Συννεφάκια..πως;

VG

Μηνύματα
5.157
Reaction score
0
Πως μπορώ να βάλω συννεφάκια (αλα κομικς) με κείμενο σε μία φωτο;
Προτείνετε μου την πιο ευκολη μέθοδο ει δυνατόν,τα κείμενα θα τα γράψω στα ελληνικά.
 

Μηνύματα
919
Reaction score
1
Πιθανον να εχεις καποιο εξωφρενικα ακριβο προγραμμα επεξεργασιας εικονας το οποιο τα εχει ετοιμα στο μενου των κλειστων σχηματων (συνηθως vector graphics), οποτε η ακριβης απαντηση εξαρταται απο το προγραμμα που θα χρησιμοποιησεις.
Μπορεις ομως πολυ ευκολα να κανεις τη δουλεια σου και με το ενσωματωμενο ''προγραμμα σχεδιασμου'' που ο Θεος να το κανει, το λεγομενο ''Ζωγραφικη'' που στα Windows XP θα το βρεις στο ΕΝΑΡΞΗ-ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ-ΒΟΗΘΗΜΑΤΑ.

Επελεξε πρωτα το σχημα της ελλειψης (σχεδον κυκλος) και μετα ακριβως απο κατω το 3ο στη σειρα παραλληλογραμμο το οποιο θα σου επιτρεψει να σχεδιασεις μια ελλειψη με το χρωμα γεμισματος της επιλογης σου και αμεσως μετα επελεξε το καταλληλο χρωμα στο κατω μερος του παραθυρου (συνηθως ασπρο).
Σχεδιασε με τη βοηθεια του ποντικιου την ελλειψη στο σημειο που θελεις.
Κατοπιν επελεξε το εργαλειο που ειναι δεξια απο το παραλληλογραμμο το οποιο ειναι ακριβως πανω απο την ελλειψη-κυκλο.
Αυτο το εργαλειο θα σου επιτρεψει να σχεδιασεις ενα μη συμμετρικο συνηθως σχημα (τριγωνο στην συγκεκριμενη περιπτωση) το οποιο θα ξεκιναει απο το εσωτερικο της ελλειψης η μια του γωνια, θα φτανει στο προσωπο που υποτιθεται οτι προφερει το κειμενο η δευτερη γωνια, και θα τερματιζει παλι μεσα στην ελλειψη η τριτη γωνια.
Οπως και με την ελλειψη θα πρεπει να κανεις τις αντιστοιχες επιλογες και για το τριγωνο, δηλαδη τριτο παραλληλογραμμο κατω απο την ελλειψη για σχημα γεμισμενο με χρωμα, και επιλογη του χρωματος (ασπρο στην συγκεκριμενη περιπτωση).

Μπορει στην αρχη να δυσκολευτεις αλλα μολις το συνηθισεις θα σου γινει δευτερη φυση....
...και τριτη μπορει. :happy_5:

Κατοπιν μπορεις να βαλεις τα γραμματα με τη βοηθεια του εργαλειου κειμενου (Α).

Ελπιζω να σε διαφωτισα. :cool_3:
 


Μηνύματα
87
Reaction score
0
εγω χρησιμοποιω το ACDSEE 8.(μαλλον λαθος το εγραψα)Ειναι πολυ απλο προγραμμα οργανωσης,διαχειρισης και επεξεργασιας φωτογραφιων.Με λιγες κινησεις μπορεις να βαλεις συνεφακια, τιτλους,και διαφορα αλλα εφε στις φωτογραφιες.
 



Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.310
Μηνύματα
2.858.075
Members
37.892
Νεότερο μέλος
Nardo
Top