- Reaction score
- 4.452
όλο στην Ήπειρο τριγυρνάς...Sambalis said:Πολύ καλό για τους Γιαννιώτες!
Κρίμα που θάμαι κεί Αύγουστο!
Γυναικοχώρι βλέπεις!Web_Nautilus said:όλο στην Ήπειρο τριγυρνάς...Sambalis said:Πολύ καλό για τους Γιαννιώτες!
Κρίμα που θάμαι κεί Αύγουστο!![]()
ak1s said:Βρε...είναι TRIBUTE στο μπαρ ONAR, στα Ιωάννινα...σιγά μην πάει και ο Elvis στα Γιάννενα...
(έχω περάσει χρόνια εκεί)
μια από τα ίδια, Γιάννενα η γυναίκα, Πρέβεζα εγώ...Sambalis said:Γυναικοχώρι βλέπεις!Web_Nautilus said:όλο στην Ήπειρο τριγυρνάς...Sambalis said:Πολύ καλό για τους Γιαννιώτες!
Αλλά αξίζει τον κόπο!!!!![]()
..Ρε Web απο κει ειμαι και εγω!!!! :shock: :shock:Web_Nautilus said:μια από τα ίδια, Γιάννενα η γυναίκα, Πρέβεζα εγώ...Sambalis said:Γυναικοχώρι βλέπεις!Web_Nautilus said:όλο στην Ήπειρο τριγυρνάς...Sambalis said:Πολύ καλό για τους Γιαννιώτες!
Αλλά αξίζει τον κόπο!!!!![]()
το ξέρω, στο έχω ξαναποστάρει ότι είμαι από κει σε ένα άλλο θέμα αλλά μαλλον δεν το πρόσεξες...Andrew said:..Ρε Web απο κει ειμαι και εγω!!!! :shock: :shock:
Απο Καναλακι Πρεβεζης![]()
![]()
οταν επιβεβαιώσω και την "Αρβύλα" για Stranglers στην Πρέβεζα να δω τι θα πεις...ak1s said:Βρε οι Whitesnake το ξέρουν ότι θα πάνε στα Γιάννενα;;;; Laughing Laughing Laughing
Πλάκα πλάκα είχα πάει σε μια συναυλία Reggae με μουσικούς που έπαιζαν παλιά με τον Bob.
Εξωτικά beats με φόντο την λίμνη και τα βουνά.
Πολύ γέλιο...σουρεαλιστικό Very Happy
είναι γεγονός!!Web_Nautilus said:οταν επιβεβαιώσω και την "Αρβύλα" για Stranglers στην Πρέβεζα να δω τι θα πεις...![]()
κάτσε να το σιγουρεψω και επανερχομαι
Sorry ρε Πατριδατο ξέρω, στο έχω ξαναποστάρει ότι είμαι από κει σε ένα άλλο θέμα αλλά μαλλον δεν το πρόσεξες... Wink
εγώ θα είμαι Αύγουστο, ίσως τα πούμε εκεί...Andrew said:Ευχομαι να εχω αδεια τοτε για να τους δω στα πατρια εδαφη.