Σχετικά με progressive scan

Reaction score
0
Καλησπέρα, το dvd player μου υποστηρίζει pr. scan, είναι με σύνδεση component κι έχω 576i σήμα στα dvd που παίζω.
Αν ρυθμίσω την επιλογή p-scan στο On άσχετα με την εικόνα, η κίνηση θα είναι πιο ομαλή; Διότι είδα κάποιες φωτογραφίες στο google κι φαίνετα ότι μειώνετε η θολούρα σε γρήγορες σκηνές.

Reaction score
11.759
Re: Σχετικά με progr. scan

Θεωρητικα, ναι. πρεπει να το εχεις on το progressive scan. Τα παραπανω screenshots που μας δειχνεις μαλλον ειναι λιγο υπερβολικα, αλλα ΝΑΙ ετσι συμβαινει. Κανε δοκιμες και πες μας τι παρατηρεις. Πες μας επισης σε τι τηλεοραση εχεις το DVD συνδεδεμενο.

Reaction score
0

Σωστά οι εικόνες λογικά θα είναι ή από καλές tv ή από προγράμματα.
Με μια ματιά που έριξα δεν είδα μεγάλες διαφορές απλά λίγο τα χρώματα ποιο σκούρα εκεί που φαινόντουσταν λίγο ξεθωριασμένα. Γιατί συμβαίνει αυτό; Γίνεται ψηφιακή επεξεργασία όπως στις tv το active control ας πούμε ή όταν το είχα interlaced δημιουργόταν θολούρα;

Η Tv είναι philips hd ready μοντέλο δε θυμάμαι ακριβώς.

Reaction score
0

Δεν μπορώ να καταλάβω τι λέει. Η tv είναι 26"
Πάντως active control εννοώ ψηφιακή επεξεργασία που κάνει τα χρώματα καλύτερα - ψεύτικα μεν- αλλά καλύτερα πιο ζωηρά.
Θέλω να πω αν τα χρώματα που παίρνω με το p. scan είναι ψεύτικα ή με interlaced ήταν θολά και τώρα φαίνονται όπως είναι πραγματικά;

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.891
Members
38.516
Νεότερο μέλος
Θάνος Γαλάνης