Σχολια για τον "Calibrator"

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Ωραια!
Μας ξεκινησε το θεμα:
http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=33337

και μετα μας το κλειδωσε...

Αραγε παει να βγαλει τα ματια του μονος του?:crazy_1:
Θα μας μοιρασει απλοχερα τα μυστικα του?
Και επιτελους, ποτε να περιμενουμε την συνεχεια?

Ηθελα να ξερω ποιος κερ@τ@ς τον εμαθε να ξεκιναει ετσι θεματα, να τα αφηνει και να κραταει την αγωνια του κοσμου στο κοκκινο?:angel:

Reaction score
0
Απάντηση: Σχολια για τον "Calibrator"

Σαν τι να σχολιασουμε, αφου δεν ειπε τιποτα...!

Reaction score
0
Η τοποθέτησή μου σε όσα γράφει ο Calibrator είναι παρόμοια αν και προέρχεται από άλλο χώρο.

Αρνούμαστε να δεχθούμε το κόστος κάποιων υπηρεσιών γιατί θεωρούμε:
α) ότι είναι υπερβολικό για το τι παίρνουμε
β) ότι μπορούμε να το κάνουμε οι ίδιοι χωρίς να επιβαρυνθούμε το κόστος
γ) ότι εμείς ξέρουμε

Δυστυχώς όμως οι περισσότεροι ξεχνάμε ή/και δεν γνωρίζουμε ότι δεν μπορούμε να πετύχουμε το ίδιο αποτέλεσμα με αυτό ενός επαγγελματία γιατί:
1) δεν έχουμε την εμπειρία
2) δεν έχουμε τα απαραίτητα εργαλεία
3) δεν έχουμε τις απαραίτητες γνώσεις
4) θέλουμε πολύ περισσότερο χρόνο για να επιτύχουμε έστω και το 80% όσων θα προσέφερε/πετύχαινε ένας επαγγελματίας

Εδώ όμως πρέπει να προστεθεί και η 3η διάσταση η κατά κανόνα τοπική (εννοώ ελληνική). Ότι πολλοί βαφτίζουν τον εαυτό τους επαγγελματία και πολλοί πελάτες τους πληρώνουν πολλά για υπηρεσίες που μόνον επαγγελματικές δεν μπορούν να χαρακτηριστούν.
Επομένως είναι φαύλος κύκλος...
Όσοι θέλουν να τον αποφύγουν πρέπει να ψάχνουν με τον φακό να βρουν τον σωστό επαγγελματία για να έχουν το κεφάλι τους ήσυχο και να είναι σίγουροι ότι όντως θα λάβουν τις υπηρεσίες για τις οποίες θα πληρώσουν.
Γι αυτό και πολλές πολιτείες/κοινωνίες/εταιρείες προσπαθούν να θεσπίσουν πρότυπα και πιστοποιήσεις ώστε τουλάχιστον οι υπηρεσίες που θα δίνονται μέσω αυτών των εταιρειών/ανθρώπων να ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα: να είναι όντως υπηρεσίες κι όχι αέρας κοπανιστός.
(Σίγουρα η πιστοποίηση δεν σημαίνει ότι όντως είναι επαγγελματίας. Αλλά δίνει όμως μια σιγουριά ότι κάτι θα πάρεις στο τέλος...)

Πόσοι από τους επαγγελματίες που συναλλασόμαστε είναι πιστοποιημένοι σε σχέση με τις υπηρεσίες που προσφέρουν;
Αν πω 5% θα είναι υπερβολή;
Είμαι σίγουρος ότι σχεδόν όλοι έχουν να διηγηθούν ιστορίες τρέλλας με επαγγελματίες κι "επαγγελματίες"...

Γι αυτό για μένα το καίριο ερώτημα είναι πως και που βρίσκεις τον σωστό και πιστοποιημένο επαγγελματία/εταιρεία...

Reaction score
8

Εγω παντος ειμαι απο αυτους που ειναι ευχαριστημενοι με τον
ΒΑΓΓΕΛΗ & εντος ολιγου του εχω προσκληση για καφε & ρυθμισεις
στο σπιτι μου!!

GTX

Reaction score
39
Εγώ δε θα τον καλέσω, άκου εκεί να χουφτώσει την HDMI μου :cool_11: :cool_11::cool_11:

Reaction score
0

Εγω παντος ειμαι απο αυτους που ειναι ευχαριστημενοι με τον
ΒΑΓΓΕΛΗ & εντος ολιγου του εχω προσκληση για καφε & ρυθμισεις
στο σπιτι μου!!
Μην το καθυστερήσεις πολύ διότι περιμένουμε την συνέχεια του 'πέτα τον calimprator από το τρένο...'

Reaction score
8

Μην το καθυστερήσεις πολύ διότι περιμένουμε την συνέχεια του 'πέτα τον calimprator από το τρένο...'
Ξερει ο βαγγελης..7ος οροφος με διπλα πραγματικα τις γραμμες του τρενου!

Reaction score
0
Να προσθέσω μετά από ψάξιμο ότι οι μετρητές φωτός της Aemc που προτείνει ο Βαγγέλης κυκλοφορούν στην Ευρώπη σαν Chauvin Arnoux με τους ιδίους κωδικούς (ca811, ca813).

http://www.chauvin-arnoux.com/produit/Famille_detail.asp?idFam=623&idPole=1

http://www.chauvin-arnoux.com/produit/Famille_detail.asp?idFam=624&idPole=1

Η Chauvin Arnoux αντιπροσωπευται στην Ελλάδα από την εταιρία Θεοδώρου.

http://www.theodorou.gr/chauvin.html

Βαγγέλη ευχαριστούμε για την καλή και αναλυτική σου παρουσίαση. Και μην χαθείς καμιά εβδομάδα πάλι...

Reaction score
1
Aυτό με το Gamma ρε γαμώτο δεν μπόρεσα να το "πιάσω" 'οσες φορές κι αν το διάβασα....

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.512
Members
38.708
Νεότερο μέλος
dhio