Συνδεση ημιεπαγγελματικου ενισχυτη σε παλιο hi fi

Reaction score
0
Γεια σας φιλοι.θελω τη βοηθεια σας για να δωσω ξανα ζωη στο παλιο μου hifi.Εχω ενα ηχοσυστημα που αποτελειται απο πικαπ dual και cd player/recorder,διπλο κασσετοφωνο,dcc player,graphc equalliser,και δεκτη ολα της philips.Ο παλιος μου ενισχυτης παρουσιαζει προβληματα και τα ηχεια μου που ειναι και αυτα παλια (αγοραστηκαν μαζι με τις υπολοιπες μοναδες το1999-2000)κρινονται μη επισκευασιμα.Ετσι αγορασα ηχεια τα KODA MS 230F και ενισχυτη τον KODA KD-255A ο οποιος προς μεγαλη μου ανησυχια δεν εχει πισω θυρες RCA και δεν μπορω να συνδεσω τις μοναδες μου.Τι να κανω τωρα?Χρειαζομαι την βοηθεια σας για να μπορεσω να βρω μια συσκευη που να συνδεσω τις μοναδες με τα RCA με τον ενισχυτη.Περιμενω τις προτασεις για να με καθοδηγησετε να βρω λυση στο προβλημα μου.Ευχαριστω Περικλης

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430
Απάντηση: Συνδεση ημιεπαγγελματικου ενισχυτη σε παλιο hi fi

και ενισχυτη τον KODA KD-255A ο οποιος προς μεγαλη μου ανησυχια δεν εχει πισω θυρες RCA και δεν μπορω να συνδεσω τις μοναδες μου.Τι να κανω τωρα?Χρειαζομαι την βοηθεια σας για να μπορεσω να βρω μια συσκευη που να συνδεσω τις μοναδες με τα RCA με τον ενισχυτη.
RCA Female to XLR Male Adaptor:

Πχ αυτό ή κατι παρόμοιο απο κάποια άλλη εταιρία.

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.985
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas