Στενομακρος χωρος

Reaction score
0
καλημερα σας. Το προβλημα μου ειναι το εξης: θελω να εγκαταστησω home cinema στο σαλονι μου το οποιο ειναι ενας στενομακρος ενειεος χωρος 3.70x9.50! το συστημα θα εγκατασταθει αναγκαστικα στο στενο μερος στα 3.70 και ο καναπες μου θα ειναι κολλημενος στον τοιχο! Το ερωτημα τωρα ειναι αν θα πρεπει να αγορασω ηχεια στηλες η
καποιο ετοιμο πακετο mini ηχειων σαν τα m1 της b&w! Ποια απο αυτες τις 2 λυσεις θα ειχε καλυτερο ηχητικο αποτελεσμα σε εναν τετοιο ιδιορυθμο χωρο γεματο επιπλα? Οι στηλες δεν θα ηταν λιγο υπεβολικες? Φανταστειτε οτι τα front με τα rear ηχεια αν λαβου με υποψη και το χασιμο χωρου απο επιπλα κτλ θα εχουν αποσταση μεταξυ τους 3 μετρα! Ο ενισχυτης θα ειναι ο yamaha 1500 και η χρηση του θα ειναι 50-50 μουσικη ταινιες! Τα m1 τα εχει ακουσει κανενας για να μου πει την γνωμη του, ξερετε καποιο καταστημα οπου μπορω να τα ακουσω?

Reaction score
239
eksartatai se ti levels akous mousiki pantws o xwros sou einai arketa megalos kai tha mporouses na kaneis tromera pragmata, eidika an den tha exeis provlima na metafereis kai to kanape mprosta afou exeis arketo perithwrio

Reaction score
0
Δυστυχως αφαιρεση η μετακινηση επιπλων δεν παιζει γιατι εχω και την γκρινια της γυναικας... καταλαβαινεις! Μουσικη δεν ακουω σε μεγαλες εντασεις!

Reaction score
239
O xwros sou fenetai na einai polu kalos.Pantws an mporeis na valeis kamia pic tou xwrou tha mporesoume oloi na se voithisoume kalitera, pantws to oti akous mousiki se xamiles entaseis einai pleonektima mias kai an akouges se dinates tha xreiazosoun arketa megala ixeia kai enisxitika fisika afto an ta evazes sto makrosteno simeio.

Ap tin stigmi pou i apostasi twn pisw ap twn mprosta einai 3m nomizw ta m1 tha einai arketa ikanopoiitika, fisika iparxoun polles epiloges

Reaction score
0
Τι να πω ισως κοιταξω παλι την πρωτη μου επιλογη τα tannoy sensys που ειναι και σε προσφορα...θα κοιταξω να τα βολεψω καπως στον χωρο μου!
PAMBS σε ευχαριστω για την ανταποκριση!

Reaction score
7
καλημερα σας. Το προβλημα μου ειναι το εξης: θελω να εγκαταστησω home cinema στο σαλονι μου το οποιο ειναι ενας στενομακρος ενειεος χωρος 3.70x9.50! το συστημα θα εγκατασταθει αναγκαστικα στο στενο μερος στα 3.70 και ο καναπες μου θα ειναι κολλημενος στον τοιχο! Το ερωτημα τωρα ειναι αν θα πρεπει να αγορασω ηχεια στηλες η  
καποιο ετοιμο πακετο mini ηχειων σαν τα m1 της b&w! Ποια απο αυτες τις 2 λυσεις θα ειχε καλυτερο ηχητικο αποτελεσμα σε εναν τετοιο ιδιορυθμο χωρο γεματο επιπλα? Οι στηλες δεν θα ηταν λιγο υπεβολικες? Φανταστειτε οτι τα front με τα rear ηχεια αν λαβου με υποψη και το χασιμο χωρου απο επιπλα κτλ θα εχουν αποσταση μεταξυ τους 3 μετρα! Ο ενισχυτης θα ειναι ο yamaha 1500 και η χρηση του θα ειναι 50-50 μουσικη ταινιες! Τα m1 τα εχει ακουσει κανενας για να μου πει την γνωμη του, ξερετε καποιο καταστημα οπου μπορω να τα ακουσω?
Μια χαρα ειναι ο χωρος...
Τα δικα μου front (δαπεδου μεγαλα) απο τα surr εχουν αποσταση 7 μετρα... δεν υπαρχει περιορισμος σε αυτο...

Ο καναπες θα ειναι κολλημενος στον πισω τοιχο στα 9 μετρα απο τον αλλον τοιχο? Δηλ εκει θα καθεσαι για να βλεπεις? 9μ μακρυα?

καλο βεβαια ειναι η θεση ακροασης να ειναι σε ισοσκελες τριγωνο με τα μπροστα για καλη stereo εικονα κλπ κλπ, αλλα δε μπορουμε να τα εχουμε ολα....

Reaction score
239
Giwrgo ap oti exw katalavei tha ta exei akrivws stin antitheti plevra ap ti exeis katalavei, stin arxi kai egw etsi nomisa alla apo oti katalava ta mprostina ap ta surround tha exoun apostasi 3m oxi ta Left ap ta Right

Reaction score
41
Aκριβως αυτο, τα μπροστινα απο τα surround θα ειναι αντικριστα στα 3 μετρα αυτο ειναι το προβλημα ,θα ειναι πολυ συμπιεσμενα ολα!
Δες και τα Tannoy Arena. Αν και νομίζω ξεφεύγουν στην τιμή.

PS. Τον γνωστό Κωνσταντάρα τι τον έχεις?

Reaction score
0
Απο ολο τον ενιαιο χωρο δηλαδη το συστημα μου φαναταστειτε οτι θα εκμεταλευτει εναν αερα 3.50x3.50 sorry αν δεν το εκανα απολυτα κατανοητο! γιαυτο ρωταω αν τα ηχεια στηλες θα ειναι υπερβολη για αυτα τα μετρα!

Reaction score
0
Aκριβως αυτο, τα μπροστινα απο τα surround θα ειναι αντικριστα στα 3 μετρα αυτο ειναι το προβλημα ,θα ειναι πολυ συμπιεσμενα ολα!
Δες και τα Tannoy Arena. Αν και νομίζω ξεφεύγουν στην τιμή.

PS. Τον γνωστό Κωνσταντάρα τι τον έχεις?
Τα εχω ακουσει ,ειναι πολυ καλα, αλλα με χαλαει το design τους και περα απο αυτο οι βασεις δαπεδου των arena που τα ομορφαινουν λιγο πωλουνται ξεχωριστα και ακριβα!
PS τιποτα, μακαρι να τον ειχα!

Reaction score
7
ο δικος μου χωρος ειναι 3,50x4,5-5 (η αποσταση ακροασης - θεασης, τα πισω ηχεια ειναι πιω πισω στα 7μ), αλλα τα δαπεδου ειναι μια χαρα και καθολου υπερβολικα... Τα πισω αντιθετως ειναι "πολυ" μικρα ηχεια και πανω στις γωνιες, αλλα στα μπροστα δεν εκανα "εκπτωσεις", αλλωστε ειναι τα μονα που παιζουν συνεχεια και κανουν την πιο σημαντικη δουλεια...

Δες εδω να δεις τα ηχεια πως ειναι στο χωρο (σε ασχετο θεμα ειναι αλλα εχει φωτο)

http://www.avsite.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=803&highlight=%EA%F1%E5%EC%E1%F3%F9

Reaction score
0
Eχεις κανει φοβερη δουλεια! Εχεις δικιο δεν πρεπει να κανω εκπτωση στα μπροστινα τουλαχιστον γιατι με ενδιαφερει να ακουω σωστα την μουσικη μου! Καλυτερα να παρω 2 μεγαλα ηχεια τα οποια καπως θα βολεψω παρα μικρα και να μην με καλυπτουν μετα απο λιγο! Ευχαριστω!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.680
Members
38.729
Νεότερο μέλος
gvts