Συμβουλές για δορυφορικό δέκτη

ichaltou

Αλλαχτήρι
Reaction score
1.004
θα ήθελα τη συμβουλή ανθρώπων που ασχολούνται σχετικά με το θέμα του δορυφορικού δεκτη μου καθοτι παντελώς άσχετως με το αντικείμενο.
Προς το περόν έχω τον πρώτο δεκτη που χρησιμοποιούσε η ΝΟΒΑ καθοτι η σχέση μου με την δορυφορική θα περιοριστεί στη θέαση της συγκεκριμένης πλατφορμας.
Σαν προδιαγραφές θα ηθελα εαν ειναι εφικτό να έχει HDMI, να είναι συμβατός με κάρτα νοβα και το κόστος του να μην ξεπερναει τα 120-130 ευρώ. Εαν εχει κάποιες παραπάνω δυνατοτητες που μπορει να μου φανουν χρήσιμες σε σχέση με τη χρήση που περιγράφω παραπάνω ευχαρίστως να τις ακούσω.
σας ευχαριστώ προκαταβολικά

Reaction score
385
Απάντηση: Συμβουλές για δορυφορικό δέκτη

Αφού σε ενδιαφέρει το συγκεκριμένο κ μόνο πακέτο καλά είσαι κ με τον panasat !
Μην μπαίνεις σε επιπλέον έξοδα που ίσως μετανοιώσεις αργότερα.
Γιατί με τα λεφτά που δίνεις (130 ευρώ) δεν παίρνεις κ τίποτα το ιδιαίτερο σε δέκτη.
Μην ξεχνάς πως το συνδρομητικό πακέτο ήδη έχει αρχίσει να παίρνει τα "μέτρα" του και ίσως σε λίγο καιρό οι κάρτες να παίζουν μόνο σε ιδιοκτησιακό τους δέκτη.
Αυτά λένε οι φήμες , σκέφτεσαι και πράττεις ......

Reaction score
0

Μην ξεχνάς πως το συνδρομητικό πακέτο ήδη έχει αρχίσει να παίρνει τα "μέτρα" του και ίσως σε λίγο καιρό οι κάρτες να παίζουν μόνο σε ιδιοκτησιακό τους δέκτη.
Αυτά λένε οι φήμες , σκέφτεσαι και πράττεις ......
Το ίδιο προσπάθησαν να κάνουν οι Ιταλοί και δεν κράτησε ούτε μήνα.
Ας μην ξεχνάμε τον πρώτο νόμο όχι της θερμοδυναμικής αλλά της δορυφορικής: Ότι κλειδώνει ξεκλειδώνει...

Reaction score
114

Εγω εχω και αυτον και ειχε μπει σε προσφορα πριν λιγο καιρο.

SuperDarkbox 2008 1CA 2CI usb Host esata pvr

110 Ευρω + εξοδα αποστολης, αν υπαρχει ακομα.

Reaction score
385

Το ίδιο προσπάθησαν να κάνουν οι Ιταλοί και δεν κράτησε ούτε μήνα.
Ας μην ξεχνάμε τον πρώτο νόμο όχι της θερμοδυναμικής αλλά της δορυφορικής: Ότι κλειδώνει ξεκλειδώνει...
Mην ξεχνάς πως οι Ιταλοί κάνανε μερικά κολπάκια τελευταία ! :107:
Σκέψου να έχεις συνδρομή και να μην βλέπεις όμως !
Η απάντηση μου αφορά και μόνο τον φίλο ,που δεν είναι τόσο ψαγμένος όσο εσύ αν κρίνω από το avatar σου ,και επαναλαμβάνω ότι είναι μόνο φήμες αλλά καλό είναι να ξέρει όλες τις παραμέτρους.

Reaction score
0

Mην ξεχνάς πως οι Ιταλοί κάνανε μερικά κολπάκια τελευταία ! :107:
Σκέψου να έχεις συνδρομή και να μην βλέπεις όμως !
Η απάντηση μου αφορά και μόνο τον φίλο ,που δεν είναι τόσο ψαγμένος όσο εσύ αν κρίνω από το avatar σου ,και επαναλαμβάνω ότι είναι μόνο φήμες αλλά καλό είναι να ξέρει όλες τις παραμέτρους.
Αυτό εννοούσα: Ότι και να κάνουν οι providers δεν κρατάει πολύ.
Βέβαια έχεις απόλυτο δίκιο στο ότι είναι κουτό να έχεις συνδρομή & να μη βλέπεις. Δεν ξέρω όμως κατά πόσο μπορεί να σταθεί νομικά αυτή η νέα μόδα που πάνε να λανσάρουν. Είναι σα να σε υποχρεώνει ο ΟΤΕ ή οι παροχείς κινητής τηλεφωνίας να χρησιμοποιείς μόνο τα ελεεινά τηλέφωνα που θα σε υποχρεώνουν να αγοράσεις και μάλιστα να χρυσοπληρώσεις όπως σε υποχρεώνει η νόβα με τον απαίσιο δέκτη που σου μοσχοπουλάει.
Η δική μου συμβουλή φίλε ichaltou είναι να πάρεις έναν dreambox 600 pvr δίνοντας κάποια ευρώ παραπάνω. Το hdmi με τη νόβα τι να το κάνεις? Υπάρχει περίπτωση να εκπέμψει ποτέ στο κοντινό μέλλον HD κανάλια? Εδώ υποβιβάζει την ποιότητα του SD σήματος ώστε να μην πληρώνει πολλούς transponders και θα πληρώσει για να εκπέμψει και σε HD??? :140:

Reaction score
4.909

Καλά τα λέτε αλλα ο συνδρομητής θέλει φυσικά να βλέπει αδιαλείπτως, οι ιταλοί που αναφέρετε έχουν φυσικά ούτως η άλλως και το επίσημο δέκτη εφεδρεία, οπότε το διάστημα του ....εξομοιωτικού κενού βολεύτηκαν και με τον επίσημο και θα δούμε τι θα γίνει στην συνέχεια!
Σε ότι αφορα τον φίλο που ρώτησε πάντως, αν η κάρτα που διαθέτει είναι "ανύπαντρη" σαφώς και μπορεί να προχωρήσει στην αγορά κάποιου δέκτη της ελεύθερης αγοράς και να παει καλύτερα σε δέκτη HD .

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.892
Members
38.516
Νεότερο μέλος
Θάνος Γαλάνης