Συστημα πολυκαναλο , καταλληλο για να θεωρηθει αναφορας.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
Ενταξει να παιζεις 10 κυκλους ή και χαμηλοτερα ειναι ενα θεμα (μαλλον για ονειρα) αλλα δεν ειναι μονο οι χαμηλες.
Διαλογοι που δαγωνουν,
ομοιογενεια,
σταθεμς απαραμορφωτες,
περιφεριακα και ψηλα εφε , να σε κανουν να νομιζεις οτι εχεις ηχεια στο νταβανι
χαμηλες πεντακαθαρες.
Σε ενα τετοιο συστημα μπορουμε να αλλαξουμε γνωμη για πολλες ταινιες που μεχρι τωρα τις θεωρουσαμε της σειρας.Πλην των χαμηλων.....σε ολα τα αλλα ειναι ή εκει ή μια ανασα.
Χθες ειδα το x men first class, Οκ ειναι ενα ταινια , αλλα προχθες με εκανε να αλλαξω γνωμη για πολλα αλλα.

Reaction score
5.672
λεπτομερειες αλλες ?
πχ ηχεια ,ενισχυτικα κλπ θα μας πεις ?
εαν θελεις βεβαια ...

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.425
Απάντηση: Συστημα πολυκαναλο , καταλληλο για να θεωρηθει αναφορας.

Γιατι δε μας τα'πε? εκτος αν αλλαξε κατι
:138:

Nelsy

Ιεράπετρα
Reaction score
2.882

Ενταξει να παιζεις 10 κυκλους ή και χαμηλοτερα ειναι ενα θεμα (μαλλον για ονειρα) αλλα δεν ειναι μονο οι χαμηλες.
...ποιος άλλος εκτός του Jargon κατεβαίνει τόσο χαμηλά;;;:422:

...άντε βρε Ανάργυρε...μας έσκασες:105:

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

οι 10 κυκλοι δεν ειναι το μονο στοιχειο, αν στα υπολοιπα ή εστω σε καποια σημεια το συστημα χανει.
Τα ηχεια και τα ενισχυτικα ειναι κατι το σχετικο....
για τι χωρο ?ποσο καλα ηχητικα φροντισμενο ?
Αυτο μπορει να συμβει με πολλους συνδιασμους , σημασια εχει να εισαι παντου πολυ καλος.
Μια σωστη ισοσταθμιση ακομα και στον καλυτερο χωρο (λεμε τωρα) μονο οφελη μπορει να δωσει.
Το να δαμασεις τον χωρο σου θελει πολλα.Τι να τους κανεις εστω και τους 5 κυκλους (με το γνωστο ανεμηστηρα) και να εισαι
ασαφης απκ εκει και μετα.
Στο συστημα μου , μου πηρε σχεδον ενα χρονο (για τα κλιπς μιλαω) να μπορεσω να τους αφαιρεσω καθε ιχνος αγριαδας,
μεχρι προσφατα , (αν και τα ειχα βελτιωσει ολα πολυ) οτι αλλα δεν μπορουσα , με την αφαιρεση των φιλτρων που ειχαν οι
προ τελικος , ακουσα αλλα πραματα.Οχι οτι δεν βελτιωνεται αλλος το συστημα.Sky is not the limit.
Απλα και με πιο γηινα (αν μπορω να χαρακτηρισω ετσι το δικο μου) συστηματα μπορεις να εισαι παντου καλος.
Αλλιως στηνεις ενα συστημα wisdom με μια βαρβατη ισοσταθμιση, και εισαι μεσα χωρις αναγκη για πολλα πολλα ψαξιματα.
Η καθαροτητα των χαμηλων (απο 70 κυκλους) και κατω ειναι κατι που σε αφηνει με χαμογελο μεχρι το την υποφυση.
Και αυτο θελει δουλεια, οι πεντακαθαροι <γεματοι > διαλογοι ειναι κατι σχετικα πιο ευκολο, αν καταφερεις ολα τα πιο πανω μαζι με
περιφεριακο ηχο που να φταιχνει ηχητικους θολους ,ή να πυροβολα κατα ρυπες οταν πρεπει,
ειναι κατι που θελει καταλληλα ηχεια (τα πιο ευκολα <αποκτουνται -στηνονται στον χωρο>) τοτε εχεις την μαγια για κατι μεγαλο.
Οσο αφορα τα πλαινα ηχεια ,( πλην δαπεδου) δοκιμασα καθε τι αλλο ,
απλα
παντοκαντευθυντικα
διπολα -bipole - απο αρκετες εταιριες.Και εδω θελουμε ηχεια που να παιζουν καθαρα χωρις να παραμορφωνουν, σε υψηλες σταθμες.
Το ποιθετηση κεντρικου , τετοια ωστε να ανεβαζει διαλογους ψηλα .(ιδανικοτερη μια ηχοπερατη οθονη) αλλα και κοστιζει και θες και την δυνατοτητα να μπορουν να μπουν και τα lr πισω της .Ωστε οτι κοβει για το κεντρικο να κοβει και στα lr.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
Απάντηση: Re: Συστημα πολυκαναλο , καταλληλο για να θεωρηθει αναφορας.

λεπτομερειες αλλες ?
πχ ηχεια ,ενισχυτικα κλπ θα μας πεις ?
εαν θελεις βεβαια ...
εσυ να ερθεις να παφρεις τα περιοδικα σου , γεννησανε τοσους μηνες

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
Απάντηση: Re: Συστημα πολυκαναλο , καταλληλο για να θεωρηθει αναφορας.

...θέλει δεν θέλει θα μας πει:116:
ναι το κραταω μυστικο, σε λιγο θα πουλησω την πατεντα...

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

Γιατι δε μας τα'πε? εκτος αν αλλαξε κατι
:138:
ηχο

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

ο κεφαλας που ακουσε το σετ μου σε καμποσες φασεις (ιδιο σετ ) (απλα βελτιωμενο σε σημεια)
πηρε μια γευση για το τι θα ακολουθησει.Εχω καποιες εκρεμοτητουλες αλλα σε ενα μηνα θα ειναι σε ακομα υχηλοτερο σημειο.
Λιγο αλλα σε τετοι επιπεδο δεν μπρεις να κανεις πολλα σε ενα συστημα, ή μπορεις ?
Γαι να υπαρξη βελτιωση εδω που ειμαι πρεπει να αλλαξω καλωδια ή συσκευη , αλλα εγω προσπαθω να παρω το μεγιστο απο τις συσκευες μου.Μιας και αυτες που εχω τωρα εχω την δυνατοτητα να με αφησουν να το κανω.
Περα απο αυτα ζωτικο ειναι να υπαρχει υποστηριξη για την <κακη> ωρα απο τον αντιρποσωπο, που δυστυχως δεν την εχω απο ολους.Αν και πλεον με τον τεχνικο μου κανουμε σχεδον οτι θελουμε .Εξισου σημαντικο η φροντιδα του ρευματος.
Μην φαμε καμμια υπερταση βαρβατη και μας τιναξει τα πεταλα στον αερα.
Οπως καταλαβαινουμε ολα αυτα ειναι πιο <δυσκολα> απο να στησουμε μια οθονη σοτ καταλληο σημειο , να εχουμε ενα αναλογο προβολεα , + την καταλληλη ρυθμιση.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

Δυστυχως στην χωρα που ζουμε δεν εχουμε την ευκαιρια να δοκιμασουμε και αλλα συστηματα ισοσταθμισης, να δουμε τι προσφερουν, το audyssey inst kit προσφερει 4 ετοιμες καμπυλες ( flat* -high freq roll off 1* *- high freq rool off 2*** - smpte 202m****)
που χεριαζονται κατα βουληση .
Το trinov ας πουμε δεν ξερουμε τι δυνατοτητες δινει στον χρηστη.To να ειμαστε πεντακαθαροι παντου και χωρις συχνοτικες τρυπες παντου , ειναι κατι που θελει ισοσταθμιση, οι κατακσευαστε το γνωριζουν αυτο για αυτο και βελπουμε ολο και περισοτερα συστηματα ακομα σε σε κονσουμεραδικες συσκευες.

* καμπυλη για thx συστηματα
** καμπυλη που συνηθως προτεινεται
*** για αιθουσες ως 2500 κυβικα ποδια
**** για αιθουσες ως 500 καθισματα

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

Καπου εδω μεσα ερχεται εξ αναγκης ενας προ, μιας και ειναι πιο tool στα χερια ενος που ξερει τι θελει, και συνηθως οι προ ειναι φορτωμενοι με πολλα καλουδια.
Οπως εγραφε ενα (μαλλον αγγλικο ) περιδικο οποιος θελει bells and whistle , κοιτα αλλου,
ραδιακια ιντενετικα μπλιμπλικια κοκοψοψια αι ποντ , αι παντ, αι ......αλλου.
Οι προ βγαζουν δευτερα σετ παλινων ηχειων (μεγαλοι χωροι λεμε) και πολλα αλλα πραματακια σχετικα με την συχνοτικη διαχειριση των ηχειων μας.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

Και μιας και μιλαμε για σταθμες , θελουμε
ή εκπαιδευμενους γειτονες
ή δικο μας χωρο
ή ενα σκασμο λεφτα για να μην ιδονηζουμε τους γειτονες.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

σε ενα τετοιο σετ δυστυχως σχεδον τα παντα ακουγονται, αντικραδσμικα σε πηγες και προ συνηθως δινουν αποτελεσματα απιστευτα.Εκτος και αν εχουμε κανα ρακ πολλων χιλιαδων ευρω.Οι τελικοι ειναι αυτοι που την ακουν λιγοτερο,

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

Ηχεια πολυμοναδα (που θα ελεγε ο αυτιας ) που να μην βλεπουν τρανζιστορ και να αλλαζουν δρομο ειναι απαραιτητα, αλλα που λεφτα για τετοια πραματα τετοιες μερες.

Reaction score
29.536

Δεν έχεις άδικο καλά τα λες.
Ετσι είναι.
Ρε λεφτά που θα βρούμε ρεεεεεεε?:626:

Reaction score
29.536

Είχα κλείσει την ανβάθμιση του avp ,τώρα δεν ξέρω αν θα μπορέσω κάν , να την κάνω......:402:

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

Δεν έχεις άδικο καλά τα λες.
Ετσι είναι.
Ρε λεφτά που θα βρούμε ρεεεεεεε?:626:
δεν ειπαμε θα ξεπετσιασουμε τον χοντρο και θα ζμπρωξουμε τις πατσες στην τιμπερλαντ για να σαξουν <φωκιες>
μετα οτι γουστερνουμε κανομεν

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

Είχα κλείσει την ανβάθμιση του avp ,τώρα δεν ξέρω αν θα μπορέσω κάν , να την κάνω......:402:
οχι ζητα
]ΑΠΑΙΤΗΣΕ ΕΚΠΤΩΣΑΡΑ

Reaction score
29.536

Ξέρεις καλά οτι αυτό δεν παίζει.
Και μεταξύ μας είναι η μόνη που κάνει κάτι τέτοιο η denon και μπράβο της.
Ξέρεις πολύ καλά τι θα έκαναν όλοι οι υπόλοιποι. Θα έλεγαν , σιγα μωρέ μην του δώσουμε και αναβάθμιση. Βγάλε εκεί ενα νεο μηχανάκι , ας είναι και σχεδόν το ίδιο , τι έγινε ? πάλι θα πουλήσουμε.!!!!Και μην μου πείς οτι δεν εχει την τεχνογνωσία να το κάνει.!!!
Απλά δεν το έκανε γιατί , αφενός πουλάει το μηχανάκι της ακόμα , και είναι ακόμα κορυφαίο , και αφετέρου σου λέει τους έχω δεμένους τους απανταχού κολημένους , θα πουλήσω περισότερα ετσι.
Ξέρω αυτά που γράφω δεν εχουν απόλυτο νόημα , αλλά τα παληκάρια στήν θάλασσα της ιαπωνίας ετσι σκέφτονται...

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.868
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef