Συνεργασία Maddona & Paul McCartney ?

Reaction score
23
Πολύ κοντά σε συνεργασία με τον Sir Paul McCartney φαίνεται ότι είναι η Madonna.

Η βασίλισσα της ποπ και το θρυλικό μέλος των Beatles, είχαν μια 15λεπτη συνάντηση στα παρασκήνια της συναυλίας Live8 του Λονδίνου, στην οποία η Madonna ζήτησε από τον Sir Paul να συνεργαστεί μαζί της στο επερχόμενο άλμπουμ της.

Ο McCartney, που δουλεύει αυτή την εποχή τον δικό του δίσκο, άκουσε προσεκτικά την Madonna, αλλά οι πληροφορίες δεν αναφέρουν αν οι δύο καλλιτέχνες κατέληξαν σε κάποια συμφωνία.

Ο Sir Paul McCartney έχει σχεδόν ολοκληρώσει το άλμπουμ του το οποίο θα έχει τίτλο "Chaos And Creation In The Back Yard" και αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 12 Σεπτεμβρίου. Στο cd αυτό, ο "Macca" συνεργάστηκε με τον παραγωγό Nigel Godrich, ενώ παίζει τα περισσότερα όργανα : "Δεν βιαζόμουνα να κυκλοφορήσω αυτό το άλμπουμ. Πιστεύω ότι άξιζε αυτή η μακρά αναμονή. Η μουσική έγινε πιο "ενδιαφέρουσα" και είμαι περήφανος για τη δουλειά αυτή", δήλωσε ο Sir Paul που είχε τέσσερα χρόνια να κυκλοφορήσει άλμπουμ.

Και η Madonna, όμως, μίλησε για τα δικά της σχέδια : "Αυτόν τον καιρό δουλεύω το νέο μου άλμπουμ και παράλληλα ένα ντοκιμαντέρ για την περιοδεία μου "Reinvention", αλλά δεν ξέρω ποιο από τα δύο θα δει το φως της ημέρας πρώτο". Το άλμπουμ της θα έχει τίτλο "Confessions On A Dancefloor" και υπολογίζεται να κυκλοφορήσει στα τέλη του 2005 ή στις αρχές του νέου έτους.

από το musiccorner.gr

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.905
Members
38.518
Νεότερο μέλος
mrkgeo