Συνοδά ηχεία για κεντρικά CDM1

Reaction score
46
Καλημέρα είμαι καινούργιος εδώ, και ψάχνω να συμπληρώσω το στερεοφωνικό μου σύστημα για την ώρα με τα υπόλοιπα κανάλια.

Μηχανήματα:
Pioneer DV-600av
Rotel RC/RB-980BX
B&W CDM1

Σκοπεύω να πάρω τον yamaha rx-v663 για να οδηγήσω τα υπόλοιπα κανάλια, και να δώσω pre-out στους rotel για το δεξί αριστερό.
(είναι ο φτηνότερος με pre-out, έχει σχεδόν ότι χρειάζομαι από DSP και επιπλέον μου αρέσουν οι yamaha ηχητικά)

Θέλω μια γνώμη κυρίως για το κεντρικό ηχείο. Ξέρω πως καλό είναι να είναι ιδίου κατασκευαστού και αντιστοίχου σειράς ώστε το ηχητικά να μην έχω προβλήματα ειδικά όταν ο ήχος πηγαίνει από αριστερά -δεξιά, για να ακούγονται οι φωνές όπως πρέπει κλπ... Το αντίστοιχο B&W που ταιριάζει είναι το CDM CNT το οποίο όμως είναι μεγάλο σαν όγκος, άσε που πιστεύω πως είναι υπερβολή σε σχέση με τα σχετικά μικρά CDM1.
Έχετε να μου προτείνετε κάτι; (και για μεταχειρισμένα ειδικά αν είναι να κρατήσω το κόστος χαμηλά.)

Για surround μου αρέσει κάτι σαν τα mirage nanosat, τοποθετημένα σε βάσεις.

Ο χώρος είναι περίπου 3,5χ5 και το budget για το κεντρικό ηχείο το πολύ 300-400 ευρώ (για αυτό και σκέφτομαι και μεταχειρισμένα)...

Ευχαριστώ

EDIT: να πω πως θα με ενδιέφερε και λύση DIY για το κεντρικό αν πρόκειται να βγει ακουστικά καλή....

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last
  • spylab
    TrumpoMusk

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.253
Members
38.543