ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.
Ιδρυτής
- Reaction score
- 731
Λεμε πολλες φορες πως η σταθερη οθονη ειναι η καλυτερη διοτι δεν εχει ζαρες κλπ κλπ
Ακουστε τι παθαινω εγω καθε φορα.
Κατ'αρχας διαθετω την Screenline 113'' εδω και 4-5 χρονια.
Τιποτα ιδιαιτερο απο αποψη ποιοτητας και εχει αντεξει ολα αυτα τα χρονια αλλα δειτε τι παθαινω καθε καλοκαιρι.
Τετοια εποχη λοιπον αρχιζουν και σπανε τα λαστιχακια που κρατουν την οθονη τεντωμενη.
Εως τωρα ημουν αρκετα τυχερος διοτι μπορεσα και εβρισκα ανταλλακτικα.Θελω να δω τι θα κανω απο εδω και περα.
Λοιπον η διαδικασια ειναι η εξης:
Κατεβαζω την οθονη κατω-μην ξεχνατε χρειαζομαστε απαραιτητα την βοηθεια καποιου αλλου για να γινει αυτο- και ανταλασσω τα λαστιχακια με τετοια σειρα ωστε να κρατηθει το υφασμα καλα τεντωμενο.
Μαθετε λοιπον πως εχω τελειωσει ολη αυτη την διαδικασια εδω και τρεις ημερες.
Αλλα οθονη δεν εχω.
Ξερετε γιατι?
Διοτι για να ανεβασουμε την οθονη στην θεση της χρειαζονται 3 ατομα.
Δυο να σηκωνουν και ενα επανω στην σκαλα να καθοδηγει πως θα "κουμπωσουν" οι ειδικες εσοχες επανω στα καρφια.
Και τριτος δεν υπαρχει σπιτι αυτο τον καιρο!
Σταθερες οθονες και της γαιδαρας οι #@$%^ :twisted:
Ακουστε τι παθαινω εγω καθε φορα.
Κατ'αρχας διαθετω την Screenline 113'' εδω και 4-5 χρονια.
Τιποτα ιδιαιτερο απο αποψη ποιοτητας και εχει αντεξει ολα αυτα τα χρονια αλλα δειτε τι παθαινω καθε καλοκαιρι.
Τετοια εποχη λοιπον αρχιζουν και σπανε τα λαστιχακια που κρατουν την οθονη τεντωμενη.
Εως τωρα ημουν αρκετα τυχερος διοτι μπορεσα και εβρισκα ανταλλακτικα.Θελω να δω τι θα κανω απο εδω και περα.
Λοιπον η διαδικασια ειναι η εξης:
Κατεβαζω την οθονη κατω-μην ξεχνατε χρειαζομαστε απαραιτητα την βοηθεια καποιου αλλου για να γινει αυτο- και ανταλασσω τα λαστιχακια με τετοια σειρα ωστε να κρατηθει το υφασμα καλα τεντωμενο.
Μαθετε λοιπον πως εχω τελειωσει ολη αυτη την διαδικασια εδω και τρεις ημερες.
Αλλα οθονη δεν εχω.
Ξερετε γιατι?
Διοτι για να ανεβασουμε την οθονη στην θεση της χρειαζονται 3 ατομα.
Δυο να σηκωνουν και ενα επανω στην σκαλα να καθοδηγει πως θα "κουμπωσουν" οι ειδικες εσοχες επανω στα καρφια.
Και τριτος δεν υπαρχει σπιτι αυτο τον καιρο!
Σταθερες οθονες και της γαιδαρας οι #@$%^ :twisted: