- Reaction score
- 39
Λοιπόν η συζήτηση που ξεκίνησε ο Γενικός για τις θερμοκρασίες του Core 2 με βάλανε σε σκέψεις, μιας και γενικά δεν ήμουν ενθουσιασμένος με τις θερμοκρασίες του 6600 μου αλλά τον είχα πάντα κλοκαρισμένο από 3.3 και πάνω οπότε δεν έδινα σημασία. Χτές λοιπόν πήρα την 9700 της Zalman και με την ευκαιρία της αλλαγής τσέκαρα και το καπάκι του. Καταρχήν το καπάκι του μου φαίνεται θεόστραβο και κατα δεύτερο τον έβαλα σε στοκ ταχύτητα και κάνει idle στους 50 με την 9700 σε σκούπα mode. Πάμε καλά???
Για ρίχτε μια ματιά γιατί δεν έχω δει απο κοντά άλλον core 2 και μπας και είναι όλοι έτσι. Αλλιώς Δευτέρα πάνε πίσω το πακέτο mobo-cpu. Mobo είπα να ρισκάρω και να πάρω αυτό της EVGA αλλά τελικά δε βγήκε σε καλό. Μια πρίζα για ανεμιστηράκι δε δουλεύει (αυτό συμβαίνει σε όλες τις EVGA απ'οτι έμαθα και είναι θέμα hardware), στο bios άλλα ρεύματα βάζεις και άλλα δίνει και τέλος δεν ελέγχει τις ταχύτητες των ανεμιστήρων (οτι και να βάλεις τους έχει στο 100% πάντα). Οπότε πάω για το σίγουρο Striker.
Λοιπόν αυτός είναι ο 6600 μου.
Για ρίχτε μια ματιά γιατί δεν έχω δει απο κοντά άλλον core 2 και μπας και είναι όλοι έτσι. Αλλιώς Δευτέρα πάνε πίσω το πακέτο mobo-cpu. Mobo είπα να ρισκάρω και να πάρω αυτό της EVGA αλλά τελικά δε βγήκε σε καλό. Μια πρίζα για ανεμιστηράκι δε δουλεύει (αυτό συμβαίνει σε όλες τις EVGA απ'οτι έμαθα και είναι θέμα hardware), στο bios άλλα ρεύματα βάζεις και άλλα δίνει και τέλος δεν ελέγχει τις ταχύτητες των ανεμιστήρων (οτι και να βάλεις τους έχει στο 100% πάντα). Οπότε πάω για το σίγουρο Striker.
Λοιπόν αυτός είναι ο 6600 μου.