Σφάλμα εκτύπωσης

Reaction score
18
Καλησπέρα,

Βρήκα ένα βινύλιο με το Spanish Train του Chris de Burgh, barcode 0 82839 31431 2. Στη β' πλευρά, 4ο track, περίπου στα 13'42" από την έναρξη, ακούω στο βάθος έναν έλληνα να λέει "άντε καλά", φωνή σα μέσα σε κονσόλα.

Το λάθος έγινε στην εκτύπωση του βινυλίου στην Γερμανία;

Μήπως έχετε τον τίτλο; Μπορείτε να επαληθεύσετε αυτό που ακούω;

Ευχαριστώ,

CB

Reaction score
18
Απάντηση: Σφάλμα εκτύπωσης

Καλημέρα,

Για να διευκρινήσω την απορία, ετοίμασα ένα μικρό αρχείο mp3 (127kb, 8", έμαθα πια πως να αντιγράφω από lp σε pc :105:), όπου στο 4ο δεύτερο, εν μέσω καθαρών αγγλικών του deBurgh, ακούγεται με ευκολία η ελληνική φράση "άντε καλά".

Σκέφτηκα να ανεβάσω το αρχείο, ελπίζοντας ότι κάποιο από τα μέλη που έχει ασχοληθεί με ηχογραφήσεις και μπορεί να αναγνωρίσει το φαινόμενο, θα μπορέσει να μου το εξηγήσει:
πως είναι δυνατό σε μια παραγωγή με φαινομενικά αποκλειστικά ξένους συντελεστές να ακούγεται (από την κονσόλα ? στο βάθος ? ) ελληνική φωνή;

Ατυχώς, το πρόγραμμα uploader του avsite μου επιτρέπει να ανεβάσω μόνο αρχεία jpg. Μήπως ένας διαχειριστής μπορεί να με βοηθήσει να ανεβάσω το .mp3 ;

Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας,

Κώστας

Reaction score
11.750
Αν το βάλεις εδώ ίσως;

http://www.filedropper.com/

Δεν έχω δοκιμάσει ποτέ τον παραπάνω ιστότοπο, τώρα το βρήκα γιατί με ενδιαφέρει να ακούσω το αρχείο σου. Αν δουλέψει, δούλεψε.

Reaction score
18
Απάντηση: Re: Σφάλμα εκτύπωσης

Καλησπέρα Πέτρο,

Καλή ιδέα ένας εξωτερικός σέρβερ..! Έβαλα το αρχείο στο 2shared ... ελπίζω να δουλέψει!

Θα χαρώ να ακούσω τη γνώμη σου..

Ευχαριστώ :107:,

Κώστας

Reaction score
18

Την "αρκούδα" δεν την ακούω καθαρά...thanks Πέτρο!

Αν είναι CB, ίσως τα μηχανήματα της ηχογράφησης/μεταφοράς να έπιασαν κάποιον έλληνα ραδιοερασιτέχνη στη γειτονιά τους, αν είναι αυτό τεχνικά δυνατό. Πάντως, έλληνες στη Γερμανία (που λέει ότι έγινε η παραγωγή) υπάρχουν πολλοί!

Ευχαριστώ και πάλι,

Κώστας

Reaction score
139

"αντε καλα, αργουν ακομα..."...πιστευω μεχρι σημερα να εχουν φτασει
για CB μου κανει....3...με 4 αξονια υπολογιζω περιπου :107:

Reaction score
18

Καλησπέρα, ευχαριστώ για τη γνώμη!

Δείτε κ αυτό το παράξενο: στο CD της Α&Μ με ίδιο αριθμό 82839 31432 , η ελληνική φωνή δεν ακούγεται ... δεν ξέρω τι να υποθέσω :108:

-η φωνή υπάρχει στην αρχική ηχογράφηση, και πέρασε αυτούσια στο βινύλιο. Κατά τη μεταγραφή σε CD το έπιασαν οι μηχανικοί και το έσβησαν εκεί

-η φωνή δεν υπάρχει στην αρχική ηχογράφηση και ορθως δεν ακούγεται στο CD. Απλώς δημιουργήθηκε κατά την εκτύπωση του βινυλίου στη γερμανία από παρεμβολή έλληνα σε CB ή τηλέφωνο...

-η εκτύπωση έγινε στην Ελλάδα και το Printed in West Germany που φαινεται στο εξώφυλο του lp είναι "φούμαρο-φούμαρο φούμα φουμα -ρο"... :119: Άκουσα ότι στην οδό Αγγελάκη (οι Θεσσαλονικείς γνωρίζουν που) υπήρχε κάποτε ένα μαγαζί που έκανε στάμπες . Φαίνεται τα παιδιά ξεχάστηκαν και μιλούσαν κατά τη διαδικασία της μίξης :103: ...

Καλά, θα ψάξω να βρώ κάνα βινύλιο ακόμη με τον τίτλο αυτό, να συγκρίνω.

Thanks,

Κώστας

Τελευταια Μηνυματα

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.857
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef