Στις 32 ιντσες

Reaction score
3
γεια σας,
ενδιαφερομαι για την αγορα τηλεορασης 32 ιντσων στα 1000 ευρω.
παρακολουθω τα μοντελα που κυκλοφορουν και θα ηθελα την αποψη σας οσον αφορα καποια μοντελα
στα χαρακτηριστικα που ενδιαφερομαι full hd,100 Hz
Τα μοντελα που μου κινησαν το ενδιαφερον ειναι της
1)samsung με την led τεχνολογια στα 1100 ευρω,
2) την sony kdl-32E5500 την οποια δεν μπορεσα ακομα να δω.και 3) τελος ενδιαφερομαι για την pioneer kdl-32v.
δειχνω τεραστια εμπιστοσυνη και απο τον χωρο του ηχου στην εταιρεια και εχω ακουσει τα καλυτερα για την κουρο
και απο οτι ειδα η τιμη της εχει πεσει και το θεωρω ευκαιρια να παρω τετοια τηλεοραση.
διαβασα και σχετικα το αρθρο περι κλεισιματος της εταιρειας και τις ερωτησεις που εγιναν προς τον υπευθυνο της intersys απο εσας.παρολα αυτα θα ηθελα να μιλησουμε για αυτο και κυριως αν η πτωση τιμης εχει να κανει και με καποιους παραγοντες που δε φανταζομαι και για οποιαδηποτε προταση στις 32 ιντσες.ευχαριστω.

Reaction score
0
Απάντηση: Στις 32 ιντσες

Αρχικά θες οπωσδήποτε 32 inch? Πόση είναι η απόσταση απο το έπιπλο?

Reaction score
3

ναι δυστυχως.γιατι ξερω οτι σε μεγαλυτερων ιντσων μοντελα ισως να ειχα περισσοτερες και καλυτερες επιλογες.
η αποσταση ειναι γυρων στα 2 και μισο μετρα.
μεγαλυτερη νιωθω να με κουραζει....

Reaction score
0

http://www.skroutz.gr/s/79371/Samsung-UE32B7000-32''.html

Η σειρά 7 έχει κορυφαίο design!

Πιστεύω ότι είναι η καλύτερη επιλογή, plasma δεν αξίζει σε 32" , (δεν ξέρω αν υπάρχει κιόλας) και σε σχέση με απλή LCD σίγουρα η LED είναι πολύ καλύτερη...εγώ θέλω την 46B9000 D: και είμαι στην αναμονή (Σεπτέμβρη λογικά)

Reaction score
3

ολες που ανεφερα ειναι lcd τεχνολογιας,μην μπερδευεσαι με την pioneer-ειναι lcd.

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
108.548

...μεγαλυτερη νιωθω να με κουραζει....
Για ξανακοίτα το αυτό.

Οι 42'' είναι ότι πρέπει για 2,5 μέτρα.

Reaction score
3

οχι και ο χωρος ειανο χαμηλοταβανος και ολο μου δημιουργει μια αισθηση οχι και τοσο ωραια με μεγαλυτερη τηλεοραση...
ισως ειναι και υποκειμενικο αυτο.
με αυτα τα δεδομενα τι λετε;

Reaction score
0

Η εμπειρία λέει, φτιάξε ένα χαρτόνι στις διαστάσεις της τηλεόρασης και δες απο μακριά αν χτυπάει στο μάτι, αν σου φαίνεται μικρή κτλπ. καλύτερα να είναι λίγο μεγαλύτερη παρά να σου φαίνεται μικρή. ;D

Reaction score
3

32 ιντσες ειναι οτι πρεπει για το χωρο μου.
εχω διαβασει σχετικα με το μοντελο της σονυ οτι ειναι πολυ λιγη για τα λεφτα της.δεν απεχει πολυ με αλλα μοντελα της σονυ κατωτερης τιμης.
οσο για την pioneer εχω διαβασει ενα αρθρο στον ηχο αλλα με μοντελο προπαρασκευης(δημιουργειται ενα θεμα με την ομοιομορφια της) οπως αναφερουν και ηθελα να ρωτησω μηπως την κατεχει καποιος να μου πει τη γνωμη του.

Reaction score
73

Kανε το τεστ με το χαρτονι για σιγουρευτεις οτι οι 40 η 42 ιντσες ... ειναι πολλες για σενα... στα 2.5 μ
γιατι το BR θα το χαρεις στις 40 και πανω σιγουρα...

Αν μεινεις παραυτα στις 32" τοτε νομιζω οτι η SAMSUNG 7000 ειναι η καλυτερη επιλογη αυτη τη στιγμη...

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

• xfader
    Segregation supporter
  • Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.275
Members