ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.
Ιδρυτής
- Reaction score
- 731
Γνωριζετε τον κυριο της φωτογραφιας?
Ε, καποτε τον γνωριζα και εγω πολυ καλα και μαλιστα ακομα περισσοτερο την κορη του
Αλλα με τα μυαλα που κουβαλουσα τοτε και ηθελα περιπετειες...

Eλα!Εδω ειμαι!!Τι εγινε παλι με τα πεθερικα μου Αντρεα???dream_GR said:ουστ βρέ... παντρεμένοι κι' δυό... κάτσε γιατι θα ερθει και ο exile με τον δάκο και το Τατοϊ του!!!
Δεν υπάρχουν ευαγγέλια, φίλτατε 8)ak1s said:(Wikipedia, το κατά RDoherty ευαγγέλιον... :mrgreen: )
Ωωωχ..!!Κουβεντα για αφορισμο ηταν αυτο!!!RDoherty said:Δεν υπάρχουν ευαγγέλια, φίλτατε 8)ak1s said:(Wikipedia, το κατά RDoherty ευαγγέλιον... :mrgreen: )
περασμένα μεγαλεία τώρα που γέρασαν τα εργαλέια...!!!Χρήστος Ακρατόπουλος said:Τώρα πως σου ήρθε και τον θυμήθηκες δηλαδή;
Ακη, ξερω ξερω..Και για να κλάψεις Αντρέα λίγο παραπάνω

together with the basilik you water the glastra!!!!!!ΑΝΔΡΕΑΣ Κ. said:Ακη, ξερω ξερω..Και για να κλάψεις Αντρέα λίγο παραπάνω
Καποτε αξιωθηκα να κυνηγησω αρκουδες σε ενα απο τα κτηματα του(τοτε ηταν το μοναδικο και τεραστιο)
Στην συνεχεια καναμε ιστιοπλοια σε...μια απο τις λιμνες που ειχε μεσα
Παντως με χαρα μου διαπιστωνω πως αναμεσα μας υπαρχουν και...βασιλικοι σωγαμπροι![]()
![]()
\ΑΝΔΡΕΑΣ Κ. said:Παντως με χαρα μου διαπιστωνω πως αναμεσα μας υπαρχουν και...βασιλικοι σωγαμπροι![]()
![]()
Το μυαλο σου στο πονηρο εσεναRDoherty said:\ΑΝΔΡΕΑΣ Κ. said:Παντως με χαρα μου διαπιστωνω πως αναμεσα μας υπαρχουν και...βασιλικοι σωγαμπροι![]()
![]()
Παντρεύτηκε ο πρίγκηψ Νικόλαος? Ποιόν πήρε?![]()