηση κρίσεως! Υπάρχει περίπτωση να μπορέσω να αποκομίσω κανένα συμβολικό ποσό για την σπασμένη τηλεόραση με κάποιο τρόπο;

Reaction score
2

Ίσως με έκπτωση για απόσυρση συσκευής σε αγορά καινούργιας?

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.251
Members
38.543
Νεότερο μέλος
intergrale