Συνάντηση πελοπονήσου-βόλου στην Αθήνα

Reaction score
29.746
Λοιπόν είμαι στην πλέον ευχάριστη θέση να ανακοινώσω πως η πρώτη αυτή συνάντηση , έλαβε χώρα εκ του μηδενός , , (αυτό που λέμε σε χρόνο dt ),, χωρίς κάποια προσυνενόηση , απλά επειδή έτυχε ο ιατρού να έχει να κατέβει στην αθήνα για προσωπικούς του λόγους. Α ιατρού = geomiat.
Ε και αφου μοιραζόμαστε την ίδια λόξα , δε μου φέρνεις και κείνα τα παλιολαμπάτα του λεω να τα δοκιμάσουμε και τα έφερε ο μπαγάσας. Παρέα με το ortofon step up trans , έφερε εναν λαμπάτο προ , και ενα buffer επίσης λαμπάτο.
Το τι έγινε δεν περιγράφεται .
Α ξέχασα να πω οτι ήρθαν και οι vlassis , manos 58 , εκ του μηδενός και αυτοί δια προσωπικούς των λόγους.
Λοιπόν παίδες πρώτη φορά στην ζωή μου ευχαριστήθηκα τόσο πολύ την παρέα 4 βλαμμένων με το hifi η το high end , πέστε το όπως θέλετε .
Μιλάμε για αγνό παρθένο μαλλί.Ακούσαμε σχεδόν τα πάντα , πλην Blue ray , και κάναμε διάφορα τεστ λάμπα εναντίον τρανζίστορ, με διάφορα τρελλά και μη συμπεράσματα.Επίσης ακούσαμε κάμποσο βινύλιο για να γουστάρουμε , και μπορώ να πω μετά βεβαιότητος , πως ήταν η πρώτη φορά που πήρε μπρός το βεντιλατέρ του g 22000, μετά απο 5 χρόνια που τον εχω και δεν το εχω ακούσει ποτέ να δουλέυει.Children of sanchez , βινύλιο , και να λεω θέλω κιάλλο , και δώστου κιάλλο.Εδω ενα ακόμη edit , όταν λέω κιάλλο εννοώ volume , είχαμε φτάσει να παίζουμε με 2χ300 , και με τα leds των αυλων να ανάβουν full . Το βινύλιο είχε την τιμητική του , με κάτι εξαιρετικές εγγραφές , ειδικά ο chesky του μάνου , μας άφησε άφωνους απο την δυναμική του.
Φυσικά σημαίνοντα ρόλο του όλου ακούσματος έπαιξε το sl 1200mk2, denon dl 304, με συνοδό το ortofon step up trans , και το phono stage του geomiat. Αλήθεια γιώργη το phono σκοτώνει......Κλείσιμο παρένθεσης.
Το θέμα είναι οτι περάσαμε απίστευτα καλά , ακόμα και χωρίς φαγητό , γιατί μερικοί είχαν υποσχεθεί διάφορα στην συμβία , ενω κάποιοι άλλοι είχαν μεγάλο ταξίδι επιστροφής.
Θέλω να τους ευχαριστήσω όλους , τον καθένα ξεχωριστά για την παρουσία τους , τον geomiat , τον mano 58 , τον vlassi , που μου έκανε και έκπληξη την τελευταία στιγμή , για την υπέροχη , ξανά παρουσία τους την όρεξη για κόντρες analog vs digital , αλλά και την όρεξη για περαιτέρω ψάξιμο , ο geomiat μου άλλαξε τα ηχεία , τα έφερε πιο κοντά , με σοβαρό αποτέλεσμα αλλαγής της εικόνας , πχ.
Εγώ ήμουν ο μόνος πιστός στις heineken , ενω οι υπόλοιποι , καφέ στην αρχή , νερό μετά , γλυκό , και μετά ε, μια μπύρα μόνο έκαστος.
Εντάξει τους διακιολογώ λόγω οδήγησης .
Είπαμε να το ξανακάνουμε , κάπου αλλού , με την σειρά , στου βλάσση , του μάνου , του γιώργου , και κάποια στιγμή αν γίνει εφικτό πάλι σε μένα και στου σωτήρη , ο οποίος είχε θέμα και δεν παρευρέθει.
Μάγκες ευχαριστώ πάρα πολύ για την παρουσία σας για την ακρόαση , και για τα σχόλιά σας .

Ο λόγος σε σας.

Reaction score
1.788
Απάντηση: Συνάντηση πελοπονήσου-βόλου στην Αθήνα

εβαλες λυχνια στο σπιτι σου; Παει χαλασε ο Μαρκου!!!!!!!!!:119::116:

Reaction score
29.746

A ρε μούργο που με δουλεύεις ψηλό γαζί θα σε φιάξω εγω.

Reaction score
1.788

Γιαννη σημασια εχει οτι περασατε super παντα τετοια! υ.γ δεν επαθες πολυτισμικο σοκ με τις λαμπες;:135:

Reaction score
29.746

Ε οχι και πολιτισμικό σοκ τάκη. Μην λέμε οτι θέμε=θέλουμε.
Πολύ θα ήθελες , αλλά δεν , εντάξει δεν λέω καλές οι λάμπες αλλά μέχρι εκεί.
Θα μιλήσουν και οι άλλοι που ήταν παρόντες , εκτός φυσικά του geomiat που ήταν δικές του , α ρε γιώργαρε μας έβαλες σε τρυπακι να παίζουμε λάμπα οχι λάμπα, και ακόμα και εσύ ο ίδιος κάπου μπερδεύτηκες......
Αλλά όλοι συμφώνησαν οτι ο ηχος του sansui ήταν χωρίς πέπλο και σαφώς πιο γρήγορος και πιο ζωντανός. Αλλο αν το γουστάρεις να το ακούς με τις ώρες , που κάποιος δεν μπορεί, γιατί λέει τον πιάνει πονοκέφαλος...ααχαχαχααχαχαχαχαχα.Ακούς γιώργο?

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.844

Οση ωρα επεστρεφα στην Κορινθο σκεπτομουνα τον τιτλο του ποσταρισματος

Στου Μαρκου οχι του Βαμβακαρη αλλα του Γιαννη

Με προλαβε .Αν το ειχα υποψιαστει θα του ειχα τραβηξει το καλωδιο του ιντερνετ οση ωρα εδενε το σκυλακι του(καυκασιο ποιμενικο,2 ειχε,ζευγαρι) για να μην παιξει μαζυ μας.Δηλαδη να κανουμε δαγκωνιτσες και σαλακια

Τελος παντων αφου με προλαβε ας συνεχισω με τις δικες μου εντυπωσεις.
Την πρωτη ωρα αφου αγκαλιαστηκαμε και φιληθηκαμε σεμνα(χωρις γλωσσες και αλλες τετχιες αηδιες) εγω και ο Γιαννης φτιαχναμε τους καφεδες και ο Βλασσης με τον Γιωργο επιασαν σοβαρη συζητηση για φλεγοντα θεματα της αρμοδιοτητας τους

[/IMG]
Επειτα μιλησαμε για τους πεθαμενους,για πολιτικα θεματα και αφου μερακλωσαμε επεσε το πρωτο ασμα.
"Κυρα Γιωργαινα,στο λεω υπευθυνως......Του Γιαννη Καλατζη σε ηχογραφηση απο live συναυλια στην Περα Ραχουλα ,καλοκαιρι του 68,ριπαρισμενο 24/96.
Ειδαμε και παθαμε να σταματησει το κλαμα ο Γιωργος γιατι συγκινηθηκε το παλιοπαιδο και δεν ελεγε να το κοψει.Το κλαμα......απο τα γελια
Μετα μπηκε παλι σε 24/96 το "Γιαννη'μ το μαντηλι σου.."και ριξαμε και 2 γυροβουλιες

Μετα Harry James/Sheffild recordings,Vivaldi/Chandos/4 εποχες και πολλα πολλα ακομα.
Μια υπεροχη βραδυα(απο το μεσημερι ξεκινησε) με φιλους,πολυ κεφι και διαθεση για πειραγματα.Τελικα το hifi φερνει τους ανθρωπους κοντα.

Μου εκανε εντυπωση ο Sansui.Aυτο που χαϊδευει στο αβαταρ του ο Γιαννης.Απιθανο μηχανακι.Και ο τελικος αλλα κυριως ο προ με τα χιλιαδες κουμπακια και ποτενσιομετρα και VUμετρα και τις δυνατοτητες συνδεσης που ειχε.Παλιο καλο Γιαπωνεζικο.Για μια ζωη(Φημες που θελουν τον Βλασση να τον ψηνει για πυκνωτες....ειναι ανεπιβεβαιωτες και κακοηθεις)
Τα ηχεια με εντυπωσιασαν.Ενα πουρο Χαβανεζικο που παιζει μουσικη.Εξαιρετικο φινιρισμα,αψογος ηχος,απιστευτες σταθμες.Θα πιασαμε τα 120 bd ,εξ ου και το ανεμιστηρακι του τελικου πηρε μπρος.Μολις μπηκαν στην σωστη θεση(~1,5 μ απο τοιχο) κελαηδησαν.Χαϊενταδηκες αναφορες του στυλ μεστη μεσαια με αρωμα απο πικραμυγδαλο και πρωτοβροχι απο τον guru της παρεας.
you know who.......
Τα SPL tου Γιωργου εξαιρετικα .Κλασσικη λαμπα,ζεστη μεσαια ,με την Denon 304 και τα βινυλια εδειξαν τις αρετες τους.Μονο σε ενα κομματι σολο ντραμς με απιστευτα γεμισματα υποκλιθηκε στα τρανζιστορ του Sansui που ηταν πιο γρηγορα και στακατα.Στα χαλκινα του Harry James γεμισε μελωδια ο χωρος.Μπραβο του Γιωργου που τα εχει (και τα απολαμβανει),μπραβο και του δικου μας του SPL που τα φτιαχνει.(μου διαφευγει το ονομα του)

Αυτα για αποψε.
Θα επανελθω με περισσοτερα συντομα.Ας ποσταρουν και οι αλλοι

ΥΓ Ρε παιδια δεν φαγαμε τιποτα.Καλο το hifi αλλα νηστικο αρκουδι δεν χορευει.Ας οψονται ο ταξιδιωτης και ο παντρεμενος

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.844

Mερικες γρηγορες πρωινες παρατηρησεις

Τα ηχεια εκ παραδρομης χαρακτηριστηκαν ως "πουρο χαβανεζικο".Ως γνωστον υπαρχουν κουβανεζικα πουρα και χαβανεζες χορευτριες.
Οι Αυλοι ειναι συστημα ηχειων που νομιζω χρειαζονται ειδικης μνειας.
Γιαννη ,αν δεν το εχεις κανει στο παρελθον,κανε μια αναλυτικη περγραφη τους.

[ παιδια δεν φαγαμε τιποτα]Θα κανω εγγραφη διαμαρτυρια στον προεδρο

Σε ολες τις ακροασεις υπηρχε μια χαλαροτητα.Δεν αισθανθηκα ουτε μια στιγμη μια ατμοσφαιρα "ανταγωνιστικη".Ακουγαμε και λεγαμε οτι μας εκανε εντυπωση,μας αρεσε,δεν μας αρεσε ανετα.Κουναγαμε τους Αυλους,βαζαμε cd η δισκους(αυτα τα μαυρα ταψακια με την τρυπα στη μεση),πολεμος με τα τηλεκοντρολ για την ενταση...
Ο Γιαννης εκανε το τηλεκοντρολ στο συγκριτικο Sansui-SPL pro στα 30 εκατοστα απο 120 db.Mετα για λιγο μιλαγαμε με νοηματα.Δεν ακουγε πλεον.

Το Technics παρουσιασε μια αξιοθαυμαστη αναισθησια στα ωστικα κυματα που δεχοτανε.Για πικαπ χωρις αναρτηση η μεγαλη μαζα επαιξε διπλα στο ενα ηχειο χωρις κανενα "βουητο" η "μπουμπουνισμα"Η Denon 304 κεντησε.Εδωσε κατι δυναμικα.........

Δεν θυμαμαι αν το εχω αναφερει ξανα ....αλλα παιδια δεν φαγαμε τιποτα

Διαπιστωσα κατι,προφανως γνωστο ηδη σε πολλους απο σας.Η διαφορα στην ενταση παιζει τρομερη σημασια στο συγκριτικο.Οσο υπηρχε ανισοτητα εντασεως(λογω διαφορετικης σταθμης εξοδου των προ) οι διαφορες τους ηταν πολυ μεγαλες.Οταν ισοσταθμηστηκαν τα πραγματα μπηκαν σε αλλη βαση.Οντως το τρανζιστορ(Sansui) ηταν πιο γρηγορο και αναλυτικο.Ειχε καλυτερη ατακα και ελεγχο.Η λαμπα ηταν πιο μελωδικη,ξεκουραστη,χωρις "γωνιες".Σε αλλα κομματια ηθελα το ενα και σε αλλα το αλλο.Με την μικρη μου εμπειρια παντοτε.Και οντως ακουστικη μνημηδεν.......Φορες -φορες μπερδευτηκαμε.Ακομα και αυτος που εκανε τις αλλαγες προς στιγμην τα εχανε.

Ητανε μια εξαιρετικη "νηστικη" χαιφιντελαδικη συμαζωξη

ΥΓ την επομενη φορα θα παρω σαντουιτσακια μαζι μου.

Reaction score
3.972

...μέραααα!

Ας ξεκινήσω καθαρά πιστημονικά...:111:

Ως μεγάλο παιδί (ενήλικς) υποχρεούμαι να δηλώνω την αλήθεια.

Χμμ..
Αυτή το λοιπόν είναι ότι μέσα σ αυτό το φόρουμ έχω συναντήσει-γνωρίσει-συναναστραφεί, ανέλπιστα, με εξαιρετικά παιδιά.

Το ξαναγράφω: εξαιρετικά!!

Αυτό το γεγονός -οπωσδήποτις- μου δίνει μεγάλη χαρά.:107:

Δεν το συνεχίζω, το κατέγραψα δημόσια κ αυτό -επί του παρόντος- πιστεύω ότι αρκεί.:109:

Όσο αφορά την χθεσινή μας παρέα στο σπίτι του John, θα αναφερθώ αρχικά κ σε μερικα ιστορικά γεγονότα, έτσι, γιατί μερικές φορές είναι ωραίο να πιάνεις το νήμα απ' την αρχή..:126:

Reaction score
3.972

Ά. ο Κορίνθιος STAR παρακαλείται να προσέλθει πάραυτα στο πληκτρολόγιό του κ να σταματήσει την θορυβώδη αποχή του!

Πούσαι ρε Βλάσσσσηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηή!

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.844

Οικογενειακαι υποχρεωσεις.Διανυκτερευσε εκτος υπολογιστη.Αναμεινατε

Reaction score
3.972

....καλά, όσο το χρυσό μου κάνει τσιγάρο κ συνέρχεται μετά τη χθεσινοβραδυνή του κραιπάλη, συνεχίζω..

Αρχές Ιουλίου κ ο John -χωρίς να γνωριζόμαστε- παρήγγειλε για μένα την κεφαλή του πικαπίου μου, πήγε τράπεζα να εισπράξει το ποσό, την παρέλαβε, ήρθε να μου την δώσει, πήγαμε σπίτι του, καθήσαμε κάνα 20σάλεπτο (είχα χρονικό σφφφίξιμο) και με ξαναπήγε στο κάρ μου για να την κοπανήσω γιά Βόλο...:114:
(Στο ίδιο μοτίβο, θα επανέλθω κ γι' άλλο φίλο από 'δώ που μπήκε σε κόπους για να βοηθήσει..:126: )

Έ, τώρα αυτό, κάτι λέει, έ?

Με θερμοκρασίες ημερών κοντά στο 40άρι!

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.844

Κανεις UP στα ποστ η μου φαινεται?
Που εφαγες χθες το βραδυ?

Reaction score
29.746

Ρε γμτ μου δεν φάγαμε τίποτα , και , οτι ήμουν έτοιμος , να παραγγείλω κάτι ξεγυριμένα κοντοσούβλια και μπιφτέκια στον παπα, μου σκάνε το παραμύθι , ο ενας είχε λέει υποσχεθεί κάτι στην κυρά , και ο άλλος που δεν είχε υποσχεθεί τίποτις , είχε λέει πολύ δρόμο να κάνει μέχρι να φτάσει την ηχητική πανδαισία του sansui και φοβότανε να γυρίζει πολύ αργά σπίτι μόνος του με κάτι λαμπιόνια παραμάσχαλα.Α ρε george αν καθόσουν λίγο ακόμα , θα καθόταν και ο άλλος με τις υποσχέσεις , αλλά δεν πρόκαμα.:116::139::146:

Reaction score
3.972

Τα καλά λόγια, έχει μεγάλη σημασία, εκτός από το να λέγονται ΠΠΕΠΕΙ και να γράφονται!!

...που μείναμε?
..ναί, ακούσαμε λοιπόν στο σπίτι του John τους περίφημους αυλούς του να λένε μιά ιστορία του Μαντσιόνε για τα παιδιά κάπχιου Σαντσέζ.

Καλή ιστορία ήτουνα, δε λέω, αλλά δεν είχε ζουμί ρε γμτ!
Κάπου χανόταν ο ειρμός!
Υπήρχε αρχή κ τέλος, αλλά στη μέση χάθηκε η μπάλλα..

Στη δική μου οικία του σπιτιού μου πάλι, πολύυυυύ μέση με SPL AND MARTIN LOGAN, αλλά στην αρχή κ στο τέλος υπήρχε λίγο έλλειπσις..

Reaction score
29.746

Πάντως εγω πεινάω .....:204::201:

Reaction score
29.746

Ρε σεις που είναι ο star?:105:

Reaction score
3.972

Ρε γμτ μου δεν φάγαμε τίποτα , και , οτι ήμουν έτοιμος , να παραγγείλω κάτι ξεγυριμένα κοντοσούβλια και μπιφτέκια στον παπα, μου σκάνε το παραμύθι , ο ενας είχε λέει υποσχεθεί κάτι στην κυρά , και ο άλλος που δεν είχε υποσχεθεί τίποτις , είχε λέει πολύ δρόμο να κάνει μέχρι να φτάσει την ηχητική πανδαισία του sansui και φοβότανε να γυρίζει πολύ αργά σπίτι μόνος του με κάτι λαμπιόνια παραμάσχαλα.Α ρε george αν καθόσουν λίγο ακόμα , θα καθόταν και ο άλλος με τις υποσχέσεις , αλλά δεν πρόκαμα.:116::139::146:
Πσ, ξάδερφε, άσε τα σάπχια!
Την καταβρήκες κ άφησες τους Κορίνθιους χωρίς τσιτσί.

Αυτός παίδες είχε πάθει τέτχοια ψυχολογία, που ήταν ικανός να μας κρατήσει κανά δγιό μέρες σερί ν' ακούμε κ να πίνουμε χωρίς φαί!
Αη στο δ.....λα!

Reaction score
29.746

Πάντως εγω μια φορά το είπα να πάρουμε κάτι να φάμε , άλλο αν εσυ δεν άκουγες , γιατί σε είχε πιάσει το λαμπιονηστικό σου σύνδρομο.

Reaction score
3.972

Μιλώντας λοιπόν τελεφωνικά κ κανονίζοντας να βρεθούμε την νέξτ φορά που θα κατέβαινα Αθήνα, του τόσκασα!!

Ρε φίλε το κ το!
Από μεσαίες δεεεέν πολυάκουσα.
Να σβερκώσω τα SPLάκια μου κ να τ'ακούσουμε με το ... ipod σου όταν κατέβω??
- Ναί μάναμ, γουστάρω, έλαβα την απάντησις!

Κάπως έτσι άρχισε το κουβάρι.

Τώρα να διευκρινήσω κάτι τις.
Όταν λέω SPLάκια, εννοώ: τον βασικό μου πρό, τον μπακάπ μου πρό, το phono stage και το στεπ άπ της Όρτοφον (μιάς που θ' αργήσει κάμποσο το δικό μου)

Reaction score
3.972

Τελικά, επειδή βαρέθηκα, δεν πήρα τον βασικό μου πρό, αλλά επιβάρυνα το φορτίο με ένα μπάφερ ντιούικο που έχω προσθέσει τελευταία στο σύστημά μου.

Η αλήθεια είναι ότι υποτίμησα στην αρχική μου εκτίμηση το συνολικό αποτέλεσμα του John k θεώρησα ότι έπρεπε ν' αφήσω τον Σισέ στον πάγκο κ να κατέβω με τον Πετρόπουλο φόρ!

Έ, είδατε τι έπαθε ο Πανάθας!!!!!

Το σύστημα του John είναι υψηλής κλάσης κ χρεαζόταν ο φούστης ο Σισές κ όχι το μπαφερ!!:126:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.130
Members
38.534
Νεότερο μέλος
Drizzt