Στα Ίχνη Του Χαμένου Θησαυρού: Το Βιβλίο Με Τα Μυστικά (2007)

Reaction score
59
[IMGl]http://www.audiovisual.gr/uploads/poster_photos_large/2008/May08_2/DVREDS10599X.jpg[/IMGl]
Στα Ίχνη Του Χαμένου Θησαυρού: Το Βιβλίο Με Τα Μυστικά (2007)

Ένα συναρπαστικό ταξίδι προς την ανακάλυψη ενός από τα μεγαλύτερα νυστικά της ιστορίας!

Η συνέχεια της μυστηριώδους περιπέτειας ΣΤΑ ΙΧΝΗ ΤΟΥ ΧΑΜΕΝΟΥ ΘΗΣΑΥΡΟΥ ενώνει και πάλι τον παραγωγό των πλατινένιων επιτυχιών Τζέρι Μπρουκχάιμερ με τον παραγωγό και σκηνοθέτη Γιον Τερτελτάουμπ στην πιο απόκρυφη ταινία της χρονιάς!

Όταν κάποιοι ανακαλύπτουν μια σελίδα ημερολογίου, εμπλέκουν τον προ-προ πάππου του Μπεν Γκέιτς ως κύριο ύποπτο της συνωμοσίας που κατέληξε στη δολοφονία του Αβραάμ Λίνκολν. Ο Μπεν, αποφασισμένος να αποδείξει την αθωότητα του προγόνου του, ακολουθεί μια αλυσίδα στοιχείων που τον οδηγούν από το Παρίσι στο Λονδίνο και τελικά πίσω στην Αμερική. Συναρπαστικές αποκαλύψεις προμηνύονται στο μονοπάτι για τα πιο καλά φυλαγμένα μυστικά του κόσμου...

Κυκλοφορει 21/5/2008 απο την AUDIOVISUAL

Reaction score
3
Απάντηση: Στα Ίχνη Του Χαμένου Θησαυρού: Το Βιβλίο Με Τα Μυστικά (2007)

Δεν έχω δει το πρώτο, αλλά αυτό που είδα χτες βράδυ μου άρεσε.
Η εικόνα είναι πολύ καλή και ο ήχος ικανοποιητικός.

Το μόνο μείον είναι ότι πέρα από τον σχολιασμό του σκηνοθέτη δεν υπάρχει άλλη πρόσθετη παροχή. Προφανώς τα πρόσθετα θα περιλαμβάνονται στην έκδοση για αγορά.

Reaction score
14
Χάλια...το ξέχασα την ώρα που το έβλεπα...κρίμα γιατί το πρώτο μου άρεσε..

Reaction score
0
Ψιλο καλουτσικο ηταν.Το 1ο βεβαια ηταν πολυ καλυτερο.

Reaction score
6
Απάντηση: Στα Ίχνη Του Χαμένου Θησαυρού: Το Βιβλίο Με Τα Μυστικά (2007)

Και η πρώτη και η δευτερη ήθελε αντοχή μεχρι το τελος…
Βεβαια στο Νο 2 τα κατάφερα πιο άνετα, ισως επειδή ήμουν προετοιμασμένος από το Νο1

Reaction score
0
Εγω το βρηκα πολυ καλο. Και μαλιστα μου αρεσε πολυ περισσοτερο απο το πρωτο που απ`οτι θυμαμαι δεν με ειχε πολυενθουσιασει.

Reaction score
1.213
Το ειδα με παρεα ...Μου αρεσε , αλλα ηξερα τι να περιμενω.Μια ευχαριστη ταινια , χωρις σοβαρους διαλογους η σεναριο, μια ταινια ''για ολη την οικογενεια'' αλα Ντισνευ. Και μεχρι εκει..μια ταινια που προσφερεται και για 5 , 6 ακομα συνεχειες..:137:

Reaction score
0
Εγω ειμαι και φανατικος φιλος των κομιξ του Disney και περισσοτερο των ιστοριων της γνωστης παπιοοικογενειας με τα κυνηγια θησαυρων κλπ. Ιστοριες του Καρλ Μπαρκς και του Ντον Ροσα στο μηνιαιο περιοδικο Κομιξ. Εχουν μεγαλες ομοιοτητες, κοινες αναφορες με την ταινια. Ετσι μου θυμισε τα μαθητικα μου χρονια. Πχ την πρωτη φορα που διαβασα για την χαμενη πολη της Τσιμπολα ηταν που ημουν μαθητης δημοτικου σε μια ιστορια με τον Σκρουτζ, τον Ντοναλντ και τα ανιψακια στο Σουπερ Μικυ (ετησια εκδοση). Ειναι πολυ ωραιο αυτο το ψαξιμο μεσα στην Ιστορια ανα τους αιωνες σε ολη την υδρογειο.

Reaction score
1.213
Εγω ειμαι και φανατικος φιλος των κομιξ του Disney και περισσοτερο των ιστοριων της γνωστης παπιοοικογενειας με τα κυνηγια θησαυρων κλπ. Ιστοριες του Καρλ Μπαρκς και του Ντον Ροσα στο μηνιαιο περιοδικο Κομιξ. Εχουν μεγαλες ομοιοτητες, κοινες αναφορες με την ταινια. Ετσι μου θυμισε τα μαθητικα μου χρονια. Πχ την πρωτη φορα που διαβασα για την χαμενη πολη της Τσιμπολα ηταν που ημουν μαθητης δημοτικου σε μια ιστορια με τον Σκρουτζ, τον Ντοναλντ και τα ανιψακια στο Σουπερ Μικυ (ετησια εκδοση). Ειναι πολυ ωραιο αυτο το ψαξιμο μεσα στην Ιστορια ανα τους αιωνες σε ολη την υδρογειο.

Αυτα τα κομιξ ηταν σουπερ !!! :622:

Reaction score
130
Φοβερά κουραστική ταινία, σαφώς χειρότερη απο τη πρώτη. Με εκνευριστικούς διαλόγους, παντελής έλλειψη ερμηνειών και σκηνοθεσίας, και τρομερές αφέλειες που όσο και να ξέρεις απο πρίν τη ταινία βλέπεις είναι ενοχλητικές.
Όποιος δεν τη δει δέν χάνει πραγματικά τίποτα.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.885
Members
38.514
Νεότερο μέλος
bmavroeidis