Most visitors online was 4039 , on 10 Oct 2025
http://athensproaudio.gr/recording-gr/eggrafeis/foritoi-eggrafeis/tascam-dr05.htmlΛάθος μου! Παράβλεψη!!!!
Φορητή. τσουπ να τη βάζεις στην τσάντα σου, να μπορείς να συνδέσεις εξωτερικό μικρόφωνο και να σε ηχογραφεί σε wav ή σε mp3 ή δεν ξέρω και εγώ τι
Ευχαριστώ πολύ θα το αγοράσω... Ποιο εξωτερικό μικρόφωνο θα πρότεινες;Έχω το tascam DR-05 και μπορώ να σε διαβεβαιώσω ότι είναι απόλυτα ικανό να εγγράψει τα φωνητικά του φίλου σου χωρίς καν να αγοράσεις έξτρα μικρόφωνο. Δυσκολεύεται μόνο σε συναυλίες κυρίως λόγω της πολύ υψηλής εντάσεως. Αν γράφεις μόνο φωνητικά δεν θα χει κανένα απολύτως πρόβλημα. Φαντάζομαι δεν έχεις σκοπό να ηχογραφήσεις επαγγελματικά για παραγωγή cd, απλά για μελέτη και εξάσκηση. Ακόμα κι αν έχει και πχ μία ακουστική κιθάρα δεν θα χει κανένα πρόβλημα. Ενδεικτικά σου αναφέρω ότι το χρησιμοποιώ για να κάνω ηχογραφήσεις από το θέατρο στο ραδιόφωνο. Βάζω το tascam μπροστά από τα ηχεία μου και γράφω σε εξαιρετική ποιότητα (είναι τόσο καλή που βαριέμαι να συνδέω μέσω line in το tascam, απλά το βάζω μπροστά στα ηχεία και βρίσκω την κατάλληλη στάθμη).