Στήσιμο home cinema!

Reaction score
1
Καλημέρα σε όλους.Αγορασα πρόσφατα μια τηλεόραση και είπα αφού φτιάξαμε την εικόνα να φτιάξω σιγά σιγά και τον ήχο. Μέχρι τώρα έχω έναν σύστημα 5.1 της lg. Το Bh9420p νομίζω. Για να φτιάξω κάτι καλό τι ποσό χρειάζεται;

stampol

Οι θυσίες...
Reaction score
5.412
Καλημέρα σε όλους.Αγορασα πρόσφατα μια τηλεόραση και είπα αφού φτιάξαμε την εικόνα να φτιάξω σιγά σιγά και τον ήχο. Μέχρι τώρα έχω έναν σύστημα 5.1 της lg. Το Bh9420p νομίζω. Για να φτιάξω κάτι καλό τι ποσό χρειάζεται;
κατι που να μην ειναι σετ του στυλ LG κτλπ...επειδη ειπες καλο! διαφωτισε μας το οικονομικο σου περιθωριο.

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.779
Δεν υπάρχει όριο. Sky's the limit...

Το δυστύχημα είναι ότι μπήκε το μικρόβιο της αναβάθμισης. Βάλε ένα οικονομικό όριο (που οι εδώ...φίλοι θα φτάσουν στο διπλάσιο σε χρόνο dt :D), πες μας για τον χώρο σου, και τι σου λείπει.

Reaction score
1
κατι που να μην ειναι σετ του στυλ LG κτλπ...επειδη ειπες καλο! διαφωτισε μας το οικονομικο σου περιθωριο.
Τώρα τα οικονομικά περιθώρια είναι λίγο στενά αλλά αν γίνεται κάτι να το φτιάξω σιγά σιγά σιγά-σιγά μπορώ να δώσω 1000-1500. Είναι καλά; Δεν ψάχνω κάτι το τρομερό γιατί είμαι και σε πολυκατοικία όποτε η ένταση δεν θα μπορεί να είναι και τεράστια αλλά κάτι αξιοπρεπές

Από χώρο η απόσταση της τηλεόρασης μέχρι τον καναπέ είναι γύρω στα 2-2,5 μέτρα. Ουσιαστικά τώρα από θέμα ήχου έχω μόνο αυτό της lg όποτε λείπουν τα πάντα χαχα

Reaction score
92
Κάτι τέτοιο θα σε βόλευε
http://www.skroutz.gr/s/437150/Jamo-S-426-HCS-3.html
και απο ενισχυτές ανάλογα πόσα θες να δώσεις ρίξε μια ματιά
http://www.skroutz.gr/c/239/enisxytes.html?from=catspan&keyphrase=amplifier+5.1
και αργότερα ρίχνεις και ένα subwoofer αναλόγως με το τι θες να διαθέσεις και είσαι αρχηγός
Ολα μαζί με ενα χιλιαρικάκι και θα είσαι απόλυτα καλυμμένος μιας και είσαι σε πολυκατοικία όπως βέβαια και οι περισσότεροι, με όλους τους περιορισμούς που συνεπάγεται ;)

Reaction score
1
Κάτι τέτοιο θα σε βόλευε
http://www.skroutz.gr/s/437150/Jamo-S-426-HCS-3.html
και απο ενισχυτές ανάλογα πόσα θες να δώσεις ρίξε μια ματιά
http://www.skroutz.gr/c/239/enisxytes.html?from=catspan&keyphrase=amplifier+5.1
και αργότερα ρίχνεις και ένα subwoofer αναλόγως με το τι θες να διαθέσεις και είσαι αρχηγός
Ολα μαζί με ενα χιλιαρικάκι και θα είσαι απόλυτα καλυμμένος μιας και είσαι σε πολυκατοικία όπως βέβαια και οι περισσότεροι, με όλους τους περιορισμούς που συνεπάγεται ;)
http://www.lg.com/gr/support/support-product/lg-BH9420P
Αυτά έχω τώρα. Απλά φτιάξαμε το σπίτι στο χωριό που είναι οι γονείς μου και είπα αφού έγινε που έγινε η αναβάθμιση μήπως φτιάξω άλλο σύστημα εδώ και μεταφέρω αυτό στο χωριό. Αν βέβαια αξίζει.

Τα ηχεία μου φάνηκαν φθηνά. Μετά από ενισχυτή τι κοιτάω;

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.692
Να παίζει HD formats το ενισχυτάκι, True HD & DTS HD Master.

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.425
Δες τις αγγελίες του φόρουμ σε οτι πάρεις ,σε αυτά τα χρήματα μην ασχολείσαι με καινούργια.
Θα είσαι επίπεδα πιο πάνω.

Reaction score
1.469
αρα σε καλυπτε το lg αλλα μιας και θες να το μεταφερεις θελεις να το αντικαταστησεις
αν μπεις στην διαδικασια να παρεις ξεχωριστο ενισχυτη και 9 ηχεια και blu ray και καλωδια που χρειαζεσαι για ολα αυτα να τα συνδεσεις και επιπλο να τοποθετησεις
και ολο αυτο το συστημα να ειναι αντιληπτο πως παιζει καλυτερα απο το lg
τοτε τα 1500ε μαλλον ειναι λιγα
εσυ αποφασιζεις ομως :)

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.692
Γιατί 9 ηχεία μάστορα; 5.1 χρειάζεται ο άνθρωπος.

Reaction score
1.469
το Bh9420p που εγραψε ειναι 9 καναλο
οτι και να ναι τα ιδια ισχυουν που σου πα michkal91 φιλε μου
απο τα 1500 που χεις εγω θα δινα τα μισα να παρω μεγαλυτερη τηλεοραση και καλυτερη και θα καταλαβαινα διαφορα με το που παταγα το ON αν εχεις και κανα ps4 θα ναι μαγεια μιας και εισαι 24χρ.....:)
και με τα υπολοια ενα καlυτερο και πιο καινουργιο συστημα απο το lg
ομως εσυ αποφασιζεις
καλες αγορες!:welcome:

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.692
Είναι πεντακάναλο με ψευδούψους πάνω απ' τα τέσσερα. ;)

Reaction score
1
Η αλήθεια είναι ότι με το lg είχα ένα θέμα με καθυστέρηση ήχου και ήθελε συνέχεια ρύθμιση. Πχ είχα την τηλεόραση συνδεδεμένη με οπτική στον ενισχυτή. Από την τηλεόραση και τον ΟΤΕ ολα οκ. Επίσης στην τηλεόραση είχα και ένα Apple TV από το οποίο έβλεπα Netflix. Ε τότε έχανε κάποια κλάσματα τον ήχο και ο ήχος ήταν πιο πίσω από την εικόνα και ρύθμισα τον ήχο από την τηλεόραση για να μην έχει καθυστέρηση

PS4 υπάρχει ήδη. (Η καθυστέρηση που ανέφερα για το Apple TV ισχύει και σε αυτό).

Τηλεόραση μόλις πήρα μια 50αρα 4K

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.993
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas