Συνδεση Η/Υ με HD Ready TV

pre

Reaction score
0
Καλημερα σε ολους

χθες το βραδυ προσπαθουσα επι αρκετη ωρα να συνδεσω την τηλεοραση μου (Philips 37PF3321) με τον Η/Υ μου αλλα δεν μπορουσα με τιποτα. Σεταρισα την καρτα γραφικων (GTS8800 320MB) να βλεπει 2 μονιτορ αλλα δεν υπηρχε κανενα αποτελεσμα.
Η καρτα εχει 2 εξοδους DVI. Στην μια ειναι συνδεδεμενο το μονιτορ και στην αλλη προσπαθησα να συνδεσω καλωδιο HDMI (με ανταπτορα DVI). Το καλωδιο ειναι 15 μετρο Clicktronic με φεριτες. Οταν πατησα την επιλογη HDMI στην τηλεοραση επικρατησε το απολυτο κενο με ενα μηνυμα "οχι σημα στην εισοδο"

Νομιζα οτι φταιει το καλωδιο λογω μηκους αλλα το δοκιμασα σημερα το πρωι στο γραφειο και παιζει μια χαρα..

Καμια ιδεα κανεις????

Reaction score
1
Τι ανάλυση επέλεξες για την τηλεόραση; Εφόσον η τηλεόραση είναι HD-Ready θα πρέπει να επιλέξεις ανάλυση 1366 x 768. Επίσης καλό θα ήταν να επιλέξεις από τις ρυθμίσεις της nVidia "Treat as HDTV" από το nVidia Control Pannel

pre

Reaction score
0
φιλε Paul,

για να ειμαι ειλικρινης δεν ειδα τι αναλυση υπηρχε. Επισης μπορεις να μου πεις που ειναι αυτη η ρυθμιση στο control panel της nVidia??

Reaction score
175
Απάντηση: Re: Συνδεση Η/Υ με HD Ready TV

φιλε Paul,

για να ειμαι ειλικρινης δεν ειδα τι αναλυση υπηρχε. Επισης μπορεις να μου πεις που ειναι αυτη η ρυθμιση στο control panel της nVidia??

Δες το ανταπτορακι σου αν λειτουργει.

Attachments

• 61,9 KB Προβολές: 135

Reaction score
0
Καλημέρα.
Θα ήθελα με την σειρά μου να ρωτήσω ,θέλω να συνδέσω το PC με HD Ready TV ,η κάρτα γραφικών του υπολογιστή έχει έξοδο DVI-D και η μητρική HDMI ,τί καλώδιο να προτιμήσω DVI-HDMI ή HDMI-HDMI και ποιάς μάρκας για καλύτερο αποτέλεσμα ;

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.651
Members
38.728
Νεότερο μέλος
roberto_portale