Στον Εθνικό υπέγραψε ο Ζιοβάνι

Reaction score
0

Συμβόλαιο συνεργασίας με τον Εθνικό Πειραιώς υπέγραψε ο αγαπημένος πρώην άσος του Ολυμπιακού και της Μπαρτσελόνα, Ζιοβάνι, και από τη νέα χρονιά οι Έλληνες φίλαθλοι θα μπορούν και πάλι να απολαύσουν τον 35χρονο «Ζιο», αυτή τη φορά στο πρωτάθλημα της Β΄Εθνικής.

VG

Reaction score
0
Για παντα στο λιμάνι λέμε :lol:
Χειρότερος απο καρκίνο, δεν μπορεις να γλυτωσεις με τιποτα απο δαύτον!

Reaction score
14
απο το contra.gr λέγεται ότι ο Κύπριος πρόεδρος του ΑΟ ΜΑΝΗΣ (Εθνικός) θα φέρει και τον Γκαμάρα... τι λέτε βρε... υπάρχει και ο ΠΕΛΕ και ο ΕΥΣΕΜΠΙΟ αν θέλετε :p :p :p

Reaction score
0
Ο καλυτερος παίκτης που ειδα live στην μεχρι τωρα ζωη μου (ματς με Ρεαλ, με Ηρακλη κτλ κτλ)

Το 1ο 6μηνο όταν ήρθε ήταν χαρμα οφθαλμών

Καταντια ειναι να κλεισει την καριερα του στην Β'Εθνικη Ελλαδος αλλα μην βγαζουν και γλωσσα μερικοί-μερικοί :lol: :lol: Δρυος πεσούσης...

VG

Reaction score
0
Γκαμάρα, Αβαλον,Ριμπερι,Μπαρτεζ, η λιστα του Εθνικου ειναι μεγαλη, να δουμε ποσους θα καταφερουν να φερουν...

Τ

ΤΑΣΟΣ ΑΝΤΩΝΑΡΑΚΟΣ

Guest
Ειναι τραγικο για ενα αθλητη να μη σταματαει οταν πρεπει........ο συγκεκεριμενος παντα αποτελουσε παραδειγμα βλακειας.Ειχε κλωτσισει απειρες ευκαιριες σαν παικτης του Ολυμπιακου (μεταφορικα μιλαω..) και η συμπεριφορα του ηταν το λιγοτερο αντιεπαγγελματικη το περισσοτερο χρονο της παραμονης του στην Ελλαδα.

VG

Reaction score
0
ΤΑΣΟΣ ΑΝΤΩΝΑΡΑΚΟΣ said:
η συμπεριφορα του ηταν το λιγοτερο αντιεπαγγελματικη το περισσοτερο χρονο της παραμονης του στην Ελλαδα.
Θα διαφωνησω.Μπορει να ειχε καποιες στιγμες που εχασε λιγο την ψυχραιμια του,αλλα τιποτα παραπανω.Αυτα συμβαινουν.
Και η γκρινια "γιατι δεν παιζω" ειναι πολυ συνηθες φαινομενο για εναν ακριβοπληρωμενο αθλητη.

Παντως εγω ακομα δεν το εχω πιστεψει :shock:περιμενω να τον δω με τα ιδια μου τα ματια

H

HomeCinema-Maniac

Guest
Βρε παιδια ο Κοκαλης τον πηγε στον Εθνικο γιατι η δευτερη ομαδα του Πειραια θα παιζει στο Καραισκακη.
Οποτε θα κονομαει και απο τα αυξημενα εισιτηρια του Εθνικου αφου πολοι Ολυμπιακοι θα πηγαινουν για να βλεπουν τον Εθνικο εεεεεεεεεεεεε.............. Τον Τζιοβανι δηλ. :lol:
Βεβαια το μαιντανο απο τα εισιτηρια θα τα παιρνει ο Εθνικος αλλα ολοι αυτοι που θα πανε στο γηπεδο και θα φανε και θα πιουνε και λεφτα θα αφησουν στα καταστηματα γυρω γυρω.
Οποτε σου λεει ο Κοκκαλης απο την στιγμη που ο σκατο Εθνικος δικαιουτε να παιζει στο γηπεδο που εγω πληρωσα για να το φτιαξω και θα μου χαλαει το γρασιδη θα αναβουν οι προβολεις και θα αναβει και ο θερμοσιφωνας εις διπλουν αυτο τον χρονο εχω μια επιλογη!
Α) Η δινω στον Εθνικο τα λεφτα που ειχε δαπανησει και αυτος ολα αυτα τα χρονια για τις παλιες ανακατασκευες του γηπεδου με την σημερινη αξια των χρηματων η...
Β) Του κανω μια μεταγραφη τον <<ανωμαλο>> Ζιοβανη που δεχετε να παει να παιξει Β' Εθνικη και οικονομαω και απο εκει!
ΕΞΥΠΝΟΣ Ο Προεδρος σας! Αμι.................

(Ο Εθνικος μαζι με τον Ολυμπιακο πληρωνε για το Καραισκακι οτι αλλαγες γινοντουσαν μεχρι και το 92')
Ο Ολυμπιακος σε μια προσφατη εφημεριδα αναφερθηκε οτι θα επρεπε να πληρωσει στον Εθνικο για να μην τον αφησει να παιξει στο Καραισκακη το ποσο των 1.300.000 :shock:

Σιγα μην τα εδινε!

VG

Reaction score
0
Σουρεαλιστης ο maniac, δεν φτανει που θα παιζει στο Καραϊσκακη ο Εθνικος,θα του παρει δωρο και τον Τζιοβάννι,μπας και πουλησει καμια κοκα-κολα παραπανω; :shock: Εχετε λαλησει τελειως :lol:

H

HomeCinema-Maniac

Guest
VG said:
Σουρεαλιστης ο maniac, δεν φτανει που θα παιζει στο Καραϊσκακη ο Εθνικος,θα του παρει δωρο και τον Τζιοβάννι,μπας και πουλησει καμια κοκα-κολα παραπανω; :shock: Εχετε λαλησει τελειως :lol:
Ο Κυπριος προεδρος του Εθνικου τον πηρε με την βοηθεια και το οποιο σπρωξιμο του Κοκκαλη.
Η πληρωστε στον Εθνικο τα λεφτα που ειχε δαπανησει και αυτος για το Καραισκακι και τοτε δικαιωματικα διωξτε τον.
Διαλεξτε και παρτε!
Δεν φτανει που την καταστρεψατε την ομαδα του Εθνικου και της ηπιατε το αιμα :twisted: :twisted: :twisted: παλιο βαμπιρ! :lol:

Ετοιμαστειτε να μπουν και μπλε καρεκλακια στο γηπεδο! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Reaction score
0
ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ. ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΜΠΛΕ ΑΚΟΥΩ. ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ.

ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΜΟΥΣΕΙΟ Ο ΤΖΥΜΠΡΙΟΣ; :lol: :lol: :lol:

H

HomeCinema-Maniac

Guest
Αν θελει μουσειο για το ποδοσφαιρο αρκει να σφραγισουν και να ανακατασκευασουν μια τουαλετα απο το σταδιο Καραισκακι για να χωρεσει ενα κυπελλο Ελλαδος σκουριασμενο απο το 1938 αν δεν κανω λαθος.
Τωρα αν ο Τζυπριος θελει και μουσειο για το polo που ειναι παρα πολλα τα τροπαια, τοτε πολυ φοβαμαι οτι το red cafe το βλεπω να μετακομιζει! :lol: :lol: :lol:

VG

Reaction score
0
Καπου στην Αραβια επαιζε πριν τον Εθνικο, δηλαδη ηρθε ΜΕΤΑ τα ενσημα,αλλα ας μην γκρινιαζουμε ,ειναι επιτυχια για Β Εθνικη τετοιος παιχτης.

Τ

ΤΑΣΟΣ ΑΝΤΩΝΑΡΑΚΟΣ

Guest
......δεν εχει ηλιακους θερμοσιφωνες το ανακατασκευασμενο Καραισκακη?

Παντως το συνθημα "τζιοβανι για παντα στο λιμανι ..." ειναι γεγονος,αλλα αντι για πλοιαρχος ....μουτσος.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.755
Members
38.491
Νεότερο μέλος
Δημήτριος Φάβας