Στολίζετε δέντρο για τα Χριστούγεννα;

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
Η δική μου απάντηση είναι ΟΧΙ σαν της 28ης Οκτωβρίου.

Οταν το βλέπω σε άλλα σπίτια δεν μ ενοχλεί και τόσο.
Περισσότερο μ ενοχλούν τα μπαλκόνια και οι αυλές με τα λαμπιόνια, τους φωτιζόμενους αηβασίληδες ,τα έλκηθρα και όλο αυτό το κιτσαριό.

Τι λέτε κι εσείς?

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.843
Δυστυχώς υπάρχει συνομωσία μητέρας - κορών και μου κάνουν το σαλόνι Αττικό πάρκο για 1 μήνα

stampol

Οι θυσίες...
Reaction score
5.412
γιατι κιτσαριο ρε φιλε. ο καθενας κανει οτι τον ευχαριστει. αλλωστε μια φορα το χρονο ειναι. σε οποιον δεν αρεσει ας κοιταζει αλλου.;)

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.774
Πάντα στολίζω, αλλά κάθε χρόνο βαριέμαι όλο και περισσότερο να το κάνω. Μου αρέσει όμως το αποτέλεσμα. :)

Κάποτε μάλιστα είχα περάσει λεντοσωλήνα σε όλο το περίγραμμα της πρόσοψης. Την έβγαλα όταν χρειάστηκε να βάψω το σπίτι και, φυσικά, βαρέθηκα να περάσω πάλι την ίδια ταλαιπωρία της τοποθέτησης.

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
37.209
Φυσικα κ στολιζουμε κ φυσικα μ αρεσει!

Και το πνευμα των Χριστουγεννων, χαρα κλπ!

Οταν τελειωσω θα βαλω φωτο

Reaction score
1.988
Προσωπικά βαριέμαι την όλη διαδικασία και θα προτιμούσα να στόλιζα ένα ωραίο καραβάκι, που είναι και πιο κοντά στα Ελληνικά ήθη και έθιμα!

Όταν όμως βλέπω πως περιμένουν τα μικρά μου την όλη διαδικασία, την χαρά τους και πόσο σοβαρά το βλέπουν το όλο θέμα και πραγματικά βοηθούν και συνεργάζονται...τότε ο στολισμός είναι μονόδρομος....!
Χωρίς υπερβολές όμως και τρέλες!

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Παντοτε στολιζουμε δενδρο και βαζουμε φωτακια στο καγκελο της βεραντας, κανα δυο εβδομαδες πριν. Αλλα αυτη η υπερβολη κιτσατου στολισμου/φωτισμου καθως και ο"εορταστικος" στολισμος δυο μηνες σχεδον πριν τις γιορτες, με τιποτα...

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.843
Πικρόχολες σκέψεις

Είναι ξενόφερτο το στόλισμα δένδρου
Αποτελεί μαρκετίστικο κόλπο για αγορές .
Ουδεμία σχέση με τις θρησκευτικές παραδόσεις
Εξαναγκάζει τα Jumbo να κάνουν διαφημίσεις " για τα λαμπιόνια της "

Reaction score
159
Οταν το πνευμα των χριστουγεννων περιοριζεται στην εικονα τοτε κατανταει το ιδιο κιτς. Αν ειμασταν τοσο καλη κοινωνια και πορευομασταν συμφωνα με τους ορους του χριστιανισμου τοτε δεν θα ειχαμε τετοιου ειδους κριση. Ωραια και γλυκια η εικονα των λαμπιονων αλλα τι να το κανεις οταν στο παγκακι πιο κατω υπαρχει αστεγος; Βρισκω θα ελεγα κιτς αυτη την αντιθεση...και προφανως κρυβει και την υποκρισια μας ως κοινωνια...παντως περαν της κοινωνικης σκοπιας τα λαμπακια αρεσουν και σε μενα...

Reaction score
1.213
Δεν ειμαι σε family mode οποτε εχω ενα μικρο..πηλινο ετοιμο στολισμενο πανω σε ενα επιπλο.Το δειχνω και σε κοσμο αμα λαχει :D . Με μια ταπετσαρια στο pc και το Christmas In Hollis απο run dmc να παιζει ειμαι κομπλε.Στο πατρικο στολιζουν ομως και το κανουν κουκλακι (χωρις κιτσαρουπερβολες ) :p

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Ξενοφερτο ναι (Βαυαροι)μεν αλλα οχι μαρκετιστικο τοτε και μεχρι πριν λιγα χρονια (πριν δηλ ξεσαλλωσει ο νεοφιλευθερισμος των αγορων). Το "καραβακι" δεν επιασε εδω δεδομενου οτι: α)δεν "μπαινει" χιονι στα...πανια;) β) ο περισσοτερος πληθυσμος δεν ειχε(εχει) σχεση με καραβακια αλλα με ελατα (φανταζεσθε καραβακι στα χωρια; ) γ) δεν "σηκωνει" πολλα λαμπακια:):):)
http://el.wikipedia.org/wiki/Δένδρο_των_Χριστουγέννων

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.984
Members