Συνδεση δικαναλου με desktop

Reaction score
375
Καλησπερα.

Ποιος ειναι ο καλυτερος τροπος για να συνδεσω τον υπολογιστη μου με εναν δικαναλο ενισχυτη για να ακουω οσο το δυνατον καλυτερα? Τι καλωδιο θα χρειαστει να αγορασω και σε ποιες θυρες pc/ενισχυτη θα συνδεθει?

Παιζει ρολο η καρτα ηχου του υπολογιστη για το ποσο καλα θα ακουω?

(ενισχυτη εχω τον r-n402d)

Reaction score
375
Και δευτερη ερωτηση.

Επειδη ο ενισχυτης ειναι wifi και εχει και spotify.

H ερωτηση ειναι. Πως θα ακουω καλυτερο ηχο? Μεσω wifi (σποτιφυ απο κινητο που θα στελνει σημα στον ενισχυτη) ή σποτιφυ στο ντεσκτοπ που θα πηγαινει στον ενισχυτη μεσω καλωδιων?
[DOUBLEPOST=1506365260][/DOUBLEPOST]
Και δευτερη ερωτηση.

H ερωτηση ειναι. Πως θα ακουω καλυτερο ηχο? Μεσω wifi (σποτιφυ απο κινητο που θα στελνει σημα στον ενισχυτη) ή σποτιφυ στο ντεσκτοπ που θα πηγαινει στον ενισχυτη μεσω καλωδιων?

(Για την πρωτη μου ερωτηση καποιος μου ειπε rca διπλο απο τη μια και jack μικρο απο την αλλη. Ισχυει?)

Reaction score
375

Reaction score
2.357
Αφου έχει αυτη την ευκολία για ποιο λόγο να παρεμβάλεις και ενα pc, δεν νομίζω να κερδίσεις κάτι σε ήχο! Απευθείας στον ενισχυτή, αυτο ειναι και το ωραίο εξαλλου στον ενισχυτή σου, οι ευκολιές που έχει, κάνεις την δουλειά σου απλά και όμορφα.

Reaction score
375
Αφου έχει αυτη την ευκολία για ποιο λόγο να παρεμβάλεις και ενα pc, δεν νομίζω να κερδίσεις κάτι σε ήχο! Απευθείας στον ενισχυτή, αυτο ειναι και το ωραίο εξαλλου στον ενισχυτή σου, οι ευκολιές που έχει, κάνεις την δουλειά σου απλά και όμορφα.
Εχεις δικιο φιλε μου. Ομως θα ηθελα να μαθω πιος ειναι ο πιο καλος τροπος για να ακουει κανεις. Να μαθαινουμε και κατι.

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
91.397
Όχι με αναλογική σύνδεση υπολογιστή-ενισχυτή. Ψηφιακά, ασύρματα, οπως θες. Όχι αναλογικά. Το dac του υπολογιστή σου δεν θα ειναι τόσο καλό όσο του ενισχυτή.
Η κρυσταλλιέρα πως πάει;

:D

Last edited:

Reaction score
375
Όχι με αναλογική σύνδεση υπολογιστή-ενισχυτή. Ψηφιακά, ασύρματα, οπως θες. Όχι αναλογικά. Το dac του υπολογιστή σου δεν θα ειναι τοσο καλο όσο του ενισχυτή.
Η κρυσταλλιέρα πως παει;

:D
χαχαχα ευχαριστω για τις πληροφοριες.. Καλα ειναι και η κρυσταλλιερα, εχεις χαιρετισματα.
[DOUBLEPOST=1506371741][/DOUBLEPOST]
χαχαχα ευχαριστω για τις πληροφοριες.. Καλα ειναι και η κρυσταλλιερα, εχεις χαιρετισματα.
Εχουν ολοι οι ενισχυτες dac? Σκεφτομαι για εναν φθηνο yamaha r-s202 (δεν εχει wifi). Για αλλο χωρο. Σε αυτη την περιπτωση τι μπορω να κανω για να μην χανει απο ποιοτητα λογω συνδεσης ντεσκτοπ με ενισχυτη?

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.050
Members
38.525
Νεότερο μέλος
Vaslamp