- Reaction score
- 164
Χάθηκαν και δικά μου χθεσινά μηνύματα, χωρίς να είμαι διαχειριστής ή συντονιστής.
Αυτο εγινε διοτι χθες βραδυ εγω με τον Νικο "ανοιξαμε" κατα λαθος το παλαιο site.Χάθηκαν και δικά μου χθεσινά μηνύματα, χωρίς να είμαι διαχειριστής ή συντονιστής.
αχ αχ αχ...!Αυτο εγινε διοτι χθες βραδυ εγω με τον Νικο "ανοιξαμε" κατα λαθος το παλαιο site.
Ετσι απλα οσα μηνυματα γραφτηκαν στο παλαιο κατα την ωρα της μεταβασης δεν μπορουν να γινουν ορατα στο νεο.;-)
Ευτυχώς για σένα που, όπως προκύπτει από άλλο τόπικ, οι περισσότεροι είναι κατά της θανατικής ποινής...Παιδιά ζητώ συγνώμη για το μπέρδεμα, βιάστηκα να δώσω το site στον αέρα και σας πήρα στο λαιμό μου δίνοντάς σας πρόσβαση πάλι στον παλιό server...
...αλλά υπέρ των μολότωφ κατά του... φασισμού! :happy_8:Ευτυχώς για σένα που, όπως προκύπτει από άλλο τόπικ, οι περισσότεροι είναι κατά της θανατικής ποινής...
Παιδιά ζητώ συγνώμη για το μπέρδεμα, βιάστηκα να δώσω το site στον αέρα και σας πήρα στο λαιμό μου δίνοντάς σας πρόσβαση πάλι στον παλιό server...