- Reaction score
- 14
Με αφορμή την αγορά του EPSON TW-600 αποφάσισα να στήσω ένα σωστο HTPC (όσο μπορώ)
Το σύστημα μου απαρτίζεται απο
CPU: Athlon 64 x2 dual sam2 3800+
MB: MSI nforce4 δεν θυμάμαι ακριβός το μοντέλο πάντως έχει pci-e και sli
RAM: 1024 533MHz (2x 512)
GPU: MSI 6800GS
HDD: 200gb wd 7200 sata2, 2x 160gb seagate 7200 sata 2
Audio: Sound plaster XFi
DVDp: Pioneer
DVDr
lextor
Και όλα αυτά τοποθετημένα στο κούτι Shark της thermaltake.
Λογισμικό WinDows Xp Professional X64 .
Με βάση αυτά ποια προγράμματα θα χρειαστώ για την αναπαραγωγή βίντεο στον προτζέκτορα (η σύνδεση είναι με καλώδιο HDMI->DVI της HAMA)κατα προτίμιση σε 720p ποιούς codecs κλπ.
Να σημειώσω οτι ο ήχος δίνεται μέσω spdif στον ενισχυτή οπότε θα ήθελα τα προγράμματα που θα προτείνεται να έχουν αυτήν την δυνατότητα!
Έχω το PowerDVD 7 αλλά:
1. Η κίνηση είναι χάλια και γίνεται ακόμα χειρότερη αν ενεργοπιοίσω το hardware video acceleration
2. Όταν παίζω dvd στα info του προβολέα παίρνω ανάλυση 1920*180ι...(oi drivers ειναι ρυθμισμένοι για 720p και dualview και όντος αυτην την ανάλυση παίρνει ο προβολέας όσο είμαι στο desktop και δεν παίζω κανένα video)θα ήθελα να δίνω στον προβολέα native ανάλυση (1280*720p)
Α τα win είναι μόλις χθές περασμένα και οπότε εντελώς απροβλημάτιστα απο registries κλπ. και οι drivers που χρησιμοποιω ειναι οι τελευταίοι forceware.
Έχω όρεξη για πειραματισμούς...
Το σύστημα μου απαρτίζεται απο
CPU: Athlon 64 x2 dual sam2 3800+
MB: MSI nforce4 δεν θυμάμαι ακριβός το μοντέλο πάντως έχει pci-e και sli
RAM: 1024 533MHz (2x 512)
GPU: MSI 6800GS
HDD: 200gb wd 7200 sata2, 2x 160gb seagate 7200 sata 2
Audio: Sound plaster XFi
DVDp: Pioneer
DVDr
Και όλα αυτά τοποθετημένα στο κούτι Shark της thermaltake.
Λογισμικό WinDows Xp Professional X64 .
Με βάση αυτά ποια προγράμματα θα χρειαστώ για την αναπαραγωγή βίντεο στον προτζέκτορα (η σύνδεση είναι με καλώδιο HDMI->DVI της HAMA)κατα προτίμιση σε 720p ποιούς codecs κλπ.
Να σημειώσω οτι ο ήχος δίνεται μέσω spdif στον ενισχυτή οπότε θα ήθελα τα προγράμματα που θα προτείνεται να έχουν αυτήν την δυνατότητα!
Έχω το PowerDVD 7 αλλά:
1. Η κίνηση είναι χάλια και γίνεται ακόμα χειρότερη αν ενεργοπιοίσω το hardware video acceleration
2. Όταν παίζω dvd στα info του προβολέα παίρνω ανάλυση 1920*180ι...(oi drivers ειναι ρυθμισμένοι για 720p και dualview και όντος αυτην την ανάλυση παίρνει ο προβολέας όσο είμαι στο desktop και δεν παίζω κανένα video)θα ήθελα να δίνω στον προβολέα native ανάλυση (1280*720p)
Α τα win είναι μόλις χθές περασμένα και οπότε εντελώς απροβλημάτιστα απο registries κλπ. και οι drivers που χρησιμοποιω ειναι οι τελευταίοι forceware.
Έχω όρεξη για πειραματισμούς...