Στα άδυτα του παρθεναγωγείου

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.166
Μιλάμε ότι μπήκαμε μέσα κανονικά, και τις βρήκαμε όλες, ε, χμ, πως να το πω, νεγκλιζέ...

Δείτε το όνομα του φακέλου που περιέχει τις φωτογραφίες, για να καταλάβετε τί θα επακολουθήσει...

Attachments

Reaction score
1
Απάντηση: Στα άδυτα του παρθεναγωγείου

Υπάρχουν παρθεναγωγεία την σήμερον εποχή;

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Να δεις πως το 'λεγε ο Μηλιώκας. Α!
Μ' αναστατώνς, μι φιάχνς, μι τριλαίνς... :cool_11::cool_11:

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
Απάντηση: Στα άδυτα του παρθεναγωγείου

dr Ντινο ,μετα λυπης μου σου λεω οτι ''καφατιζεις''

Reaction score
2
Εξαγριωθηκα, που λεει και ο Βεγγος :happy_9:

Αντε ρε, μη μας κρατας σε αγωνια )(

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.166
Λοιπόν, ιδού μια γενική κάτοψις. Μπροστά φαίνεται η τραπεζαρία του εστιατορίου, και πίσω δύο μαμάδες, καθεμιά με τις δυό κορούλες της αγκαλιά.

Attachments

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.166
Σημασία στη λεπτομέρεια που μετράει. Πονηρός ο Νορβηγός. Αφού ο Γιαπωνέζος έφτιαξε τρανζίστορ σε συσκευασία που σφίγγεται με βίδα μόνο στην κορυφή, το σφίγγει με σιδηρογωνιά και με μοχλική σχέση τέτοια, που να πιέζει το τρανζίστορ στο κέντρο του σώματός του.

Attachments

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.166
Οι αριστερές κόρες έχουν και όλα τα οδηγά, σφιγμένα με μια ενιαία λάμα, και γι' αυτό είναι πιο ζεστές από τις δεξιές, και έχουν και το θερμικό αισθητήρα, (ελληνιστί, σένσορα).

Attachments

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.166

Το μεσοδιάστημα των δύο daughterboards. Επάνω στη motherboard είναι κολλημένο το δικτύωμα Zobel και το ρελέ σύνδεσης του ηχείου, που μπορεί να μεταφέρει 1KW, (5A, 250V). Καθεμιά daughterboard φέρει τα τρανζίστορ εξόδου της αντίστοιχης πολικότητας της περιόδου, και οι δύο τους είναι καρφωμένες επάνω στη Motherboard μέσω των αντιστοίχων ακροδεκτών. Τα καλωδιάκια σύνδεσης της πλακέτας με τις υποδοχές εισόδου είναι κοινά, κοινότατα πολύκλωνα συνεστραμμένα καλωδιάκια. Βέβαια, απ’ έξω το βύσμα γυαλοκοπάει, κίτρινο – κίτρινο, έτοιμο να υποδεχθεί το high end σούπερ interconnect των 1000€. Οι υποδοχές σύνδεσης των ηχείων συνδέονται με την πλακέτα με μονόκλωνο σύρμα, που είναι κολλημένο. Σαφώς και θα μπορούσε κάποιος να εγείρει αντιρρήσεις, αλλά στο σύνολό της πρόκειται για όμορφη δουλειά, με προσοχή σε θέματα ουσίας, και όχι «high end».

Attachments

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.166

Να και το τροφοδοτικό. Δύο μετασχηματιστές, συνολικής ισχύος κάπου 2KW, ανόρθωση balanced, με μια γέφυρα ανά πολικότητα και ανά κανάλι, και 50000μF επίσης ανά πολικότητα και ανά κανάλι. Παράλληλα με κάθε πλευρά της γέφυρας θα μπορούσε να υπάρχει και ένας αντι RFI πυκνωτής, και θα κόστιζε ελάχιστα. Φυσικά, αυτά αφορούν το στάδιο εξόδου, καθώς το τροφοδοτικό των εχνισχυτών τάσης είναι χωριστό, με διακριτές διόδους και 1000μF ανά πολικότητα.

Attachments

Reaction score
3.609
Δε μου λέει κάτι, που να αξίζει πάνω από 1200 ευρώ, σαν κατασκευή πάντα, γιατί από ήχο δεν τον έχω ακούσει.

Reaction score
8
Απάντηση: Re: Στα άδυτα του παρθεναγωγείου

Δε μου λέει κάτι, που να αξίζει πάνω από 1200 ευρώ, σαν κατασκευή πάντα, γιατί από ήχο δεν τον έχω ακούσει.

:crazy_1:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.172
Members
38.540
Νεότερο μέλος