Συκοφαντία από διαχειριστές

Reaction score
0
Συγνώμη που γράφω εδώ, και πιστεύω ότι οι κανόνες ηθικής ίσως επιβάλουν και να σβηστεί το τοπικ που ανοίγω , αλλά εφόσον σε άλλο forum δέχτηκα αποδεδειγμένη συκοφαντία και στην συνέχεια με διαγραφές κειμένων και ban αποτρέπουν την όποια διόρθωση αυτής , βλέπω ένα άσχημο αδιέξοδο και θα μπει για την "τιμή των όπλων"...

Επειδή ανάλογα φαινόμενα δεν είναι κάτι ιδιαίτερο και θα υπάρχουν παντού (και στο παρόν forum φυσικά) αν είναι να απαντήσει κάποιος ας είναι σε γενικά πλαίσια για το αν υπάρχει κάποιος τρόπος που θα μπορούσαμε να προστατευτούμε .
Ισως η ύπαρξη ενός ανεξάρτητου forum όπου θα μπορούσαν να γράφονται ότι οι υπεύθυνοι των άλλων απαγορεύουν να είχε πλάκα και να έκανε και δουλειά...

εδώ το τελευταίο ποστ που έγινε στο avclub , σβήστηκε και αυτό και όσα άλλα πριν ζήταγαν καθαρή απάντηση από τους συκοφάντες για το άν έχουν στοιχεία ή όχι.

Καλημέρα σας , επέστρεψα μετά από 3 μήνες ban για να σταματήσω την δυσφήμηση μέσο της συκοφαντίας που έγινε προς το πρόσωπο μου, ότι ήμουν διπλός λογαριασμός.

Διαχειριστές του forum άφηναν επανειλημμένος σπόντες για το θέμα και παρά τις προσπάθειές μου να ξεκαθαρίσουν δημόσια ότι δεν έχουν έχουν στα χέρια τους κανένα στοιχείο που θα μπορούσαν να αποκτήσουν ίσως λόγο της θέσης τους και το οποίο να επιβεβαιώνει τον ισχυρισμό τους , δεν απάντησαν.
(με εξαίρεση το περίεργο "πού ξέρεις αν δεν έχουμε στοιχεία")

1)Δεν έχουν κανένα στοιχείο . Γιαυτό και δεν έφαγα Ban για διπλός βάση κανόνων και το κάνουν με άλλους τρόπους.

2) Ο ορισμός της συκοφαντίας είναι «εσκεμμένη διάδοση πληροφορίας που ο διαδίδων γνωρίζει ότι είναι ψευδής»
Οι κύριοι εσκεμμένα διαδίδουν και αφήνουν να αιωρείται το ότι υπάρχουν αυτά τα στοιχεία.

3)Το ότι διαχειριστές του forum εκμεταλλεύονται αποδεδειγμένα με πρόθεση την δύναμη που έχουν πάνω στο forum για να πετύχουν δικούς τους σκοπούς , και μάλιστα ότι χειρότερο, την συκοφάντηση μέλους , είναι κάτι που δυσφημίζει τους πάντες.

Άλλο να λές ότι ο γείτονας σου είναι κλέφτης και να παραθέσεις πως σου ήρθε , και άλλο να εκμεταλλεύεσαι την θέση που μπορεί να έχεις (πχ υπεύθυνος της κάμερας ασφαλείας) για να υπονοείσεις σαφώς ότι έχεις στοιχεία για αυτό , χωρίς να υπάρχουν.
Και να του βουλώνεις το στόμα μετά με ένα ban για να περάσει η συκοφαντία.

ΥΓ
Εδώ λινκ της συκοφαντίας ... με την χρήση μιας φράσης που είχα πει παλιά και τους άρεσε (εποχή της αθωότητας) ώστε να με συνδέουν και να συνεχίζουν την δουλειά τους....

1ο τοπικ
http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?p=1231324#post1231324
και η απάντησή μου
http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=1260147&postcount=107

Εδώ άρχισε στο παρόν τοπικ και συνεχίστηκε.
http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=1261860&postcount=46

Reaction score
385
Απάντηση: Συκοφαντία από διαχειριστές

Φίλε μου μην ασχολείσαι άλλο και χαλιέσαι, δεν αξίζει .

Reaction score
10
Re: Απάντηση: Re: Συκοφαντία από διαχειριστές

Ενταξει βρε αγόρι, ψυχραιμία... :121:
Καμία ψυχραιμία, και εγώ χτες τσακώθηκα με όλο το κόσμο εκεί, με ειρωνευτήκανε, μου κάνανε μου δείξανε, δεν ήρθα εδώ να κλαφτώ.

Το εδώ site δεν φταίει σε τίποτα κάθε λίγό και λιγάκι αν ασχολείται με τα ψυχολογικά του καθενός. ;)

Reaction score
20
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Συκοφαντία από διαχειριστές

Καμία ψυχραιμία, και εγώ χτες τσακώθηκα με όλο το κόσμο εκεί, με ειρωνευτήκανε, μου κάνανε μου δείξανε, δεν ήρθα εδώ να κλαφτώ.

Το εδώ site δεν φταίει σε τίποτα κάθε λίγό και λιγάκι αν ασχολείται με τα ψυχολογικά του καθενός. ;)
Houston δεν θα διαφωνήσω σε τίποτα από αυτά που λες,
παρά μόνο λιγουλάκι στο... τελευταίο... :138:
Κανείς δεν είναι υποχρεωμένος να ασχοληθεί
με τα ψυχολογικά κάποιου άλλου, αλλά πάντα μπορεί και κάποιος
να θέλει να το κάνει και να προσφέρει κάτι καλό σε κάποιον άλλο, διαφωνείς?
Επίσης και αυτό να μην γίνει η εμπειρία του συμφορουμίτη μας blizard όπως τώρα και η δική σου που έγραψες δίνει στους
υπόλοιπους εμάς ένα μέτρο σύγκρισης και μια γνώση, διαφωνείς?

Πολύ φιλικά,
Νίκος

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729

Με ολο τον σεβασμο στο μελος blizard , εδω δεν ειναι κουτι παραπονων
αλλα ουτε και δικαστηριο αλλων δικτυακων χωρων.
Θα το εκτιμουσα εαν δεν ειχαμε παρομοια θεματα στο μελλον....

Reaction score
10
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Συκοφαντία από διαχειριστές

Houston δεν θα διαφωνήσω σε τίποτα από αυτά που λες,
παρά μόνο λιγουλάκι στο... τελευταίο... :138:
Κανείς δεν είναι υποχρεωμένος να ασχοληθεί
με τα ψυχολογικά κάποιου άλλου, αλλά πάντα μπορεί και κάποιος
να θέλει να το κάνει και να προσφέρει κάτι καλό σε κάποιον άλλο, διαφωνείς?
Επίσης και αυτό να μην γίνει η εμπειρία του συμφορουμίτη μας blizard όπως τώρα και η δική σου που έγραψες δίνει στους
υπόλοιπους εμάς ένα μέτρο σύγκρισης και μια γνώση, διαφωνείς?

Πολύ φιλικά,
Νίκος
Kαι εγώ φιλικά γράφω βρε Νίκο αλλά δεν είναι δυνατόν μία φορά το μήνα να ασχολούμαστε με το τι και πως από το δίπλα sιte. ότι ήταν να μάθουμε το μάθαμε.

Reaction score
20
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Συκοφαντία από διαχειριστές

Kαι εγώ φιλικά γράφω βρε Νίκο αλλά δεν είναι δυνατόν μία φορά το μήνα να ασχολούμαστε με το τι και πως από το δίπλα sιte. ότι ήταν να μάθουμε το μάθαμε.
Houston από εμένα Ολα_Καλά!
Εξάλλου το έγραψα και στο προηγούμενο ποστ μου!
Ολα_Καλά! :126:

Reaction score
0

Με ολο τον σεβασμο στο μελος blizard , εδω δεν ειναι κουτι παραπονων
αλλα ουτε και δικαστηριο αλλων δικτυακων χωρων.
Θα το εκτιμουσα εαν δεν ειχαμε παρομοια θεματα στο μελλον....
Δίκιο έχεις αλλά αυτό ακριβώς είναι το πιο γενικό πρόβλημα και το αδιέξοδο που βλέπω και θα πρέπει να συζητηθεί ... ότι πχ ο καθένας μπορεί να σε συκοφαντήσει σε ένα forum με τον πιο άσχημο και ξεκάθαρο τρόπο και δεν μπορεί να γίνει κάτι ώστε να υπάρξει ενημέρωση.

Τα ίδια θα μπορούσαν να γίνουν και στο συγκεκριμένο και σε όλα τα forum από τους εδώ υπεύθυνους , και θα υπάρξει η ανάλογη αντιμετώπιση τις σιωπής από άλλους "συναδέλφους".
(ναι μεν δεν ήταν αυτή η πολιτική σας στο παρελθόν, αλλά νομίζω ήταν εξαίρεση και προσωρινά.)

Μιλάμε ακόμα και για περιπτώσεις που σημαίνουν ηθικό ξεπεσμό ... και όπου υπάρχουν τέτοια πράγματα γίνονται αντιληπτά από τα άτομα που μπορούν να εκμεταλλευτούν τις καταστάσεις.
Τα βρώμικα forum και όσοι ασχολούνται με αυτά πάνε μπροστά, όσα κρατάνε αντιστάσεις μαραζόνουν, και τα κλασικά θύματα όλοι μας που δεν παίρνουμε χαμπάρι ...

Δυστυχώς δεν πρέπει να υπάρχει λύση, αλλά από την άλλη δεν έχω δει να γίνεται και ποτέ κουβέντα για το θέμα... αυτό είναι το πιο εκνευριστικό, τουλάχιστον για να παραδεχτούμε ότι με την πολιτική δεν υπάρχει ελπίδα φάγαμε 20 χρόνια ψαξίματος πρώτα :)

ΥΓ
Δεν υπάρχει λόγος να ασχοληθούμε με το συγκεκριμένο παράδειγμα, η κουβέντα ας είναι γενική... απλά εκτός του ότι είναι απλό και χαρακτηριστικό, μπήκε κυρίως για το γαμώτο απέναντι στην απαγόρευση και την αυθαιρεσία.

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729

Ελπιζω να ξανασκεφτεις τα οσα εγραψες καθως απευθυνθηκες στον
δεκτη των περισσοτερων συκοφαντιων της AV κοινοτητας.
Η μηπως δεν ειναι ετσι?

Σε καθε περιπτωση παρακαλεσα να σταματησει το θεμα.
Ειναι δυνατον να γινει σεβαστη η παρακληση μου?

Reaction score
0

Δεν σε κατάλαβα για να πω την αλήθεια..... ποιό πράγμα εννοείς να ξανασκεφτώ ? έχω χάσει και επεισόδια ... πάντως εσύ έχεις-είχες το συγκεκριμένο forum αν δεν κάνω λάθος και θα μπορούσες να απαντήσεις κάτι στις χοντρές περιπτώσεις που αφορούν το άτομό ή το forum σου.

Το θέμα αφορά μόνο τους απλούς χρήστες που δεν έχουν καμία δυνατότητα και τις βρώμικες πρακτικές που υπάρχουν παντού.

Τέσπα , δεν έχω και κάτι άλλο ιδιαίτερο να πώ εγώ.... βλέπω το γενικό πρόβλημα αλλά δεν βλέπω την λύση.
Την αναφορά μου την έκανα επί προσωπικού και δεν έχει νόημα κάτι άλλο εκεί εκτός ίσως να λειτουργήσει ώς αφορμή , εφόσον υπάρξει ενδιαφέρον για να συζητηθεί το γενικό πρόβλημα λειτουργίας των forum.

Που δεν το βλέπω, αλλά με την ευκαιρία έκανα και μια προσπάθεια ακόμα :)

Reaction score
326

Μου κάνει μεγάλη εντύπωση που γίνονται τέτοια πράγματα στο AVCLUB.
Και επειδή το συγκεκριμένο forum δεν μπορεί να φταίει (σαν διαδικτυακός τόπος συγκέντρωσης κάποιων με κοινά ενδιαφέροντα) τελικά η έκπληξή μου προέρχεται από το γεγονός οτι αυτά τα πράγματα γίνονται από συγκεκριμένα (και πάντα τα ίδια για να σοβαρολογήσω) άτομα.
Ανάγουμε τις προσωπικές μας διαφορές σε διαφορές του forum με τον "εχθρό" και τον "τιμωρούμε".
Έχω ξαναγράψει για το ανέκδοτο με το λαγό και το λύκο: "Που είναι το καπέλο σου (το κράνος σε άλλη παραλλαγή) ρε;

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.025

Συγνώμη που γράφω εδώ, και πιστεύω ότι οι κανόνες ηθικής ίσως επιβάλουν και να σβηστεί το τοπικ που ανοίγω , αλλά εφόσον σε άλλο forum δέχτηκα αποδεδειγμένη συκοφαντία και στην συνέχεια με διαγραφές κειμένων και ban αποτρέπουν την όποια διόρθωση αυτής , βλέπω ένα άσχημο αδιέξοδο και θα μπει για την "τιμή των όπλων"...

Επειδή ανάλογα φαινόμενα δεν είναι κάτι ιδιαίτερο και θα υπάρχουν παντού (και στο παρόν forum φυσικά) αν είναι να απαντήσει κάποιος ας είναι σε γενικά πλαίσια για το αν υπάρχει κάποιος τρόπος που θα μπορούσαμε να προστατευτούμε .
Ισως η ύπαρξη ενός ανεξάρτητου forum όπου θα μπορούσαν να γράφονται ότι οι υπεύθυνοι των άλλων απαγορεύουν να είχε πλάκα και να έκανε και δουλειά...

εδώ το τελευταίο ποστ που έγινε στο avclub , σβήστηκε και αυτό και όσα άλλα πριν ζήταγαν καθαρή απάντηση από τους συκοφάντες για το άν έχουν στοιχεία ή όχι.
...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.905
Members
38.519
Νεότερο μέλος
gperdik