Σταθερό!

VG

Reaction score
0
Τι ασύρματο να πάρω;
Αξιζει να πάρω κάποιο που να παίζει και Voip ή θα πετάξω τα λεφτά μου;

VG

Reaction score
0
Πολυ καλο φαινεται,αλλα δεν παιζει Voip.
Το ερωτημα βεβαια παραμενει,αξιζει να επενδυσει καποιος τώρα σε Voip;

VG

Reaction score
0
Ένας χρόνος δεν είναι τίποτα. Καποιοι εδω μέσα έχουν δει live τον Καποδίστρια....

Λοιπον για να σοβαρευτουμε,παιζει και VOIP απο ότι είδα σε κάποιο δελτίο τύπου,με καποιο usb ματζαφλάρι.

"Το νέο Gigaset SL560 μπορεί να υποστηρίξει και κλήσεις VoIP σε συνεργασία με το Gigaset M34 USB PC Adapter καθώς επίσης και το έλεγχο των οικιακών σας συσκευών όταν εσείς λείπετε από το σπίτι (Gigaset Home Control)."

Εγω το παραγγειλα ηδη και Δευτέρα το περιμένω.

Reaction score
4.909
Δεν χρειάζεται να πάρεις ασύρματο Voip, μπορείς να πάρεις απλά εναν voip adapter και να τον συνδεσεις στον ρούτερ σου και πάνω σ αυτόν να βαλεις το ασύρματο τηλέφωνό σου (και θα μπορεις να επιλέγεις και οποιαδήποτε υπηρεσία voip επιθυμείς, αφού σετάρεις 2-3 πράγματα στο web interface του).
Εγω έχω το linksys pap 2 και έχω πάνω του δύο τηλεφωνα (ενα σταθερο και ενα ασύρματο) σε 2 διαφορετικούς voip providers (μπορούσα και 2 ασύρματα), ενω ορισμένοι παίρνουν τον sipura 3000 (νομίζω παλι Linksys) που επιτρέπει ενα μόνο provider voip αλλά πλεονεκτει απο το pap2 στο ότι μπορεις να χρησιμοποιείς το ίδιο τηλέφωνο (αν θες ασύρματο) για εξερχόμενες voip κλησεις και για εισερχόμενες του κανονικού σου τηλεφώνου

VG

Reaction score
0
Voreios,τι εχεις κερδισει με ολα αυτα ζευγαρωματα το εχεις υπολογίσει;

Reaction score
4.909
VG έχω κερδίσει πρώτιστα ...την εύνοια της γυναίκας μου, καθώς της έδωσα τζαμπατζοτηλέφωνο να μιλάει με τις ώρες με την μάνα της, τiς φίλες της ή τα παιδιά (πρωτα ήμουν στο voipbuster και τώρα στο voipdiscount που ειναι 100% τζαμπα για όλα τα τηλεφωνήματα εντος Ελλάδας μέχρι 5 ώρες την βδομάδα).
Πληρώνω 11.60 ευρω για 3 μήνες και στον οτε ερχεται μόνο το πάγιο πλέον.
Για την περιπτωση που δεν ακούγεται καλά ειχα και icall account μέχρι πρόσφατα. Γενικότερα ήταν η πιό ...waf αγορα που έχω κάνει τα τελευταία χρόνια (wife acceptance factory), αφού για πρωτη φορα ...ξέχασε να με ρωτήσει πόσο αγόρασα κάτι, δηλαδή εδώ το linksys pap2!

Reaction score
50
Για πέστε καμιά λεπτομέρεια... τι ακριβώς χρειάζεσαι για να κάνεις παιχνίδι? Απ' την αρχή εννοώ...

Reaction score
5
VG, έχω Gigaset με το M34 εδώ και 1 χρόνο περίπου. Άπαικτος συνδυασμός κλασσικού ασύρματου και VoIP. Θα το ευχαριστηθείς.

VG

Reaction score
0
Εχω telepassport,η γυναικα μου μιλαει με ενα ειδικο προγραμμα με την μανα της στην επαρχια, και ο λογαριασμος μας ερχεται συνολικα κατω απο 20€/μήνα,καθοτι τα πολλα τηλεφωνα τα κανουμε στην δουλεια μας.

Αρα προς το παρον δεν με συμφερει να δωσω 70 για το Μ34 και πχ 11Ε στο skype με αμφιλεγομενη ποιότητα.Ισως στην δουλεια θα επρεπε να ψαξω καποια εφαρμογη του.

Staff online

• PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"
  • Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.130
Members
38.534