Συνδεση componet

Reaction score
0
Xρησιμοποιω ενα LG compo 5.1 dvd kai vhs μαζι με κωδικο LH-CX440 και το εχω συνδεσει στην 55Α2000. Εχει πισω δυο εξοδους scart. H μια αναφερει 1.euro av1 audio/video(vcr in+out/dvd out) kai η 2. euro av2 decoder οπου βαζετε λεει αποκωδικοποιητη συνδρομητικης ή αλλη συσκευη εγγραφης βιντεο. Στο manual λεει οτι υποστηριζει progressive scan αν συνδεθει με καλωδιο scart to componet στην τηλεοραση και ενεργοποιησεις το progressive scan απο το μενου του dvd.
Στην επιλογη progressive scan εχει 1. YPbPr 2. VGA 3. off
Oταν το συνδεω με componet και επιλεγω YPbPr μου δινει σημα 576p ενω οταν απενεργοποιω το progressive scan και βαζω απλο scart to scart καλωδιο δεν ξερω τι σημα δινει διοτι δεν αναφερει τιποτα. Το οτι παιρνω σημα 576p οφειλεται αποκλειστικα στο dvd player? Λογικα δεν υπαρχει τροπος να παρω καλυτερο σημα απο το συγκεκριμενο μηχανημα ετσι ?
Εστω και ετσι ομως δεν εχω καλυτερο σημα με progressive scan kai YPbPr απ' οτι scart to scart χωρις progressive scan ?

Πρωτα εβαζα ενα μονο καλωδιο scart to scart στη μια θυρα και ειχα στο av1 της tv dvd και βιντεο μαζι.
Τωρα βαζω στη θυρα 1 του dvd το scart to componet και εχω στο av4 της tv το dvd μονο. Δεν εχω σημα video εκει. Στην αλλη θυρα του dvd βαζω απλο scart το scart και εχω στο av1 της tv το βιντεο.
Σε λιγες ημερες που θα βαλω δορυφορικη που θα συνδεσω το δεκτη? Δεν εχω ελευθερη θυρα.
Με scart to scart εχω μια ελευθερη θυρα αλλα δεν εχω progressive scan. Με progreesive scan ON εχω 576p αλλα μονο σημα dvd και οχι βιντεο με αποτελεσμα να χρησιμοποιω και την αλλη θυρα για το βιντεο και να μην εχω χωρο για δορυφορικο δεκτη.
Μηπως κανω κατι λαθος ή δε γινεται να εχω σε componet dvd και βιντεο μαζι ?

Reaction score
62
Προοδευτική σάρωση υποστηρίζει μόνο το DVD. Επομένως απο τη Βιντεοκασέτα, θα συμβιβαστείς με μία απλή Scart to Scart σύνδεση. Το DVD δεν ανεβάζει πάραπάνω ανάλυση απ' αυτή, που ανέφερες, εκτός αν χρησιμοποιήσεις κάποιο scaler. Επομένως εμένα μου φαίνονται όλα οκ!

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.857
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef