Σπαστικά κολληματάκια....

Reaction score
0
Καλησπερα!Εχω μια επιπλοκουλα οσο αφορα την αναπαραγωγη 1080p και 720p ταινιων που βλεπω.Για αναπαραγωγη εχω ενα vaio με 1gb καρτα γραφικων ddr3 kai στελνω στον optoma hd20 με hdmi.Ενω παιζει τα αρχεια μου κανει κοληματακια και μου ΣΠΑΕΙ ΤΑ ΝΕΥΡΑ!!!!Με vlc & media player clasic cinema μου κολλαει ενω με km player παιζει κανονικα....αλλα δεν μπορω να βαλω να παιζει ελληνικα με τιποτα!!κατι κινεζικα μου βγαζει!Μηπως μπορει να με βοηθησει καποιος?οεο?και με τους υποτιτλους με τον km player να βοηθησετε ακομα καλυτερα γιατι τον θεωρω τοp player παρολο που εχω παθει αυτο με τους υποτιτλους!!εχω κανονισει και θερινη προβολη το βραδυ και δεν ειμαι να ακουω γρινιες του στυλ ¨¨καλα εδωσες 2000 για λαπτοπ και προτζεκτορα και εμενα το dvd μου με 30 ευροπουλα παιζει χωρις κοληματᨨΒοηθεια!!:113:

Reaction score
2
Re: Σπαστκά κοληματακια....

Περιεργο,ποτε δεν ειχα προβλημα με τους υποτιτλους στο kmplayer παντα ελληνικα μου τους βγαζει οτι γραμματοσειρα και να βαλω που την υποστιριζουν βεβαια.(Εγω χρησιμοποιω Arial).

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192
Απάντηση: Σπαστκά κοληματακια....

Κάτι δεν έχεις εγκαταστήσει ή ρυθμίσει σωστά.
Τα παρακάτω αφορούν τον mpc hc

1. Update φυσικά το λειτουργικό μέσω του Windows Update.
2. Update του DirectX (DirectX End-User Runtimes, το τελευταίο είναι του Ιουνίου 2010)
3. Εγκατάσταση του τελευταίου Driver για την κάρτα γραφικών nVidia ή AMD-ATI
4. Εγκατάστασητου Media Player Classic Home Cinema
5. Προαιρετικά εγκατάσταση του CoreAVC, Hali Media splitter, AC3 filter, ffdshow.
6. Στα options του MPC HC στο playback-output –DitectShow Video, επιλογή VMR9(renderless) για XP και EVR Custom Preset για Vista και 7.
7. Στα options του MPC HC—InternalFilters—SourceFilters, επιλογή όλων των φίλτρων (αν γίνει εγκατάσταση του CoreAVC και Haali Media Splitter δεν πρέπει να επιλεγεί το φίλτρο για matroska)
8. Στα options του MPCHC—InternalFilters—TransformFilters, επιλογή όλων των φίλτρων(αν θέλουμε να πάρουμε ήχο pass-through από SPDIF δεν επιλέγουμε τα φίλτρα για AC3, DTS και εγκαθιστούμε το AC3 Filter.
9. Αν έχει γίνει εγκατάσταση των CoreAVC ή AC3 Filter ή ffdshow πρέπει να τα προσθέσουμε στα External Filters του MPC HC.

Reaction score
1.847

Πήγα στις ρυθμίσεις (προτιμήσεις - preferences) του kmplayer

επέλεξα στο αριστερό πεδίο το subtitle processing - font style, και είδα primary γλώσσα τα Verdana και αντικαταστάτη τα Arial. Δεν έχω πρόβλημα με τους ελληνικούς υπότιτλους.

Reaction score
0

ευχαριστω παρα πολυ για την γρηγορη απαντηση!!!θα τα δοκιμασω αν δουμε τι θα γινει!

Reaction score
0

Σωτήρα μου gkontoletas ήταν τελικα το νουμερο 6 απο αυτα που μου ειπες!!Σε ευχαριστω πολυ!Τώρα που θα δουν σε 120 ιντσες την κοκκινοσκουφιτσα να δω τι θα πουν μετα!!χαχα

Reaction score
0

Μαπα ταινια..βαλε καμια αλλη..χεχεχε...

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.630
Members