Συμπιεση .mkv σε Dual layer

Reaction score
0
Παιδιά καλησπέρα,
Εχω κάποια αρχεία mkv από 9-12GB έκαστο, πως μπορώ να τα γράψω-συμπιέσω ώστε να χωράει το καθένα σε 1 Dual layer και να παραμείνει φυσικά mkv?

Reaction score
0
Και αυτό γίνεται αλλά επειδή είναι ειδή ριπαρισμενες οι ταινίες (κατεβασμένες από torrent) δεν θέλω να μπω σε αυτή τη διαδικασία απλά με κάποιο τρόπω να τις συμπιέσω για να τις γράψω σε DL

Reaction score
6
Απάντηση: Συμπιεση .mkv σε Dual layer

Δεν υπαρχει αλλος τροπος απο αυτον που σου περιγράφει ο HV και προσωπικά δεν θα σου πρότεινα να προβεις σε μια τετοια διαδικασία.
Το αρχειο εχει ηδη υποστεί την συμπίεση του και με δευτερη προσπάθεια θα έφερνε κακα αποτελεσματα στην εικονα.

HV

Reaction score
0
ΑΝ δεν θελει να τα βλεπει αλλα μονο να τα κανει Store ΙΣΩΣ να υπαρχει ενας τροπος.....
Δεν μας το προσδιορισε ομως.

HV

Reaction score
0
Ναι αλλα θα χρειαστει 2-3 4.7GB δισκακια για το καθε mkv που εχει......Εκεινος μας ειπε σε ενα Dual.

NIX

Reaction score
0
Απάντηση: Συμπιεση .mkv σε Dual layer

Δεν μπορει να τα εχει ολα δικα του!

.

HV

Reaction score
0
Οπως ειπα αν ΔΕΝ θελει να τα κανει αναπαραγωγω ισως να υπαρχει τροπος.

Reaction score
0
Παιδιά θέλω να τα κάνω αναπαραγωγή από το Dual Layer. Απλώς δεν θέλω να την κόψω σε 1 DL και ένα απλό DVD.

Reaction score
0
Παιδιά μια μικρή βοήθεια παρακαλώ για το ζιπαρισμα των mkv αρχείων. Η απορία μου είναι πως να το ξανακάνω Record και με ποιο πρόγραμμα έτσι ώστε να παραμείνει kmv και να χωρά σε 1 Dual Layer. Αρχίζουν και γεμίζουν οι σκληροί :) !!!!!!!!

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.930
Members
38.520
Νεότερο μέλος
Atoll