Στήριξη surround ηχείων

Reaction score
403
Καλησπέρα,

Θέλω να στηρίξω 2 surround ηχεια 7,2 κιλών το καθένα, σε παλιους, σαθρούς τοίχους και δεν νομίζω οτι μπορούν να το στηρίξουν με ασφάλεια οι απλές τρύπες με ουπα.

Επιπρόσθετα, δεν μπορώ να βάλω βάσεις γιατι κάτω από το ηχείο είναι πέρασμα, οποτε δεν βολεύει μια κλασική βάση δαπέδου.

ια επιπλέον ασφάλεια στην στηριξη του, εχω σκεφτει να μπεί κάτω απο το ηχείο, μια γωνία βιδωτή στον τοίχο, οπου θα στηρίζει το ηχείο μειώνοντας το βάρος που πρέπει να στηρίξει η μοναδική οπή που έχει το ηχείο για στήριξη σε τοίχο.

τι άλλες λύσεις υπάρχουν;
μήπως υπάρχει κατι για σαθρούς τοίχους;

Last edited:

Reaction score
15.469
Εαν ο τοιχος ειναι τοσο χαλια μπορεις να βαλεις μια μεταλλικη πλακα με τεσσερις τρυπες για να πιασει καλυτερα και στηριζεις το ηχειο πανω της.Πετροτοιχος ειναι ?

Reaction score
403
Εαν ο τοιχος ειναι τοσο χαλια μπορεις να βαλεις μια μεταλλικη πλακα με τεσσερις τρυπες για να πιασει καλυτερα και στηριζεις το ηχειο πανω της.Πετροτοιχος ειναι ?
Δεν έχω ιδέα τι τοίχος είναι.
Η πολυκατοικία είναι τουλάχιστον 50 ετών. Νεοκλασικό, ψηλοτάβανο με χοντρούς τοίχους.

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.503
Αν είναι 50 ετών είναι τούβλο και δεν υπάρχει θέμα. Αν είναι σαθρός ο σοβάς απο υγρασίες ή κακή ποιότητα είναι αδιάφορο, αφού θα στηρίξεις στο τούβλο.

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
83.229
Απλά τα πράγματα...
Αρπάζεις έναν
(γκασμά:p:D:D)
ξηλώνεις όλο τον σοβά..,
αλείφεις τα τούβλα με blu-tack(2 δάκτυλα αρκούν :whistling:)
πετάς το ηχείο στον τοίχο και...

voila!!:o:o:o:p:D:D:D:D:roflmao::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao:

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.383
Μην τον βρίζεις βρε!

Μόνο εγώ έχω το δικαίωμα! :D

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
83.229
Επίσης αν θέλεις να βρεις το κατάλληλο ύψος-θέση των surround...
καλείς τον Αβγδ...
του βάζεις blu-tack στο κούτελο(βάλε αρκετό να γίνει άφρο
:p:D:D:D:D:D)
ίδια διαδικασία με πριν(του πετάς το ηχείο στο κεφάλι:D:D:D:D...απαλά:whistling:
βάζεις μια ταινία να παίζει...
και άσε τον να πηγαίνει πέρα δώθε...θα σταματήσει μόνος του:p:roflmao::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao:

Reaction score
403
για το στρώσιμο των ηχείων ποιον να καλέσω;

κατι τετοιο θα σηκωνει 7,5 κιλά ;

Reaction score
15.469
για το στρώσιμο των ηχείων ποιον να καλέσω;

κατι τετοιο θα σηκωνει 7,5 κιλά ;
πιθανον και να σηκωνει τα κιλα αν μπει σε στερεα επιφανεια, αμα μπει σε σαθρο σοβα θα τον παρει μαζι του πεφτοντας ... οπως λεει ο zizik βαλε ενα ουπα κ εισαι ετοιμος (αφου μιλαμε για τουβλο) ...

Reaction score
403
δεν ξερω αν θα βρω τουβλο.. ειδικα στο σημειο που θελω να τοποθετηθουν τα ηχεια.
οσοι μάστορες έκαναν τρυπες για οτιδηποτε, έλεγαν οτι οι τοιχοι δεν κρατάνε πολλά κιλά.

μετά την δουλεία θα πάω σε ενα χρωματοπωλείο να δω μήπως έχουν να μου προτείνουν κάτι.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.806
Members
38.497
Νεότερο μέλος
Κωνσταντίνος Παντός