Συνδεσμολοging

Reaction score
3
Καλησπέρα!! θα ήθελα να κάνω μια ερωτησούλα. Έχω ένα πικάπ (sanyo tp 626) το οποίο θέλω να συνδέσω στον ΗΚ 255 που έχω. Δοκίμασα να συνδέσω το πικαπ σε μια οποιαδήποτε αναλογική είσοδο, μιας και ο ενισχυτής δεν έχει είσοδο φονο, αλλά η ένταση είναι απελπιστικά χαμηλή.. Παλιότερα το πικάπ ήτο συνδεμένο με ενα δικό του επίσης sanyo ενισχυτή ο οποίος μας άφησε... τι μπορώ να κάνω?

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
111.810
Απάντηση: Συνδεσμολοging

Δεν συνδέεται το πικαπ σε άλλη είσοδο εκτός την phono.

Θα σε ενημερώσουν οι φίλοι που ασχολούνται με τα πικάπια.

Reaction score
1.129

Καλησπέρα!! θα ήθελα να κάνω μια ερωτησούλα. Έχω ένα πικάπ (sanyo tp 626) το οποίο θέλω να συνδέσω στον ΗΚ 255 που έχω. Δοκίμασα να συνδέσω το πικαπ σε μια οποιαδήποτε αναλογική είσοδο, μιας και ο ενισχυτής δεν έχει είσοδο φονο, αλλά η ένταση είναι απελπιστικά χαμηλή.. Παλιότερα το πικάπ ήτο συνδεμένο με ενα δικό του επίσης sanyo ενισχυτή ο οποίος μας άφησε... τι μπορώ να κάνω?
καλησπέρα και από μένα.το πικάπ συνδέεται σε προενισχυτη φωνογραφικής κεφαλής(phono) και μετα στην είσοδο aux του ενισχυτή.αφου δεν έχει είσοδο phono ο ενισχυτής πρέπει να πάρεις ένα εξωτερικό.κυκλοφορεί πληθώρα από phono stages στην αγορα.από 25 ευρώ μεχρι....κάτι χιλιάρικα.

Reaction score
3

καλησπέρα και πάλι, επιστρέφω μετα από μια μικρή έρευνα γύρω από τα phono stages και θα ήθελά να ρωτήσω το εξής, παρατήρησα ότι το phono stage που ψάχνει κάποιος ή του προτείνεται εξαρτάται απο το πικάπ που έχει, οπότε πρέπει εγω να δω κάτι πιο συγκεκριμένο πέρα απο να συμφωνούν τα χαρακτηριστικά εξόδου που βγάζει το πικάπ μου με την είσοδο του phono stage ι όχι?? Πχ θα με καλύψει κάτι τέτοιο...
http://www.orpheusaudio.gr/node/795

http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?92715-Phono-%E3%E9%E1-%F0%E9%EA%E1%F0

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
23.023

Εχμ, μια μικρή επισήμανση: Τα χαρακτηριστικά του phono stage πρέπει να έχουν σχέση με τα χαρακτηριστικά εξόδου της κεφαλής, όχι του πικ απ.

Costas Coyias

Επίτιμο μέλος
Reaction score
23.667

Εχμ, μια μικρή επισήμανση: Τα χαρακτηριστικά του phono stage πρέπει να έχουν σχέση με τα χαρακτηριστικά εξόδου της κεφαλής, όχι του πικ απ.
( .- )

Reaction score
3

Ευχαριστώ για τη διευκρίνηση,
τα παρακάτω χαρακτηριστηκά τα βρήκα κάπου σε ενα ποστ στο νετ, βοηθάνε ή ...... αν όχι πως μπορώ να δω τα χαρακτηριστικά της κεφαλής?? πρέπει να το ανοίξω μήπως??

TP-626
Belt-drive Hi-Fi Turntable
Turntable: 304 mm, 1,1 kg aluminium die-cast
Speeds: 33 1/3 & 45 R.P.M.
Wow & flutter :< 0,1 % RMS
S/N-ratio (DIN "B"): > 55 dB
Effective tonearm length: 215 mm
Cartridge: Magnetic MG-28 with 0,6 mil spherical diamond stylus
Frequency response: 10 – 27.000 Hz
Channel separation: >20 dB
Output voltage: 3 mV (1 kHz/50 mm/sec)
Recommended tracking force: 1,8 - 2,5 p
Power supply: 115/220 V switchable, 50 (60) Hz
Measurements: 440 x 130 x 360 mm (W x H x D)
Weight: 7 kg
Special features:
Automatic stop and tonearm return
Tonearmlift (cueing) and anti-skating
Plexi cover with free stop hinges

Reaction score
2.248

Αυτά είναι τα ηλεκτρικά χαρακτηριστικά της κεφαλής σου
MM / Output voltage: 3 mV / Load: 50KΩ

Ενα τυπικό phono stage για κεφαλές κινητού μαγνήτη, όπως αυτά που κοιτάς, είναι αρκετό

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.421
Members
38.696
Νεότερο μέλος
Spiromag