Συλλυπητηρια

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729

Σε Καθολικους και μη.

Ξερω πως ακουγονται πολλα για την Εκκλησια τελευταια- και ειδικα το Βατικανο δεν επαψε ποτε να τροφοδοτει με σχολια- αλλα νομιζω πως ο εκλιπων ηταν πραγματικα αγιος ανθρωπος.

Καλο του ταξιδι! :cry:

Defkalion

Administrator
Reaction score
915
Ανδρέα θα συμφωνήσω μαζί σου. Σε ένα από ταξίδια μου πρόσφατα είχα και την τύχη να τον δω από κοντά. Όχι πως καταλάβαινες και πολλά πράγματα στην κατάσταση που ήταν, αλλά ίσως ήταν ο τελευταίος πραγματικά μεγάλος άνθρωπος.

:(

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Δεν ξέρω αν ήταν μεγάλος για κάποιους και μικρός για κάποιους άλλους...
Γεγονός είναι ότι ο καθολικός κόσμος τον αγαπούσε όσο κανέναν και αυτό μου αρκεί.

Σε προσωπικό επίπεδο ανέβηκε στην εκτίμησή μου κατακόρυφα αφού ήταν ο μοναδικός μεταξύ 264 ηγετών της καθολικής εκκλησίας που ζήτησε δημοσίως συγγνώμη για την άλωση της πόλης από τους σταυροφόρους. Δεν είναι εύκολο....

Συλλυπητήρια.

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Πραγματικά ήταν ένα καλός άνθρωπος πάνω από όλα...

Η αγάπη των καθολικών αλλά πάνω από όλα η εκτίμηση και όλων των υπολοίπων ανεξάρτητα την θρησκεία τους, δείχνει ότι ήταν σίγουρα ξεχωριστός...

Reaction score
6
Παντα μου εκανε εντυπωση η υπερβολικη αγαπη που του εδειχναν οι πανταχου καθολικοι και οχι μονο σε ολο τον κοσμο.
Αυτο και μονο δεν μπορει να ηταν τυχαιο.

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
Σε προσωπικό επίπεδο ανέβηκε στην εκτίμησή μου κατακόρυφα αφού ήταν ο μοναδικός μεταξύ 264 ηγετών της καθολικής εκκλησίας που ζήτησε δημοσίως συγγνώμη για την άλωση της πόλης από τους σταυροφόρους. Δεν είναι εύκολο....
Και όχι μόνο γι' αυτό. Ήταν ο πρώτος που αναγνώρισε τα σφάλματα της καθολικής εκκλησίας (έστω και με πολύ διπλωματικό τρόπο), σπάζοντας έτσι την παράδοση του αλάθητου...

Reaction score
802
To θεμα πλεον ειναι ποιος θα παρει την θεση του.Υπαρχουν μερικοι μνηστηρες που δεν μου αρεσουν καθολου (σχεσεις με opus dei κτλ)...

V

VIDEOMIX

Guest
Δεν ξέρω αν ήταν μεγάλος για κάποιους και μικρός για κάποιους άλλους...
Γεγονός είναι ότι ο καθολικός κόσμος τον αγαπούσε όσο κανέναν και αυτό μου αρκεί.

Συλλυπητήρια.
Απ'την άλλη δεν κοστίζει και τίποτα στην πλευρά τους. Πράτουμε πρώτα και μετά λέμε μια συγγνώμη. Η οποία μπορεί να ειναι ειληκρινής η και υποκριτική. Αντιθέτως οι πράξεις τους κοστίζουν αιώνες τώρα σε εμάς. :x
Οσο για το θέμα μας, θεός'χωρέστον. :|

Reaction score
49
Nα εκφράσω κι εγώ με την σειρά μου τα συλλυπητήρια μου.
Μετά από τόσα χρόνια με προβλήματα υγείας, νομίζω πως η στιγμή της μεγάλης ξεκούρασης ήταν δώρο για τον ίδιο.

Καλό του ταξίδι! :(

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.032
Members
38.523
Νεότερο μέλος
seos