Σχετικά με την Samsung UE46C6500...

Reaction score
0
Καλησπέρα!!!

Σκέφτομαι να αγοράσω την παραπάνω τιβι αλλά έχω μερικές ερωτησούλες και ελπίζω, ως πιο ειδικοί, να με βοηθήσετε:

1. Η θύρα δικτύου που έχει είναι Cat-6 και επίσης ξέρετε αν μπορεί να συνδεθεί με ρούτερ?

2. Υπάρχει η δυνατότητα να "παίζεις" βίντεο (είτε HD, είτε νορμάλ ποιότητας) από τον υπολογιστή?

3. Ξέρω ότι η καινούργια σειρά (7000) που είναι και 3d έχει την δυνατότητα να καταγράψεις σε USB stick ή σκληρό δίσκο τεσπα. Η 6500 έχει την δυνατότητα αυτή ή τουλάχιστον υπάρχει τρόπος να την ενεργοποιήσης? (i.e. με κάποιο firmware upgrade μήπως)

και

4. Εφόσον δεν μπορείς με τίποτα να καταγράψεις σε USB μπορείς μήπως μέσω δικτύου στο pc να καταγράψεις εκπομπές?

Συγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις αλλά επειδή στο σπίτι έχω βάλει παντού καλώδια CAT6 και θέλω να συνδέσω όσες συσκευές μπορώ με δίκτυο θέλω να είμαι προσεκτικός στις επιλογές μου.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Reaction score
0
Απάντηση: Σχετικά με την Samsung UE46C6500...

1. Το Cat-6 είναι η προδιαγραφή του καλωδίου, όχι χαρακτηριστικό της θύρας. Προφανώς και μπορείς να συνδέσεις την τηλέοραση σε router. Η θύρα δικτύου εναι τυπική Ethernet 10/100 Mbps.
2. Η TV υποστηρίζει DLNA, αυτό σημαίνει οτι μπορείς να παίξεις βίντεο αποθηκευμένα στον υπολογιστή.
3. Δεν έχει αυτή την δυνατότητα. Μάλλον δεν είναι στα σχέδια της Samsung να το ενεργοποιήσει αργότερα.
4. Ξέχνα το.

Το καλώδιο Cat-6 είναι το καλύτερο που θα μπορούσες να χρησιμοποιήσεις αυτή την στιγμή αφού μπορεί να υποστηρίξει μέχρι και Gigabit δίκτυο (1000 mbps)

Reaction score
0

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Περίμενα να σου πω την αλήθεια οτι δεν θα μπορείς να καταγράψεις από το pc μέσω δικτύου. Δεν πειράζει. Μια άλλη, λίγο άσχετη ερώτηση, απλά για να μην ανοίγω άλλο θέμα. Εφόσον χρειάζομαι ενα DVDrevorder (με δίσκο) και έχω σταμπάρει το Samsung SH893 θέλω να κάνω την εξής ερώτηση: Mπορείς να καταγράφεις εκπομπή χωρίς να χρειάζεται η τιβι να είναι κολημένη στο κανάλι από το οποίο κάνει record? Επίσης χρειάζεται να πάρω DVB-T ? Αφού ούτως η άλλως το recorder θα συνδέεται με scart ή hdmi. Ευχαριστώ και πάλι.

Reaction score
0

Τα DVD recorders έχουν δικό τους δέκτη. Άρα αυτό που θα γράφεις είναι ενεξάρτητο από αυτό που βλέπεις στην τηλεόρασή σου. Το συγκεκριμένο recorder φαίνεται να έχει και ψηφαικό δέκτη (αλλά δεν είμαι και 100% σίγουρος. Στο site της Samsung πάντως, δεν υπάρχει).

MaxHeadroom

Moderator
Moderator
Reaction score
11.699

3. Ξέρω ότι η καινούργια σειρά (7000) που είναι και 3d έχει την δυνατότητα να καταγράψεις σε USB stick ή σκληρό δίσκο τεσπα. Η 6500 έχει την δυνατότητα αυτή ή τουλάχιστον υπάρχει τρόπος να την ενεργοποιήσης? (i.e. με κάποιο firmware upgrade μήπως)
Η "αδελφή" της 6600 -η οποία πωλείται στην ίδια τιμή, αλλά δεν ξέρω αν διατίθεται από όλες τις αλυσίδες ηλεκτρονικών (ξέρω ότι την έχουν τα Expert)- κάνει αυτό που ζητάς. Με τους γνωστούς -και σημαντικούς- περιορισμούς βέβαια...

Reaction score
0
H ue46c6000 μπορει να παιξει mkv αρχεια με εξωτερικους υποτιτλους ??????

Εγω δεν το εχω καταφερει στην δικια μου

Reaction score
0
Aρχεία και υπότιτλοι έχουν την ίδια ονομασία;
ναι εχουν το ιδιο ονομα

υποψη οτι απο popcorn a110 στην ιδια τηλεοραση παιζουν ελληνικοι υποτιτλοι

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430
Λογικά μέσω του κουμπιού tools που έχει στο τηλεκοντρολ θα πάτε στους υπότιτλους και θα τους ρυθμίσετε απο εκεί.Κοιτάξτε τις επιλογές που έχει σε γραμματοσειρές.

Reaction score
0

Καλησπέρα και πάλι,

Δυστυχώς αλλά και ευτυχώς που αγόρασα την Τιβι σε εποχή Παγκοσμίου Κυπέλλου. Εξηγούμαι:

Καλό και κακό γιατί παρατήρησα ότι η συγκεκριμένη τιβι (και σε διάφορα σαιτ το λέει) τρώει γερά κολλήματα (lag). Στην αρχή νόμιζα ότι είναι το σήμα. Αλλά τελικά έβαλα και δορυφορική (έχω Al Jazeera) και βλέποντας ένα τυχαίο παιχνίδι από κάποιο κανάλι παρατήρησα το ίδιο φαινόμενο.

Υπάρχει περίπτωση να διορθωθεί κάπως αυτό? Διάβασα για το motion flow αλλά δεν κατάλαβα και πολλά. Αν οχι, μπορείτε να μου προτείνετε άλλη τιβι, τουλάχιστον να την αλλάξω αυτή? Ήταν και στα €1250.

Ευχαριστώ και παλι.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430
Απενεργοποιήσε όλα βελτιωτικά κίνησης και ξαναδές.Μετά ανέβαζε τα σιγά-σιγά.
Αν πάντως θές να μην έχει προβλήματα lag(αν και δεν είναι απαραίτητα ότι απο αυτό φαίνονται ουρές στα ταχέως κινουμενα αντικείμενα) τότε αγοράζεις plasma.
Πάντως περίμενε να δείς πως είναι το σήμα και μεσω Digea.
Στην δική μου τηλεόραση(LCD 3ετίας) ενώ στα αναλογικά κανάλια η μπάλα εμφανίζει ''αυτάκια'' στα ψηφιακά της ΕΡΤ δεν το κάνει.

Reaction score
0

Όταν λες βελτιωτικά κίνησης? Ποια settings είναι αυτά? Το μενού είναι στα αγγλικά, μιας και έτσι το καταλαβαίνω πιο εύκολα, οπότε αν μπορείς σε παρακαλώ να μου αναφέρεις μερικές επιλογές για να αλλάξω?

Σωστά τώρα με Digea θα αλλάξουν αλλά η ΝΕΤ δεν γίνεται ψηφιακή αν δεν κάνω λάθος. Οπότε πάλι θα έχουμε πρόβλημα μιας και τα περισσότερα παιχνίδια, δεν έχω nova, τα βλέπω μέσω ΝΕΤ.

Ευχαριστώ.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430
Που να θυμάμαι πως τα λέει η κάθε εταιρία..
Απενεργοποίησε τα 100Hz βγάλε και το motion plus (νομίζω έτσι λέγεται στην Samsung σου) και δεν τι γίνεται..

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Σχετικά με την Samsung UE46C6500...

Καλημέρα σε όλους. Αγόρασα πρόσφατα την Samsung UE46C6500 LED TV 46'' κ έχω την εξής απορία : Δεν μπορώ να πιάσω τα ψηφιακά της ΕΡΤ. Στην ''αυτόματη αναζήτηση καναλιών βρίσκει κ πιάνει τα πάντα εκτός ΕΤ1,ΝΕΤ,ΕΤ3,ΝΕΤ HD. Να σημειώσω ότι η κεραία είναι καινούρια (αν παίζει ρόλο που δεν νομίζω.) Τώρα με ελεγχώμενη αναζήτηση στο κανάλι (23) όπου ανήκουν κ τα ψηφιακά της ΕΡΤ. πιάνει άλλα (9) στα οποία περιλαμβάνονται κ τα παραπάνω αλλά δεν εμφανίζονται (ασθενές σήμα) Την διαδικασία την έχω επαναλάβει αρκετές φορές χωρίς όμως αποτέλεσμα. Παρακαλώ πολύ αν έχει κάποιος την λύση ας απαντήσει. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.824
Προφανώς το σήμα είναι αθενές και χρειάζεται ενίσχυση με ενισχυτή κεραίας.

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Σχετικά με την Samsung UE46C6500...

Ευχαριστώ! Κι εμένα το μυαλό μου εκεί πάει. Άλλη λογική εξήγηση δεν βρήκα.

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • loggeo
    Projectors
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.021
Members
38.523