- Reaction score
- 1
Καλημέρα σε όλους σας!!!
Τα φώτα σας Please!!!
Έχω σε εξωτερικό σκληρο (Seagate 500GB) κάποιες ταινίες, (μορφή avi κυρίως) και πολή μουσική.
Το Home Cinema μου είναι στο σαλόνι και στην ευθεία είναι και το δωμάτιό μου με τον υπολογιστή μου.
Απόσταση Η/Υ και Πολυκάναλου Ενισχυτή περίπου 15 μέτρα.
Τα φώτα σας παρακαλώ!!!
1) Υπάρχει κάποια συσκευή - εξάρτημα που να συνδέεται με τον προτζέκτορα (sony topaz) και με τον ARCAM AVR300 και με τον Η/Υ (ίσως με καλώδιο δικτύου) ώστε να μεταφέρεται ο ήχος και η εικόνα από τον Η/Υ μου (εξωτερικό σκληρο -Seagate 500GB) στο σύστημα Home Cinema μου, για να σταματίσω να μετατρέπω τα αρχεία ταινιών AVI σε αρχεία DVD (VOB κτλ - με το ConvertXtoDVD );
** Δεν θα ήθελα να τραβάω καλώδια ένα για ήχο και ενα γιά εικόνα τόσα μέτρα!
2) Υπάρχει κάποια άλλη συσκευή που να συνδέεται στο σύστημα Home Cinema (AVR - PROJECTOR) και επάνω σε αυτήν να συνδεθεί ο εξωτερικός σκληρός;
α) Βασικά είδα αυτή στο ΠΛΑΙΣΙΟ (στην σελίδα του internet).
Θα μου κάνει δουλεια; (από τιμή είναι καλούτσικη - για την δουλειά που το θέλω)
β) Επίσης έχω δει (στην σελίδα του internet) το
Lacie Silverscreen HD 500GB External HDD (HD301244E)
Βέβαια πιό ακριβή λύση, αλλά δεν ξέρω με τί πρόγραμμα "παίζει" μουσική και ταινίες, ούτε αν μπορώ να "βάλω" άλλο πρόγραμμα, πχ, CyberLink PowerDVD, KMPlayer, κτλ.
*** την στιγμή που ένας εξωτερικός 500gb έχει περίπου 80 euro,
ο ίδιας χωρητικότητας βέβαια με άλλες δυνατότητες (multimedia ) να έχει 225 euro, είναι ... μία διαφορά.
ίσως η α) να είναι πιό συμφέρουσα απο θέμα απόδοση/τιμή!
*** Δεν θα ήθελα να καταλήξω σε κάποιο laptop κτλ, ούτε σε κάποιο HTPC για να το έχω "κοντά" στο home cinema!
(Υπάρχουν ήδη δύο υπολογιστές στο σπίτι)
3) τελευταία ερώτηση.
Μια και δεν έχω τίποτα σε Blue Ray, υπάρχει η δυνατότητα να αγοράσω το playStation 3 και να συνδέσω τον εξωτερικό μου δίσκο σε αυτό; Και να παίζω από εκεί τις ταινίες μου ή την μουσική μου;
(πάντα καλοέβλεπα το ps3!)
*** Υπάρχει καμία συσκευή DVDR που να συνδέεται με εξωτερικό σκληρό(
για να κάνω αυτήν την δουλειά;
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ εκ των προτέρων, κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη!!!
:127::127::127:
Τα φώτα σας Please!!!
Έχω σε εξωτερικό σκληρο (Seagate 500GB) κάποιες ταινίες, (μορφή avi κυρίως) και πολή μουσική.
Το Home Cinema μου είναι στο σαλόνι και στην ευθεία είναι και το δωμάτιό μου με τον υπολογιστή μου.
Απόσταση Η/Υ και Πολυκάναλου Ενισχυτή περίπου 15 μέτρα.
Τα φώτα σας παρακαλώ!!!
1) Υπάρχει κάποια συσκευή - εξάρτημα που να συνδέεται με τον προτζέκτορα (sony topaz) και με τον ARCAM AVR300 και με τον Η/Υ (ίσως με καλώδιο δικτύου) ώστε να μεταφέρεται ο ήχος και η εικόνα από τον Η/Υ μου (εξωτερικό σκληρο -Seagate 500GB) στο σύστημα Home Cinema μου, για να σταματίσω να μετατρέπω τα αρχεία ταινιών AVI σε αρχεία DVD (VOB κτλ - με το ConvertXtoDVD );
** Δεν θα ήθελα να τραβάω καλώδια ένα για ήχο και ενα γιά εικόνα τόσα μέτρα!
2) Υπάρχει κάποια άλλη συσκευή που να συνδέεται στο σύστημα Home Cinema (AVR - PROJECTOR) και επάνω σε αυτήν να συνδεθεί ο εξωτερικός σκληρός;
α) Βασικά είδα αυτή στο ΠΛΑΙΣΙΟ (στην σελίδα του internet).
Θα μου κάνει δουλεια; (από τιμή είναι καλούτσικη - για την δουλειά που το θέλω)
β) Επίσης έχω δει (στην σελίδα του internet) το
Lacie Silverscreen HD 500GB External HDD (HD301244E)
Βέβαια πιό ακριβή λύση, αλλά δεν ξέρω με τί πρόγραμμα "παίζει" μουσική και ταινίες, ούτε αν μπορώ να "βάλω" άλλο πρόγραμμα, πχ, CyberLink PowerDVD, KMPlayer, κτλ.
*** την στιγμή που ένας εξωτερικός 500gb έχει περίπου 80 euro,
ο ίδιας χωρητικότητας βέβαια με άλλες δυνατότητες (multimedia ) να έχει 225 euro, είναι ... μία διαφορά.
ίσως η α) να είναι πιό συμφέρουσα απο θέμα απόδοση/τιμή!
*** Δεν θα ήθελα να καταλήξω σε κάποιο laptop κτλ, ούτε σε κάποιο HTPC για να το έχω "κοντά" στο home cinema!
(Υπάρχουν ήδη δύο υπολογιστές στο σπίτι)
3) τελευταία ερώτηση.
Μια και δεν έχω τίποτα σε Blue Ray, υπάρχει η δυνατότητα να αγοράσω το playStation 3 και να συνδέσω τον εξωτερικό μου δίσκο σε αυτό; Και να παίζω από εκεί τις ταινίες μου ή την μουσική μου;
(πάντα καλοέβλεπα το ps3!)
*** Υπάρχει καμία συσκευή DVDR που να συνδέεται με εξωτερικό σκληρό(
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ εκ των προτέρων, κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη!!!
:127::127::127: