Στην ουρα για δωρεαν HD-DVD

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729

Το γνωστο καταστημα HMV στην Oxford Street σκανε την εξης προσφορα:
Οποιος αγοραζε την τριλογια του "Ματριξ"(αξιας 60 λιρων) επαιρνε δωρεαν το HD DVD player Toshiba HD-E1!!!
Ετσι οι φιλοι μας οι Αγγλοι, που δεν αφηνουν τετοιες ευκαιριες να πανε χαμενες, στηθηκαν στην ουρα απο την προηγουμενη ημερα για να προλαβουν την εξαντληση των αποθεματων.

Πολλες φορες αναρωτιεμαι εαν κατι τετοιο συνεβαινε στην χωρα μας ποσοι θα ειχαν την υπομονη να περιμενουν στην ουρα τοσες ωρες?

http://crave.cnet.co.uk/dvdpvr/0,39030701,49292674,00.htm

Reaction score
3
Ας ξεκινήσουμε από τα πιο απλά:
Πόσοι γνωρίζουν τι σημαίνει HD-DVD;
Πόσοι γνωρίζουν τι είναι το Toshiba HD-E1;
:cool_3:

Reaction score
786
Ας ξεκινησουμε απο τα ακομα πιο απλα:

Ποσοι απο εμας μπορουν να περιμενουν υπομονετικα σε μια καλοσχηματισμενη ουρά, χωρις να προσπαθησουν να υπερπηδησουν τους μπροστινους τους, να μπουν απο το πλάι, να τα κανουν εν γενει μπαχαλο και να καταληξουν να αλληλοαπειλουνται με μυνησεις φωναζοντας "ξερεις ποιος ειμαι εγω"....?

Reaction score
3

Ποσοι απο εμας μπορουν να περιμενουν υπομονετικα σε μια καλοσχηματισμενη ουρά, χωρις να προσπαθησουν να υπερπηδησουν τους μπροστινους τους, να μπουν απο το πλάι, να τα κανουν εν γενει μπαχαλο και να καταληξουν να αλληλοαπειλουνται με μυνησεις φωναζοντας "ξερεις ποιος ειμαι εγω"....?
Χε, χε, χε...
Καλά να το δω αυτό και τι άλλο στον κόσμο:happy_9:

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.168
Απάντηση: Στην ουρα για δωρεαν HD-DVD

Θα το έκανα εάν το MATRIX είχε Ελληνικούς υπότιτλους!!!

Reaction score
1

Reaction score
0
exw paei k apo tis 5 to proi os tis 2 to mesimeri gia eisitiria tou olympiakou.
k telika den eixa prolabei thimame...
e de tha mas xalage k ena hd dvd

Reaction score
1
Εχω δει με τα μάτια μου (και ας μην το πίστευα), γιγάντια ουρά και χωρίς ...πουστίτσες, γιά ένα burger, όταν άνοιξε το πρώτο Mc Donalds στο Σύνταγμα!!!

Reaction score
152

....ΣΚΗΝΙΚΟ ΠΥΡΟΠΑΘΩΝ ΗΛΕΙΑΣ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΑΥΤΟ!!!!

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
98.188

Ποσοι απο εμας μπορουν να περιμενουν υπομονετικα σε μια καλοσχηματισμενη ουρά
Εγώ λόγω ψυχολογικών ανωμαλιών θεωρώ ουρά ακόμα και τα 2 άτομα. :crazy_1:
Έχω άπειρη υπομονή αλλά όχι όταν είμαι ανάμεσα σε άλλους.
Γι' αυτό δεν περιμένω ποτέ σε ουρές. Στέλνω φίλους (ναι υπάρχουν ακόμα καλοθελητές ). :happy_2:

Reaction score
0
Δεν ξέρω τι DVD είναι αυτό και αν είναι καλό, πάντως και για τα μούφα του LIDL που βγάζει σε προσφορές, βλέπω γεμάτο ουρές τις Δευτέρες!!!!

Οπότε μην πας μακριά!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.992
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas