Σχετικα με SAMSUNG LCD 46'' LE46F71B

Reaction score
1.006
Γεια σας "happy_1"

σκεφτομουν να αγορασω αυτη την LCD - SAMSUNG LCD 46'' LE46F71B

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=15&category=69975781&product=909777&tab=specs

βασικα με ενδιαφερει να βλεπω ταινιες DVD πιστευετε πως θα ειναι ενταξει γιαυτο? την εχει αγορασει καποιος να μου πει γνωμη??

ευχαριστω πολυ για οποια γνωμη και καλως σας βρηκα :cool_4:

Reaction score
0
Καλώς ήρθες!

Προσωπική άποψη δεν έχω για την συγκεκριμένη.
Σίγουρα σε καλύπτει και για DVD και για οποιαδήποτε χρήση.

Αν θέλεις να δώσεις τόσα λεφτά για 46άρα (1080p) γιατί δεν κοιτάς και την καινούργια M86 η οποία βγαίνει καλύτερη σχεδόν σε όλα τα συγκριτικά από την F71?

Στο πλαίσιο είναι σαν Tulip (όχι το ζαμπόν! :) ) κοντά στα 3.000 αλλά μπορείς να την βρείς και φτηνότερα αλλου (κοντά στα 2700)

Η συγκεκριμένη (F71) πρν από 2 μήνες έκανε πάνω από 3500 ευρώ και τώρα με την έλευση της M86 έπεσε δραματικά.

Reaction score
0
Όχι ακόμα ... "happy_1"

Θα πάρω την 46άρα M86 (εκτός αν αλλάξει κάτι δραματικά! wall_1 :happy_5: )
Απλά περιμένω να πέσει λίγο η τιμή της ... ούτως η άλλως περιμένω κοντά 2 χρόνια κι εγώ ... :smoking:

Παρακολουθούσα τις τιμές από το skroutz εδώ και 2 εβδομάδες (στα online shops) και ξεκινήσανε από 3000 και έχουν φτάσει 2689 (για την 46άρα) ...
Αντίστοιχα έχει πέσει πολύ και η 40άρα.

Το άλλος ένας πήγαινε στο ότι "άλλος ένας" που άλλαξε γνώμη για μία αγορά του μέσα από αυτό εδώ το site ... σαν κι εμένα :crazy_3:

Επίσης κολλάει στο ότι "άλλος ένας" πάει για την Μ86 η οποία από ότι παρακολουθώ και στο avforums πηγαίνει αρκετά καλά από πωλήσεις!

Παρεμπιπτόντως την είδα (την 46άρα Μ86) στην Ηλεκτρονική στην Παλλήνη και αν και συνδεδεμένη με Scart (?) είχε τέτοιο μαύρο που δεν ξεχώριζες το πλαίσιο από το Panel :happy_9:

Reaction score
84
Όχι ακόμα ... "happy_1"

Θα πάρω την 46άρα M86 (εκτός αν αλλάξει κάτι δραματικά! wall_1 :happy_5: )
Απλά περιμένω να πέσει λίγο η τιμή της ... ούτως η άλλως περιμένω κοντά 2 χρόνια κι εγώ ... :smoking:

Παρακολουθούσα τις τιμές από το skroutz εδώ και 2 εβδομάδες (στα online shops) και ξεκινήσανε από 3000 και έχουν φτάσει 2689 (για την 46άρα) ...
Αντίστοιχα έχει πέσει πολύ και η 40άρα.

Το άλλος ένας πήγαινε στο ότι "άλλος ένας" που άλλαξε γνώμη για μία αγορά του μέσα από αυτό εδώ το site ... σαν κι εμένα :crazy_3:

Επίσης κολλάει στο ότι "άλλος ένας" πάει για την Μ86 η οποία από ότι παρακολουθώ και στο avforums πηγαίνει αρκετά καλά από πωλήσεις!

Παρεμπιπτόντως την είδα (την 46άρα Μ86) στην Ηλεκτρονική στην Παλλήνη και αν και συνδεδεμένη με Scart (?) είχε τέτοιο μαύρο που δεν ξεχώριζες το πλαίσιο από το Panel :happy_9:
Από ότι έχω ακούσει έχει το καλύτερο μαύρο από όλες τις υπάρχουσες lcd αλλά δεν κάνει upscaling στο τηλεοπτικό σήμα από τον scaller της στα 1080p.

Reaction score
108
Παιδια κ εγω αυτη περιμενω(LE40M87) να πεσει λιγο η τιμη:cool_4: . Στην αγγλια ηδη πωλειται στις 1000 λιρες η 40" δηλαδη λιγο κατω απο 1500 ευρω! Νομιζω πως ειναι απο τις καλυτερες αγορες ειδικα σε αυτα τα λεφτα...

Reaction score
802
Δεν νομιζω οτι υπαρχει λογος να θυσιασεις τις 6 ιντσες.Να μου ελεγες οτι η 46αρα δεν ηταν full hd θα το καταλαβαινα.Αλλα και καλη ειναι, και επωνυμη και μεγαλη και full hd.

Reaction score
1.006
τελικα πηρα τη 40αρα TULIP "happy_1"
Υπαρχει προβλημα ομως wall_1 και μου βγαζει ενοχλητικες οριζοντιες γραμμες ανα τακτα χρονικα διαστηματα,σαν παρασιτα σε ολη την οθονη,Το κανει παντοτε σε αναπαραγωγη DVD και στα ψηφιακα καναλια της ΕΡΤ :mad_2: Τι να φταιει???:pc: τα κανονικα καναλια δε μου το παρουσιαζουν αυτο....να πω εδω πως την εχω συνδεμενη στο DVD Player με Component συνδεση (δοκιμασα και με scart με τις ιδιες γραμες να παραμενουν :mad_2: )

ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ:pc:wall_1wall_1wall_1

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.891
Members
38.516
Νεότερο μέλος
Θάνος Γαλάνης