Σταθερη οθονη

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Λεμε πολλες φορες πως η σταθερη οθονη ειναι η καλυτερη διοτι δεν εχει ζαρες κλπ κλπ
Ακουστε τι παθαινω εγω καθε φορα.
Κατ'αρχας διαθετω την Screenline 113'' εδω και 4-5 χρονια.
Τιποτα ιδιαιτερο απο αποψη ποιοτητας και εχει αντεξει ολα αυτα τα χρονια αλλα δειτε τι παθαινω καθε καλοκαιρι.
Τετοια εποχη λοιπον αρχιζουν και σπανε τα λαστιχακια που κρατουν την οθονη τεντωμενη.
Εως τωρα ημουν αρκετα τυχερος διοτι μπορεσα και εβρισκα ανταλλακτικα.Θελω να δω τι θα κανω απο εδω και περα.
Λοιπον η διαδικασια ειναι η εξης:
Κατεβαζω την οθονη κατω-μην ξεχνατε χρειαζομαστε απαραιτητα την βοηθεια καποιου αλλου για να γινει αυτο- και ανταλασσω τα λαστιχακια με τετοια σειρα ωστε να κρατηθει το υφασμα καλα τεντωμενο.
Μαθετε λοιπον πως εχω τελειωσει ολη αυτη την διαδικασια εδω και τρεις ημερες.
Αλλα οθονη δεν εχω.
Ξερετε γιατι?
Διοτι για να ανεβασουμε την οθονη στην θεση της χρειαζονται 3 ατομα.
Δυο να σηκωνουν και ενα επανω στην σκαλα να καθοδηγει πως θα "κουμπωσουν" οι ειδικες εσοχες επανω στα καρφια.
Και τριτος δεν υπαρχει σπιτι αυτο τον καιρο!

Σταθερες οθονες και της γαιδαρας οι #@$%^ :twisted:   

Reaction score
164
Οι σταθερές οθόνες δεν είναι μόνιμα τεντωμένες σε ένα τελάρο, όπως οι πίνακες ζωγραφικής πχ;

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Ναι Βασιλη , αλλα οι συγκεκριμενες "κρατιουνται" τεντωμενες με την βοηθεια απο 30 περιπου μικρα και χοντρα λαστιχακια απο τις τρυπες τις οθονης στα ακρα και επανω στο τελαρο

Reaction score
164
Αν κατάλαβα καλά, υπάρχει ένα πλαίσιο γύρω γύρω και η οθόνη έχει τρύπες η οποίες τη στερεώνουν πάνω στο πλαίσιο με τα λαστιχάκια. Όπως μερικές τέντες δηλαδή, που έχουν χιαστί κορδόνια;
Γιατί δεν τις κάνουν όπως τους πίνακες: Τελάρο και καρφωμένο επάνω του η οθόνη. Ούτε λαστιχάκια, ούτε φασαρίες... Ή ακόμα καλύτερα, ένα ξύλο στις διαστάσεις της οθόνης (όχι απλό τελάρο δηλαδή) και επάνω του τεντωμένο το πανί. Ούτε ζάρες, ούτε τίποτα.

Reaction score
14
παιδιά ο Ανδρέας ψάχνει για τρίτο άτομο ψηλό κατα προτίμηση γιατί δεν εχει δέυτερη σκάλα και με διάθεση παράκαμψης προς Θρακ-Μακ??

Κανείς volunteer???

Reaction score
0
ΕΓΩ ΙΚΑΝΟΠΟΙΩ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΤΟΥ dreamGR,ΑΛΛΑ Ο ΑΝΤΡΕΑΣ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΔΥΣΚΟΛΟΣ! :x :x :x :x

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
nikospanfoflas , καλα ρε συ μολις γυρισω αποψε(οτι ωρα και εαν ειναι αυτη) θα σε παρω τηλεφωνο και αν ξυπνησεις εχει καλως :lol:

Reaction score
0
ΣΚΑΦΑΤΕ,ΑΦΟΥ ΜΕ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΤΡΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΝΟ ΑΡΓΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ(ΧΘΕΣ πχ ΚΟΙΜΗΘΗΚΑ ΣΤΙΣ 3:00- :lol: :lol:O ΒΡΥΚΟΛΑΚΑΣ ΤΩΝ ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΩΝ!)

Reaction score
14
ΑΝΔΡΕΑΣ Κ. said:
Ναι Βασιλη , αλλα οι συγκεκριμενες "κρατιουνται" τεντωμενες με την βοηθεια απο 30 περιπου μικρα και χοντρα λαστιχακια απο τις τρυπες τις οθονης στα ακρα και επανω στο τελαρο
Ανδρέα να αλλάξεις το σύστημα με τα λαστιχάκια με ...σύστημα ζαρτιέρα!
Δεν παθαίνουν ποτέ τίποτα.
Κάτι ξέρουν αυτές... :p :mrgreen: :mrgreen: 8)

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.369
Members
38.691
Νεότερο μέλος
agnooumenos