Στο Λονδίνο οι Ολυμπιακοί Αγώνες του 2012

V

VIDEOMIX

Guest
Στην χώρα με το χειρώτερο φαγητό όπως αναφέρει και το θέμα του Ανδρέα, θα γίνουν οι ολυμπιακοί αγώνες του 2012. Ανακοινώθηκε το μεσημέρι.
Το φαβορί ήταν το Παρίσι αλλα....
Συμβουλή μας... πάρτε κανα σάντουιτς μαζί σας. :lol:

Η ψηφοφορία αναλυτικά.
First round

London 22
Paris 21
Madrid 20
New York 19
Moscow 15 (eliminated)

Second round

Madrid 32
London 27
Paris 25
New York 16 (eliminated)

Third round

London 39
Paris 33
Madrid 31 (eliminated)

Fourth round

London 54
Paris 50 (eliminated)

Πηγή... BBC.

Reaction score
5
Βασικά λόγω εμπειρίας να πω ότι οι Άγγλοι μπορεί να μην έχουν παράδοση στο καλό φαγητό, αλλά το Λονδίνο έχει τα καλύτερα εστιατόρια του κόσμου, μαζί με τη Νέα Υόρκη και το Παρίσι. Έχω επισκευθεί αρκετά και στις 3 πόλεις και μπορώ να το καταθέσω...οπότε, το sandwich είναι περιττό, βέβαια αν θέλετε να ξοδέψετε για να φάτε, γιατί οι τιμές είναι 'λίγο' τσιμπημένες σχετικά με την Αθήνα...
Αν δεν θέλετε να ξοδέψετε, υπάρχουν λύσεις, αλλά όχι σαν της Αθήνας π.χ. Αν και εδώ έχουμε γίνει από τους ακριβούς της Ευρώπης...μόλις γύρισα από Πορτογαλία, και εκεί πραγματικά είναι ακόμα φθηνότερο το καλό φαγητό (π.χ. ψάρι, αστακός κλπ)

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
307
Μάλλον οι εκρήξεις έχουν να κάνουν με την σύνοδο των G8 παρά με τους Ολυμπιακιούς. Αλλά τώρα να δείτε πόσα θα σπταλήσουν οι Άγγλοι στην ασφάλεια...

Reaction score
5
Κοίτα να δεις που έφυγα και χάθηκε τελικά ο κόσμος :)
Δεν είναι για γέλια φυσικά το θέμα, πάντως βρίσκω το timing φοβερό, όπως και στο παρελθόν άλλωστε. Ξέρουν ακριβώς τι κάνουν και πότε.
Πολύ κρίμα για τον κόσμο, επειδή ξέρω το κέντρο του Λονδίνου πολύ καλά, φαντάζομαι την κόλαση που επικρατούσε. Οι νεκροί κατά δική μου εκτίμηση θα είναι στις εκατοντάδες...
Τι να πει κανείς...με το πετρέλαιο στα $60+ και τους ισλαμιστές φανατισμένους, κάποιοι παράγοντες έχουν και τον σκύλο χορτάτο και την πίτα ολόκληρη...
Η απληστία είναι το χειρότερο ανθρώπινο ελάττωμα!

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Μάλλον οι εκρήξεις έχουν να κάνουν με την σύνοδο των G8 παρά με τους Ολυμπιακιούς. Αλλά τώρα να δείτε πόσα θα σπταλήσουν οι Άγγλοι στην ασφάλεια...
Ποιά ασφάλεια...
Θα πάρει τηλεφωνάκι ο Μπλερ την άλλη την Μπους και θα δούμε καμιά εκστρατεία πάλι να σώσουνε τον κόσμο. Κατά Ιράν μεριά την κόβω αυτή τη φορά...

Reaction score
152
ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΘΑΛΛΑΣΙΑ ΣΠΟΡ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΤΑ ΜΥΚΟΝΟ ΜΕΡΙΑ..........

Reaction score
52
Ποιά ασφάλεια...
Θα πάρει τηλεφωνάκι ο Μπλερ την άλλη την Μπους και θα δούμε καμιά εκστρατεία πάλι να σώσουνε τον κόσμο. Κατά Ιράν μεριά την κόβω αυτή τη φορά...

:idea: Κάτι μου βρωμάει άσχημα τα τελευταία χρόνια!!
Πρώτα οι εκκρήξεις και οι θάνατοι αθώων αμάχων. :!:
Μετά μία συμμορία από ισλαμιστές αναλαμβάνει το "εργο" :!:
Μετά οι αντιτρομοκρατικές διακηρύξεις :!:
Μετά οι πωλήσεις αντιτρομοκρατικής κάλυψης :!:
Μετά οι αντιτρομοκρατικοί πόλεμοι :!:

Κάτι μου βρωμάει Ασχημα!!!

Reaction score
51
Γιώργο συμφωνώ απολύτως!!
Και η Ελλάδα πλήρωσε ένα υπέρογκο ποσό για "ασφάλεια" στους Ολυμπιακούς αγώνες.
Οι ίδιοι θα τα πάρουν πάλι.............

Έχουν την καραμέλα των "τρομοκρατών" και πετυχαίνουν πολούς στόχους ταυτόχρονα.
1) Αμερική & Σια χτυπούν διάφορες χώρες (και μετά βάζουν στο χέρι τους τα πετρέλαια)
2) Τρομοκρατούν τον κόσμο για να μην μπορεί να φέρει αντίρρηση στα "αντιτρομοκρατικά" σενάρια των ισχυρών
3) Μαζεύουν τεράστια ποσά μέσω της εταιρίας που "διασφαλίζει την ασφάλεια"
4) Δίνουν δουλειά στις μεγαλοεταιρίες κατασκευής οπλικών συστημάτων (που όλως περιέργως χρηματοδοτούν κάτι ........ σαν τον Μπους κατά την διάρκεια των εκλογών)

Και να ρωτήσω κάτι απλό........
Τους "τρομοκράτες καμικάζι", που χτυπούν χάνοντας την ζωή τους, ΔΕΝ υπάρχει περίπτωση να τους σταματήσουν όσα μέτρα ασφαλείας κι αν πάρουν.
Πως λοιπόν εξηγούν το γεγονός ότι όταν πέσει το παραδάκι δεν ανοίγει ούτε μύτη???

Κάπου διάβαζα ότι πίσω από την "εταιρία παροχής ασφάλειας" κρύβονται Εβραίοι!!
Καθόλου τυχαίο νομίζω.............. :roll: :wink:

Reaction score
51
"Nέες" μπόμπες στο Λονδίνο χθές.
Μέχρι να πληρώσουν για "την ασφάλεια των Ολυμπιακών αγώνων" θα επαναλαμβάνονται τέτοια συνεχώς!!! :roll: :wink:

Οι δε Ιταλοί τα έχουν κάνει πάνω τους!!
Το ίδιο και οι Αμερικ(λ)άνοι!!! :wink:

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.115
Members
38.535
Νεότερο μέλος
Manosahead