Συσκευή all in one. Υπάρχει αυτό που ζητάω;

Reaction score
0
Ψάχνω για μια συσκευή που να μπορεί να γράψει από κασσέτα σε DVD και από τηλεοπτικό σήμα σε DVD.

Υπάρχει;

Αν ναι, που μπορώ να τη βρω στην Αθήνα και σε τι τιμές κυμαίνονται αυτές οι συσκευές;

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
Φίλε hellenicsun καλημέρα. Τέτοια συσκευή σίγουρα υπάρχει, γιατί έχω κι εγώ εδώ και αρκετά χρόνια ένα μοντέλο της LG. Δυστυχώς δεν μπορώ να σου πω ποιο μοντέλο, γιατί αυτήν τη στιγμή δεν βρίσκομαι στο χώρο. Το είχα πάρει πάντως από μεγάλη αλυσίδα ηλεκτρονικών. Η τιμή βέβαια μετά από τόσα χρόνια (2005) μάλλον θα είναι εκτός πραγματικότητας, γιατί τουλάχιστον τα "σκέτα" DVD recorders έχουν πέσει δραματικά, αλλά τότε ήταν περίπου 450 ευρώ. Κάνει εγγραφή από βιντεοκασέτα σε DVD και αντίστροφα, και φυσικά και από τηλεόραση.

Δεν ξέρω βέβαια μήπως με τη σταδιακή εξαφάνιση του VCR οι συσκευές αυτές έχουν χαθεί από την αγορά λόγω έλλειψης ζήτησης, αλλά δεν το πολυπιστεύω, γιατί αρκετός κόσμος θα τις χρειάζεται ακόμα για να μεταφέρει το προσωπικό του υλικό που έχει σε κασέτες (αυτός ήταν και ο λόγος που το πήρα κι εγώ).

Εdit: Δες κι αυτό: http://www.consumer.philips.com/consumer/el/gr/consumer/cc/_productid_DVDR3510V_58_GR_CONSUMER/DVD-Recorder-VCR+DVDR3510V-58

Reaction score
0
Απάντηση: Συσκευή all in one. Υπάρχει αυτό που ζητάω;

Ακριβώς μια τέτοια συσκευή ψάχνω. Θα ρίξω μια ματιά στο internet να δώ τι θα βρώ στην Ελληνική αγορά.

Staff online

• PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"
  • Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.903
Members
38.518