Συμπεριφορα συντονιστη 2

Status
Not open for further replies.
Reaction score
0
παρακαλω πολύ οπως ξεμπαναρετε το λογαριασμο saxour και κατοπιν απενεργοποιήστε και διαγραψτε το λογαριασμο saxour1

Αλλιως τεκμηριώστε τη διπλοεγγραφη που καποιος ανεκδιηγητος συντονιστης επικαλεστηκε για να με banαρει

Ο λογαριασμος healler katopin συνενοησης με τον κυρ νικο απ τη θεσσαλονικη επιλεχθηκε να ειναι απενεργοποιημενος

Μην κανετε οτι δεν ξερετε....

Α, και διδαξτε λιγο vbulletin στον συντονιστη για να μην εκτιθεται...

Τοσοι ασσοι εκει περα ειστε

Απο μενα περιμενετε να του μαθω?

Reaction score
14
Απάντηση: Συμπεριφορα συντονιστη 2

Εχεις και θράσος τελικά περίσσιο βρε ανθρωπε?

Απο οτι βλέπω δεν εχεις ουτε το απαιτούμενο θάρος αλλά ουτε και τον ανδρισμό βρε μην πραδέχεσαι τίποτε στην ζωη σου?

Δεν είσαι ανδρας?

Τι είσαι τελικά πέραν απο ενα εντεταλμένο κομματόσκυλο που δεν εχει τίποτε άλλο στην ζωή του να σχολείται παρά μόνο με το ΚΟΜΜΑ σου το πεθαμένο, το τελειωμένο? ΠΑΣΟΚΤΖΗ της δεκαρας..

Εσύ είσαι ο καλύτερος φίλος του ΚΑραμανλή..

Οσο μας πήζεις στις αηδίες και στις παπαριές σου τόσο λέμε όλοι ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΠΑΣΟΚ φίλε μου...

Τώρα για το θέμα τις διπλοεγγραφής όσο δεν τις παραδέχεσαι τόσο χειρότερα για εσένα είναι... οχι διπλοεγγραφή αλλα πεμπτοεγγραφή εχει κάνει εδω μέσα. Που θα πάει το θέμα? Η ανοχή μας και η ανέχεια πρός εσενα απο όλους μας της ΣΟ και ΔΟ δεν εχει τελειωμό, και φυσικά προηγούμενο. Εχουμε εξαντλήσει όλα τα περιθώρια υπομονής με εσένα και ειλικρινά δεν βλέπω σε ποιό άλλο forum θα σε άφηναν να κυκλοφορείς ακόμα με το νέο σου ψευδόνυμο.

Μην μας θεωρείς τόσο βλάκες και τόσο ηλίθιους δεν είμαστε ευτυχώς τόσο κάτω... στο επίπεδο σου φίλε.

Εδώ είναι ενα φορουμ όπου όλοι χωράμε. Εσύ δυστυχώς και δεν ξέρω γιατί δεν μπορείς να χωνέψεις οτι με τον τρόπο σου και τα γραπτά σου, είσαι όχι απλά ανεπιθύμητος αλλά και εχεις γίνει μπάν τόσες φορές που αν είχες λίγη τσίπα μέσα σου βρε κερατάκο... θα κατάλαβαινες οτι είναι καιρός να πάρεις τα πράσινα κουβαδάκια σου και να πάς σε άλλη παραλία.

Τώρα για τα πανέμορφα ΠΜ που με εχιες στολίσει κατα καιρούς φυσικά δεν χρειάζεται να σου τα σχολιασω πέραν του να προσέχεις πολύ πώς εκφέρεσαι και πώς αποκαλείς τον συνομιλητή σου...

Μετά τιμής... (*)

(*) ΕΝΕΚΕΝ

Reaction score
1.213

Απο οτι βλέπω δεν εχεις ουτε το απαιτούμενο θάρος αλλά ουτε και τον ανδρισμό βρε μην πραδέχεσαι τίποτε στην ζωη σου?

Δεν είσαι ανδρας?

Τι είσαι τελικά πέραν απο ενα εντεταλμένο κομματόσκυλο που δεν εχει τίποτε άλλο στην ζωή του να σχολείται παρά μόνο με το ΚΟΜΜΑ σου το πεθαμένο, το τελειωμένο? ΠΑΣΟΚΤΖΗ της δεκαρας..

Οσο μας πήζεις στις αηδίες και στις παπαριές σου τόσο λέμε όλοι ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΠΑΣΟΚ φίλε μου...

Δεν με αφορα (κοινως δεν ειναι δουλεια μου ) για τις διπλοεγγραφες αλλα με τα κομματα λιγο ρεγουλα.

Γιατι μπορει να μην ειναι μονο ο saxour που ψηφιζει Πασοκ.

Και αν αρχισουμε ολοι να μιλαμε για κομματα πεθαμενα και τελειωμενα και μαλιστα με αυτο το υφος..καταλαβαινετε τι θα επακολουθησει...

Reaction score
14

εγώ ετσι εκφράζομαι απαξιωτικά σε άτομα που δεν αξίζουν ουτε το σάλιο σου για φτύσιμο...

και ειναι ασχετο με κομματα φιλε Μελέτη...

Reaction score
47
Re: Απάντηση: Συμπεριφορα συντονιστη 2

Τι είσαι τελικά πέραν απο ενα εντεταλμένο κομματόσκυλο που δεν εχει τίποτε άλλο στην ζωή του να σχολείται παρά μόνο με το ΚΟΜΜΑ σου το πεθαμένο, το τελειωμένο?
Απιθανη συμπεριφορα. Και δεν ειμαι ουτε διπλοεγγραμενος, ουτε εγκαθετος ουτε οτι αλλο βαλει ο νους σου. Το μονο μεμπτο ειναι οτι ειμαι hi endas:138:.
Αλλα το να γραφεις για ενα κομμα που αντιπροσωπευει ενα ποσοστο των Ελληνων ετσι δε τιμα το site.

Reaction score
47

Δεν με αφορα (κοινως δεν ειναι δουλεια μου ) για τις διπλοεγγραφες αλλα με τα κομματα λιγο ρεγουλα.

Γιατι μπορει να μην ειναι μονο ο saxour που ψηφιζει Πασοκ.

Και αν αρχισουμε ολοι να μιλαμε για κομματα πεθαμενα και τελειωμενα και μαλιστα με αυτο το υφος..καταλαβαινετε τι θα επακολουθησει...
Τωρα το ειδα. Με καλυψε ο φιλος.

Reaction score
1.213

Aστο dream....

Aν ηταν ασχετο απο τα κομματα δεν θα χαρακτηριζες το κομμα τελειωμενο και πεθαμενο.

Mην υποτιμας την νοημοσυνη μας....

Reaction score
47

εγώ ετσι εκφράζομαι απαξιωτικά σε άτομα που δεν αξίζουν ουτε το σάλιο σου για φτύσιμο...

και ειναι ασχετο με κομματα φιλε Μελέτη...
Αυτο που γραφεις δεν ειναι ασχετο με κομματα. Μιλας για πεθαμενο ,τελειωμενο κομμα. Μη τρελαθουμε κιολλας.

Reaction score
47

Aστο dream....

Aν ηταν ασχετο απο τα κομματα δεν θα χαρακτηριζες το κομμα τελειωμενο και πεθαμενο.

Με ξανακαλυψε ο φιλος. Δε ξαναγραφω:142:

Reaction score
0

Δεν είσαι ανδρας?

Τώρα για το θέμα τις διπλοεγγραφής όσο δεν τις παραδέχεσαι τόσο χειρότερα για εσένα είναι... οχι διπλοεγγραφή αλλα πεμπτοεγγραφή εχει κάνει εδω μέσα. Που θα πάει το θέμα? Η ανοχή μας και η ανέχεια πρός εσενα απο όλους μας της ΣΟ και ΔΟ δεν εχει τελειωμό, και φυσικά προηγούμενο. Εχουμε εξαντλήσει όλα τα περιθώρια υπομονής με εσένα και ειλικρινά δεν βλέπω σε ποιό άλλο forum θα σε άφηναν να κυκλοφορείς ακόμα με το νέο σου ψευδόνυμο.

Μην μας θεωρείς τόσο βλάκες και τόσο ηλίθιους δεν είμαστε ευτυχώς τόσο κάτω... στο επίπεδο σου φίλε.

Εδώ είναι ενα φορουμ όπου όλοι χωράμε. Εσύ δυστυχώς και δεν ξέρω γιατί δεν μπορείς να χωνέψεις οτι με τον τρόπο σου και τα γραπτά σου, είσαι όχι απλά ανεπιθύμητος αλλά και εχεις γίνει μπάν τόσες φορές που αν είχες λίγη τσίπα μέσα σου βρε κερατάκο... θα κατάλαβαινες οτι είναι καιρός να πάρεις τα πράσινα κουβαδάκια σου και να πάς σε άλλη παραλία.

Τώρα για τα πανέμορφα ΠΜ που με εχιες στολίσει κατα καιρούς φυσικά δεν χρειάζεται να σου τα σχολιασω πέραν του να προσέχεις πολύ πώς εκφέρεσαι και πώς αποκαλείς τον συνομιλητή σου...

Μετά τιμής... (*)

(*) ΕΝΕΚΕΝ

Δεν πίστευα ποτέ οτι θα ζητούσες και το λόγο απο πανω αντι να ζητήσεις συγνωμη για την απαράδεκτη συμπεριφορά σου.

Επειδή σου παυλωσε, με banάρισες και εχεις και το θράσος να μιλας.

ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΔΙΠΛΟΕΓΓΡΑΦΗ και το ξερεις και αν δεν το ξερεις μπορείς να το βρεις, και αν δεν μπορείς τι να πω...(να θεσω το αξιωμα και τα γαλονια σου)

Περισσότερο το ξερουν οι ομοβαθμοι φιλοι σου (αρσενικού και θυληκου γενους), που τωρα "κανουν την παπια"

Η όλη μου δραστηριότητα εχει καταγραφεί απο εμενα τον ίδιο, και έχει καταγραφεί δημοσια, (αν κανεις ευρεση θα τη βρεις).
Επιπλέον δεν εχει διαψευστεί απο κανεναν ομοβαθμό σου...

Οι απόψεις που έχω είναι δικές μου, δεν εχω αξιώματα (και δεν τα θελω κι ολας) και δεν με εχει διορίσει κανενας εδω μεσα....

Πολύ περισσότερο δεν προκειται ποτέ να γλυψω κανεναν, το ρόλο αυτό τον εχουν αναλάβει αλλοι με πολύ μεγάλη επιτυχία...

Το στενό μυαλό σου αδυνατει να δεχτεί οποιαδήποτε διαφορετική αποψη, ποσο μαλλον το καυστικό χιουμορ...

Παρε λοιπον τα μπλέ, ή μαλλον τα μαυρα κουβαδάκια σου και τράβα να κανεις σεμιναριο για το πως κανουμε search σε ενα forum πρωτα, και μετά στα πιο βαριά, πως βρισκουμε τις IP.

Τελος, οσο για τα pm που λες, δεν θυμαμαι να σου εχω στείλει ποτέ, ωστόσο -το έχω ξαναγράψει σίγουρα σε αλλους συντονιστες-, αν εχεις εξουσια και κανεις λαλακιες, θα πρεπει να μαθεις να τα ακους μεσω pm και μαλιστα χοντρά...

Βεβαια, δεν εχει τυχει τελευταίως να χρησιμοποιήσω τις εκφράσεις που χρησιμοποιείς εσύ δημοσίως καθώς εγω, οπως σου είπα ειμαι ενα απλό μελλος....

Βεβαια, αρχή ανδρα δεικνυσι (και όπως εχω ξαναπει αφορά και τις γυναικες)....

Αν εσυ ψαχνεις σφογγοκωλάριους, και επειδή εσυ αποφάσισες κατι να σου λενε μπράβο, δεν θα το βρείς σε μενα...
Κατανοώ οτι το ρόλο αυτό ισως να τον έπαιξες στο παρελθον και τωρα ζητάς ανταπόδωση...

Τα περι ανδρισμου και κεράτων τα αντιπαρέρχομαι...

Τα περι χαμηλου επιπέδου, τα επιστρεφω....

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
Τελος, οσο για τα pm που λες, δεν θυμαμαι να σου εχω στείλει ποτέ, ωστόσο -το έχω ξαναγράψει σίγουρα σε αλλους συντονιστες-, αν εχεις εξουσια και κανεις λαλακιες, θα πρεπει να μαθεις να τα ακους μεσω pm και μαλιστα χοντρά...
Λοιπόν... επειδή κι εγώ έχω πάρει pm από κείνα που δεν θυμάσαι αν έστειλες, δεν θα ασχολούμουν γιατί έχουμε και στομάχι, αλλά με αναγκάζεις. Όσο για το "αν έχεις εξουσία" κλπ., είσαι λάθος. Σε όποιον δεν κάνει το σωστό κατά την άποψή σου, από τον ΧΨ πρωθυπουργό μέχρι τον δημόσιο υπάλληλο, το συντονιστή του φόρουμ και το διαχειριστή της πολυκατοικίας, στέλνεις υβριστικό μήνυμα; Και ανώνυμος στον επώνυμο; Άντε γεια...

Reaction score
11.804
Εδώ ασχολούμαστε με audio και video. Ούτε κομματικά, ούτε ποδοσφαιρικά έχουν θέση. Για μαζευτείτε.

Reaction score
1.213

.........................

Reaction score
5

Aστο dream....

Meletov, ο Γιάννης έγραψε κάτι για τον saxour/healler/saxour1 (κ.α. πολλά...) όχι για να θήξει το πασόκ ή τους ανθρώπους που ψηφίζουν πασόκ. Επειδή γνωρίζω τον Γιάννη ξέρω ότι δεν έχει κομματικά προβλήματα και ούτε κανει τις γνωριμίες/φιλίες του με βάση το τι ψηφίζει ο καθένας.

και πριν με ρωτήσεις, το στηρίζω σε προσωπική εμπειρία :145:

Reaction score
1.213
Απάντηση: Re: Απάντηση: Συμπεριφορα συντονιστη 2

Meletov, ο Γιάννης έγραψε κάτι για τον saxour/healler/saxour1 (κ.α. πολλά...) όχι για να θήξει το πασόκ ή τους ανθρώπους που ψηφίζουν πασόκ. Επειδή γνωρίζω τον Γιάννη ξέρω ότι δεν έχει κομματικά προβλήματα και ούτε κανει τις γνωριμίες/φιλίες του με βάση το τι ψηφίζει ο καθένας.
Σε μια κατηγορια που λεγεται ''πολιτικες συζητησεις '' ολες οι γνωμες πρεπει να ακουγονται.Στα επιχειρηματα απαντας με επιχειρηματα , στις ιστορικες αναδρομες με ιστορικες αναδρομες .
Οσο ''ενοχλητικες'' για καποιους ειναι αυτες....

Τωρα τα αλλα ειναι....

Απο την αλλη μπορει να εχετε δικιο...

Την επομενη φορα θα μιλησω και εγω για πεθαμενα κομματα , για μπλε κουβαδακια και Νεοδημοκρατες της δεκαρας..

Δεν πιστευω να παρεξηγηθειτε ? :142:

Reaction score
5
Βρε Meletov, πας με όλα σαν την coca cola; Βρε παιδάκι μου, κρατήσου λιγάκι, μην αμολάς την γνώμη σου εκεί που δεν σε σπέρνουν. Πας να υπερασπιστείς το άτομο που έχει εγγραφεί πολλαπλές φορές με διαφορετικά ψευδώνυμα με μόνο σκοπό προπαγάνδα υπέρ ενός κόμματος; Έλεος δηλαδή...

Reaction score
14

εξηγούμαι πρός όλους.

Τελειωμένη είναι και η ΝΔ, τελειωμένη είναι η πολιτική στην χώρα μας...

Ολοι οι πολιτικοί μας πήραν τις ευκαιρίες τους και ολοι εκ του αποτελέσματος κρινόμενοι αποτυχημένοι είναι... ΟΛΟΙ, Πρασινοι κοκκινοι κιτρινοι μπλε...

Ως εκ τουτου θεωρώ τον εαυτό μου ακομμάτιστο. Ιδεολογικά τοποθετημένο ΝΑΙ αλλά κομματικά τοποθετημένο ΟΧΙ.

Ετσι φυσικά και δεν εκφράσθηκα κατά των ψηφοφορων του ΠΑΣΟΚ, και φυσικά δεν εκανα επίθεση κατά όλων των φίλων μου που δεν ανήκουν στον ίδιο ιδεολογικό χώρο με εμένα.. και είναι πολλοί οι φίλοι με τους οποίους δεν ταυτιζόμαστε πολιτικά, αλλά και δεν εχουμε τσακωθεί ΠΟΤΕ!!!!!

Οπως ξαναειπα όλοι χωράμε στην ίδια ιντερνετική κοινότητα, όλοι οι καλοί μαζί...

Ποιοί είναι οι κακοί που δεν χωράνε?

Οι φανατισμένοι, αυτοι που δεν μπορείς να συνομιλήσεις γιατί απλά δεν ακούνε.. .την ώρα που μιλάς, αυτοί σκέφτονται τι θα σου πόύνε και πρίν τελειώσεις σε διακόπτουν να πουν την συνέχεια του λογιδίου τους...

Αυτοί δεν χωράνε οχι μόνο σε μια διαδυκτιακή κοινότητα σαν το Avsite, αλλά και στην ζωή μας γενικά.

Αυτοί που δεν εχουν μάθει να διαλέγονται και να μπορούν να σε ακούσουν, αυτοί που δεν εχουν τα κότσια να παραδεχθούν οτι εσφαλαν, αυτοί που είναι τόσο πεισματάρηδες που κοιτάνε τον εαυτό τους στον καθρέπτη και απορούν με τσαντίλα γιατί με κοιτάς ετσι βρέ????

Ζητώ συγνώμη αν ενόχλησα μερικούς καλούς φίλους και συνφορουμίτες με την ΠΑΣΟΚΙΚΗ τοποθέτηση, δεν ήταν ο σκοπός μου αυτός... σκοπος μου ηταν η εμφαση να δωθεί στην φανατίλα και στην τυφλή κομματική στήριξη και να βάζουμε το μυαλό μας νά παρει στροφές... και να είναι ενεργό και να δέχεται του άλλου την αποψη.

Επειδή εδώ το θέμα ήταν καθαρά ενα θέμα που εχει προκύψει με τις διπλοτριπλοτετρεπλοεγγραφές ενός μέλους, θα ήθελα να τοποθετηθώ σε αυτό ώστε να μην δωθούν εσφαλμένες εντυπώσεις

Ο healler, χρησιμοποιεί/χρησιμοποίησε μέχρι τώρα μερικούς ειδικούς λογαρισμούς usernames/nicknames/accounts/alias όπως askardamukti, healler, saxour, primer, whoiswho, healer (με ένα "l"), saxour1

Αυτό σαν αρχή απαγορευεται απο το κανονισμό λειτουργίας του avsite, Που όλοι μας δεχόμαστε κατά την εγγραφή μας.

Δευτερον. Αρνήθηκε ενώ είναι αδιάψευστη η χρήση των ανωτέρω λογαριασμών οτι ο ίδιος είναι απο πίσω απο όλα τα usernames.

Τρίτον το τελευταίο μπανάρισμα του ήταν σε ένα πόστ, που εγραψε στο "καπάκι" απαντηση με τον ενα λογαριασμό και μετά με τον άλλο, ώστε να δώσει την εσφαλμένη εικόνα οτι ειμαστε πολλοί και εχουμε ρευμε, εχουμε την ίδια αποψη, σε πολιτικό θέμα όπου φυσικά η κίνηση αυτή απο εμένα σαν συν-συντονιστή της κατηγορίας κρίθηκε ώς αξιόποινη και σύμφωνα με το ποινολόγιο οι δύο λογαριασμοί του "εμπαναρίσθησαν".

Τέταρτον και το βασικότερο γιατί δείχνει κατάφορα το επίπεδο του, εχει στειλει ΠΜ σε εμένα, δεν γνωρίζω για άλλους, τα οποία η γλώσσα οι ύβρεις και το περιεχόμενο τους είναι κατάπτηστα... και αυτά τα αρνείται... ακόμα και σημερα.

Ετσι με βάση την πράξη του που ανέφερα παραπάνω στο "τριτο" δεν είχα άλλη επιλογή απο το μπαναρισμα και των δύο λογαριασμών, κάτι που φυδικά δεν του αρεσε και ο ίδιος δολίως σήμερα εκανε νεο λογαριασμό με το ονομα saxour1 και αρχισε το ποσταρισμα του ως ελευθερος και ωραίος...

Φυσικά και αυτό επρεπε να σταματήσει, και εδώ η αργοπορία της ΔΟ, και της ΣΟ που οφείλονταν σε αδυναμία να είναι online την ώρα που έπρεπε, έπραξε τα δέοντα.

Ολα τα άλλα στην διάθεση σας για περαιτέρω εξηγήσεις.

Είμαι πάντα της αρχής οτι εξηγούμαι να μην παρεξηγούμαι, και είμαι στην διάθεση σας ξανά.

Επίσης πολλά που είναι ευνόητα και γνωστά στην ΔΟ και ΣΟ δεν είναι γνωστά στα απλά μέλη μας, και απο εδώ και μπρός πιστευω ως αρχή καλό είναι τα ευκόλως εννοούμενα απο εμάς του Συντονιστές να μην παραλειπονται πρός τα μέλη.

Ευχαριστω

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Για να τελειώνει εδώ η ιστορία επειδή έχει πάρει πολύ λάθος δρόμο.

Ο saxour/healler/saxour1 προκαλεί σοβαρό πρόβλημα στο avsite.gr γιατί γράφει στα παλιά του τα παπούτσια έναν από τους πιο βασικούς κανόνες του φόρουμ μας. Στο avsite.gr ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η ΔΙΠΛΟΕΓΓΡΑΦΗ.

Όταν κάποιος τιμωρείται με ban πρέπει να περιμένει να τελειώσει η ποινή του και μετά να επιστρέφει. ΟΠΟΙΟΣ ΕΞΥΠΝΑΚΙΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΝΕΙ ΟΥΤΕ ΛΕΠΤΟ ΜΕΛΟΣ ΣΤΟ AVSITE.GR.

Γνωρίζουμε πάρα πολύ καλά ποιός διπλοεγγράφεται. Για κάθε διπλοεγγεγραμένο έχουμε άμεσο report και κάνουμε άμεσα τις κατάλληλες ενέργειες.

Από σήμερα και λόγω της συγκεκριμένης συμπεριφοράς του συγκεκριμένου εξυπνάκια απαγορεύεται η είσοδος του στο avsite.gr ακόμα και μετά την λήξη της ποινής του. Οι υπόλοιποι 16.000 που είμαστε εδώ μέσα και ακολουθούμε τους κανόνες τι είμαστε;;; 16.000 ηλίθιοι και ένας έξυπνος;;;;;;

Όσον αφορά σε όσους έτρεξαν να διαφωνήσουν με όσα έγραψε ο dream_gr βλέποντας το θέμα κομματικά θέλω να πω ότι μεγαλύτερο "πολιτικό" troll από τον συγκεκριμένο εξυπνάκια δεν υπάρχει. Προσυπογράφω και εγώ την έκφραση του Γιάννη "θα κατάλαβαινες οτι είναι καιρός να πάρεις τα πράσινα κουβαδάκια σου και να πάς σε άλλη παραλία". Την προσυπογράφω χίλιες φορές. Όπως αντίστοιχα θα προσυπόγραφα μια φράση με "μπλε" ή "κόκκινα" ή ό,τι άλλο χρώμα κουβαδάκια! Μην μπερδεύετε λοιπόν κομματικές αντιπαραθέσεις με εξυπνάκηδες και troll!

Την ίδια ώρα που συμβαίνουν αυτά εδώ έχουμε πολλά άλλα θέματα πολιτικά όπου γράφονται πολλά "επιθετικά" μηνύματα. Όμως η συζήτηση συνεχίζεται κανονικά όσο όλοι υπακούουν στους κανόνες του avsite.gr. Έτσι γινόταν μέχρι σήμερα και έτσι θα συνεχίζεται να γίνεται!

Χρήστος Ακρατόπουλος
Γενικός Διαχειριστής
www.avsite.gr

Υ.Γ. Απολογούμαι γιατί άργησα πολύ να επέμβω στο θέμα. Θα προσπαθήσω να μην επαναληφθεί.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Μιας και μόλις μπήκα και είδα αυτά τα ωραία καμώματα του μεσιέ που μας ζαλίζει εδώ και μήνες τώρα με την συμπεριφορά του, ας γράψω δυό πραγματάκια...

Είμαι σε θέση να βεβαιώσω ότι τόσο ο εν λόγω, όσο και συγγενικό του άτομο έχουν κάνει διπλο-τριπλοεγγραφές και μάλιστα πολλάκις με κύριο σκοπό να αποφύγουν τις ποινές της ΣΟ αλλά και να υποστηρίξουν τις πολιτικές τους θέσεις σε διάφορες συζητήσεις. Μάλιστα είναι πολλές οι περιπτώσεις που δεν δίστασαν να ρίξουν υβριστικούς οχετούς ακόμη και σε μέλη της ΣΟ που ανήκουν στο γυναικείο φύλο. Ως εκ τούτου δεν τίθεται ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΟΙΝΕΣ ΠΟΥ ΔΟΘΗΚΑΝ από τον Συντονιστή DreamGR. Μάλιστα, κατανοώ πλήρως την αγανάκτησή του με το συγκεκριμένο άτομο, το οποίο για μια ακόμη φορά, ισχυρίζεται ότι τα ξέρει "όλα", (μέχρι και την πλατφόρμα vbulettin καλύτερα από την ΣΟ και ΔΟ του site)...

Θέλω επίσης να βεβαιώσω τους πάντες, ότι η αντιμετώπιση του θέματος δεν έχει καμία απολύτως σχέση με κομματικές διαμάχες. Είναι ελεύθεροι όλοι να έχουν πολιτικές θέσεις και οι κομματικές συζητήσεις θα συνεχίσουν να αποτελούν μέρος της θεματολογίας της "ελεύθερης θέματος" κατηγορίας του site. Η αγανάκτηση έρχεται όταν οι κομματικές θέσεις εκφράζονται με τρόπο μη συμβατό με την ποιότητα των μελών του site και όταν μερικοί, λες και εκτελούν εντεταλμένη υπηρεσία, κομματικοποιούν κάθε συζήτηση, προκαλώντας τις έντονες αντιδράσεις άλλων μελών. Μιας και η βασική θεματολογία του site δεν είναι οι πολιτικές συζητήσεις, είναι προφανές ότι αυτές οι συμπεριφορές δεν βοηθούν. Μας είναι δε εντελώς άχρηστες διότι μόνον κακό κλίμα δημιουργούν.

Με τα παραπάνω τονίζω ότι αφ' ενός συμφωνώ απολύτως με τις αντιδράσεις τόσο σε επίπεδο ποινών της ΣΟ και ειδικότερα του DreamGR, όσο φυσικά και με την απόφαση του Γενικού Διαχειριστή. Εάν ο/οι άνθρωποι αυτοί έχουν πρόβλημα με αυτές ή έχουν γενικότερο πρόβλημα με το AVSite δεν έχουν παρά να σταματήσουν να φτιάχνουν τον έναν λογαριασμό μετά τον άλλον και να πάνε κάπου αλλού να πούνε τον πόνο τους.

Δεν υπάρχει απολύτως τίποτα για περαιτέρω συζήτηση και έτσι το θέμα κλειδώνεται.

Νίκος Τσαρουχάς
Αν. Γενικός Διαχειριστής
www.AVSite.gr

...

Status
Not open for further replies.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.154
Members
38.538
Νεότερο μέλος