Συχνές Εγκαταστάσεις-Απεγκαταστάσεις Λογισμικού

Reaction score
0
Η πείρα στα pc δείχνει πως μετά από αρκετά βάλε-βγάλε εφαρμογών και παιχνιδιών, η registry επιβαρύνεται σημαντικά και τα αποτελέσματα φαίνονται στην απόδοση του συστήματος ως κολλήματα και καθυστερήσεις, έως crash και αδυναμία εκτέλεσης προγραμμάτων. Το πρόβλημα βέβαια εκεί διορθώνεται σχετικά εύκολα με ένα format.

Γνωρίζετε αν ισχύει κάτι ανάλογο στα Smart-phone με λειτουργικό Symbian?
Εδώ υπάρχει δυνατότητα format?

Reaction score
457
πάνω κάτω τα ίδια ισχύουν και εδώ..απλά το φορμάτ γίνεται σχετικά εύκολα , αρκεί να έχεις πάρει bakup τηλ.καταλόγου και ότι άλλου σε απασχολεί ιδιαίτερα..
προτίμησε λοιπόν εφαρμογές σίγουρες που έχουν δοκιμαστεί και η συμβατότητά τους είναι εξασφαλισμένη και προσοχή με άγνωστες εφαρμογές που υπόσχονται παπάδες...;)

Reaction score
5
Όταν λες PC εννοείς Windows, γιατί στο Linux/Solaris κλπ δεν ισχύει το ίδιο.
Πάντως στο 9500 μου δεν έχω δει παρόμοιο πρόβλημα. Και του έχω βάλει αρκετά πράγματα (GPS, Mame κλπ). Ίσως βέβαια αν το γεμίσεις μέχρι την άκρη της μνήμης να έχεις κάποιο πρόβλημα. Αλλά πάρε μια καρτούλα SD/MMC/MS για το smartphone σου και ρίχνε προγράμματα εκεί αντί για την κεντρική μνήμη, οπότε πρέπει να είσαι γενικά εντάξει.
Hard reset πρέπει να κάνεις, δεν λέγεται format στα smartphones γιατί δεν φορμάρεις ουσιαστικά σκληρό όπως στα PCs, αλλά αδειάζεις την Flash μνήμη από το περιεχόμενό της.

Reaction score
0
Thanx Guys...

Ήδη φροντίζω να κάνω τα πάντα install στην MMC, και μόλις παρήγγειλα μία 256 mb μέσω internet για να αλλάξω την 32 mb που μου φαίνεται μικρή.
Φαντάζομαι πως θα βρώ οδηγίες στο manual της nokia για το reset σωστά???

Reaction score
457
δε κάνεις και μια βόλτα από το myphone.gr...:)
θα χαρούμε να σου λύσουμε τις απορίες...:)

Reaction score
51
Πάντως στο 9500 μου δεν έχω δει παρόμοιο πρόβλημα. Και του έχω βάλει αρκετά πράγματα (GPS, Mame κλπ).

Άκη θα με ενδιέφερε το GPS στο 7710!!
Ξέρεις αν υπάρχει (αν ουσιαστικά το υποστηρίζει το 7710) και πόσο κοστίζει?
Το ζήτημα επίσης είναι και το εξής........
Υποστηρίζει χαρτογράφιση για Ελλάδα?

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.238
Members
38.541
Νεότερο μέλος
v.angelos