Συναυλια morrissey

Reaction score
7.104
Μια πολυ ομορφη βραδυα απο ενα μεγαλο (για μενα) τραγουδοποιο και ενα μεγαλο κεφαλαιο για τη μουσικη σκηνη τα τελευταια 25 χρονια.Ο χωρος στο φαληρο (κλειστο γυμναστηριο ) πολυ καλος με ανετη προσβαση και χωρο για παρκαρισμα.
Τρομερη σκηνικη παρουσια,με ενα εξυπνο τροπο παρουσιας στη σκηνη,ολοζωντανος,με καλη επικοινωνια με το κοινο που εδειξει οτι τον λατρευει.Μεγαλη απογοητευση το support group Kristeen Young με αποτελεσμα να δυσανασχετισει ο κοσμος.

(ασχετο) Με την ευκαιρια εκανα και μια 15λεπτη βολτα απο το mediamarkt που ειναι εκει κοντα,εχει και καλες προσφορες.

Reaction score
0
Aπο smiths ειπε κανενα τραγουδι?
Ηχο ειχε καλο?
Μεγαλη μπαντα?
Γμτο ηθελα να παω.
Και το .......ξεχασα!!!

Reaction score
0
Άνετη πρόσβαση για πάρκινγκ συμφωνώ...

Η ΚΟΛΑΣΗ ΤΟΥ ΔΑΝΤΗ στην έξοδο...

45 λεπτά για να φύγουμε... Φαντάσου στα 20 λεπτά άφησα το αμάξι και πήγα μέσα, πήρα βάφλες με παγωτό, γύρισα και δεν είχε κουνηθεί τίποτα...

Δεν ήμουν στη συναυλία αλλά στο Village, όπου η "Supervisor" (μια 25άχρονη που πριν μάλλον δούλευε στα Zara και δίπλωνε ρούχα) δεν ήξερε τι γίνεται έξω από το σινεμά (ούτε στο parking του ίδιου του σινεμά)...

Όταν της είπα να πάρει ένα τηλέφωνο τη τροχαία να βάλουν τουλάχιστον ένα τροχονόμο στο φανάρι που ανάβει κάθε 3 λεπτά για ένα δρόμο που χωράει μόνο μια λωρίδα, με κοίταζε σαν να της έλεγα να λύσει διαφορική εξίσωση με τριπλό ολοκλήρωμα...

Όταν της εξήγησα ότι αύριο θα είναι στα κανάλια και μεθαύριο στις εφημερίδες, πήγε και κλείστηκε σε ένα δωμάτιο για να πάρει τηλέφωνο να έρθουν και δεν την ξαναείδα...

Ωραίες οι βάφλες, σας στις συνιστώ..

Reaction score
0
Andrew said:
Ηχο ειχε καλο?
Μεγαλη μπαντα?
Γμτο ηθελα να παω.
Και το .......ξεχασα!!!
Είπα εγώ μέσα στο αμάξι το How soon is ...the time to leave the parking :lol:

Reaction score
7.104
Oχι απο Smiths τιποτα και ηταν αναμενομενο,απο τα δυο τελευταια cd ειπε 5 τραγουδια ενω ειπε και ενα νεο single,τα υπολοιπα ηταν απο παλιοτερες δικες του δουλειες.Eιχε 6 μουσικους μαζι του και ενα τεραστιο τυμπανο διπλα στον ντραμερ που εκανε ολο το χωρο να δονειται (και τα στομαχια μας εννοειται).
Οσο για το πανικο στην εξοδο εχετε δικιο αλλα επειδη ημουνα ενημερωμενος για το χαος που γινεται απο φιλη που ειχε παει στο Κοπερφιλντ παρκαρα το αυτοκινητο ακριβως απο πανω στο παραδρομο της παραλιακης(στο ρευμα προς αθηνα) και περπατησα απλα 5 λεπτα.Απλα νομιζω οτι η καλυτερη λυση ειναι το τραμ για οποιον μενει σε βολικη περιοχη και φυσικα δεν ειναι απο αυτους που ξεκινανε τη τελευταια στιγμη :p

Reaction score
7.104
Δεν ειμαι απο αυτους που ειναι φαν των σουπερ-ντουπερ κινητων οποτε μαλλον προδοθηκα απο τον εξοπλισμο μου......

Reaction score
1
Re: Συναυλια morrissey

Andrew said:
Ηχο ειχε καλο?
Μεγαλη μπαντα?
Γμτο ηθελα να παω.
Και το .......ξεχασα!!!
Ρε πατρίδα εάν το ήξερα θα πηγαίναμε παρεούλα... :(
Λοιποοοοοοον... να τα πάρουμε με τη σειρά

• η Kristeen ήταν (στο είδος της) καλή κατ' εμέ, δυνατή μουσική (μόνο δυνατή όμως), εκκεντρική σκηνική παρουσία έδινε την εντύπωση βέβαια αντιγραφου της Bjork σε μερικά σημεία. Είχε μαζί της (το συγκρότημα αποτελείται από 2) και ένα τύπο στα ντραμς που έπαιζε καλά
  • ο ηχος ένα μάτσο χάλια (α ρε Γιώργο Ανδρεάδη προφήτη) :lol: :lol:
  • ο Morrissey απίστευτη σκηνική παρουσία, πολύ καλή επαφή με το κοινό, καλαμπούρι και αυτοσαρκασμός (είπε συγκεκριμένα έχετε να με δείτε καιρό και όπως βλέπετε έχω παχύνει αλλα δεν έγινα και Ντέμης Ρούσος) :lol: :lol: :lol: Άλλαξε τρία πουκάμισα το ένα εκ των οποίων έγινε δώρο για το κοινό...
  • τραγούδια τα μισά όχι ιδιαίτερα γνωστά στον πολύ κόσμο που δεν ακούει συστηματικά moz
  • κόσμος από διαφορετικές ηλικίες (από από παιδάκια 15 χρόνων μέχρι και 50άρηδες)
  • μεγάλη ταλαιπωρία στην έξοδο γιατί δεν εφάρμοσα το tip του tanto και την πάτησα (ευτυχώς είχα ένα βιβλίο στο αυτοκίνητο και πέρασε η ώρα διαβάζοντας :lol:)
  • φώτο όσες θέλετε...

Reaction score
7.104
Φιλε Web_Nautilus την επομενη φορα θα παμε μαζι,εγω θα βαλω το αυτοκινητο και το "παρκαρισμα" και εσυ τη καμερα :p :p :p
Πολυ καλες φωτο, εννοειται οτι τις εσωσα και τις εστειλα στη φιλη που ηταν μαζι μου και με ειχε πρηξει μετα τη συναυλια " μα τι πατατα κινητο εχεις!!!!!!!!!!!!!"

Reaction score
1
τώρα πρόσεξα ότι το ποστάραμε στα διάφορα, tanto μια και το ξεκίνησες δε ζητάς από dream gr, Δ.Κουτρουμπάνο και Sampalis να μεταφερθεί στην κατηγορία Μουσική??

Reaction score
7.104
Το ανοιξα εδω χωρις να σκεφτω την αλλη κατηγορια (μουσικη).Αν το δει καποιο απο τα παιδια ας το μεταφερει αν και νομιζω οτι περισσοτεροι θα το ειδαν εδω.

Reaction score
51
Web_Nautilus said:
τώρα πρόσεξα ότι το ποστάραμε στα διάφορα, tanto μια και το ξεκίνησες δε ζητάς από dream gr, Δ.Κουτρουμπάνο και Sampalis να μεταφερθεί στην κατηγορία Μουσική??
Πρέπει να το κάνει ο Dream!

Reaction score
0
Πάντως μιλάμε για νέα Μαλακάσα από άποψη ταλαιπωρίας στην έξοδο...

Αλήθεια, δεν υπάρχει κάποιος που να φροντίζει για αυτά σε περιπτώσεις συναυλιών?

Μόνο στις πορείες οργανώνονται τα "όργανα"?

Reaction score
14
Sambalis said:
Web_Nautilus said:
Πρέπει να το κάνει ο Dream!
Your wish is my command!!!

Μεταφέρθει :p :p :p

Reaction score
786
Φυσικα και επαιξε και Smiths βρε παιδια ο ανθρωπος!! Ημαρτον...

Ο ηχος και εμενα που ειμαι low-endας χαλια μου φανηκε. Ο χωρος καλός, αλλα τα ηχεια λίγα!

Η ταλαιπωρια στην εξοδο ηταν αναμενομενη, οταν ειδα που μας εβαλαν να παρκαρουμε ειπα "Μαλακασα θα γινουμε παλι". Δυστυχως βγηκα αληθινος, αλλα καθως δεν ξερω καθολου την περιοχη δεν ειχα εναλλακτικη.

Η μπαντα δεν ηταν κακή, το support δεν το προλαβα. Ο Moz παρ'οτι εχει γερασει και φουσκωσει εξακολουθει να εχει ΤΗ ΦΟΒΕΡΗ ΦΩΝΗ. Τραγουδουσε με χαρακτηριστικη ανεση, στις ιδιες κλιμακες με τις studio εκτελεσεις.

Άξιος...

Reaction score
0
Φυσικα και επαιξε και Smiths βρε παιδια ο ανθρωπος!! Ημαρτον...
Θεμο θυμασαι ποια ειπε απο smiths?
Kαι αν ειπε το Suedehead !
Γμτο.Ηθελα να παω. :x

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.980
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas