Συντονιστείτε επειγόντως στο νέο full HD κανάλι...."ΤΕΙ Θεσσαλονίκης"

Reaction score
1.277
Επιτέλους!Το ΤΕΙ Θεσσαλονίκης εκπέμπει εδώ και λίγο καιρό,αυτό που όλοι ονειρευόμασταν.Κανάλι Full HD 24hours,με στοιχεία σήματος 1080i - 16:9 και θέμα ΟΛΑ τα HD DEMOS γνωστών εταιρειών (Sony,Philips,Panasonic,Pioneer και άλλα πολλά) καθώς επίσης και ολιγόλεπτα βίντεο με σκηνές γνωστών ταινιών.2 μέρες τώρα έχω την τηλεόραση ανοιχτή και χάνομαι στη μαγεία των τοπίων,ωκεανών,βουνών,πεδιάδων και της πληθώρας χρωμάτων.Το απόλυτο τεστ για επιδόσεις τηλεόρασης!Οσοι μένετε κατα Θεσσαλονίκη μεριά,συντονιστείτε στο κανάλι 61 και συχνότητα 794.000KHz και θα με θυμηθείτε!

panosop

Συστημικός
Reaction score
668
Απάντηση: Συντονιστείτε επειγόντως στο νέο full HD κανάλι...."ΤΕΙ Θεσσαλονίκης"

Μπράβο στα ΤΕΙ... αν επιτρέπεται για εκπαιδευτικούς σκοπούς η εκπομπή μέσω ραδιοσυχνότητας, τότε να το κάνουν και άλλα ιδρύματα.
Τωρα βεβαια δεν είμαι Θεσσαλονίκη, αλλά να μας πούν τα "καρντάσια" τι παίζει...:109:

Reaction score
386

Αυτό παίζει εδώ κ αρκετούς μήνες στην πόλη ανά διαστήματα !

Reaction score
1

Εύγε στους υπεύθυνους! Πολύ καλή ποιότητα εικόνας. Πέτυχα μάλιστα ένα βιντεάκι με παρασκευή γλυκών και... άστα μου άνοιξε η όρεξη...

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.724

Κανένα βιντεάκι με παρασκευή ψητών δεν είχε; :137: :137:

Reaction score
1.277
Re: Απάντηση: Συντονιστείτε επειγόντως στο νέο full HD κανάλι...."ΤΕΙ Θεσσαλονίκης"

Το κανάλι είχε χαθεί για κάποιο διάστημα αλλά επέστρεψε και με επίσημο τίτλο "ΤΕΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ" δηλαδή αν κάνετε συντονισμό θα σας το διαβάζει με τον τίτλο,διότι προηγουμένως εμφανίζοταν χωρίς όνομα κατι που δυσκόλευε τα πράματα και θα το βρείτε σαν CH 52 - FREQ:722000.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.032
Members
38.523
Νεότερο μέλος
seos