Σύνδεση ενεργού woofer σε ενισχυτή

Reaction score
34
Γειά σας και πάλι,

για ακόμη μια φορά θέλω να ζητήσω την βοήθειά σας. Έχει πέσει στα χέρια μου ένα woofer jamo sw-400 το οποίο θέλω να συνδέσω στον ενισχυτή μου (JVC A-S3) αλλά επειδή δεν έχει έξοδο για sub την δεδομένη στιγμή το έχω συνδέσει στην έξοδο των ακουστικών η οποία δεν αποκόπτει και τα κανονικά ηχεία όταν συνδέσω κάτι.

Το πρόβλημα μου είναι ότι όσο χαμηλά και να το έχω και από την μεριά του ενισχυτή και από το ρυθμιστικό του woofer παίζει πάρα πολύ δυνατά.

Πώς αλλιώς θα μπορούσα να το συνδέσω για να παίζει κάπως πιο χαμηλά;

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.990
Απάντηση: Σύνδεση ενεργού woofer σε ενισχυτή

Πάρε σήμα από τη δεύτερη έξοδο των ηχείων, και οδήγησε το sub, παρεμβάλλοντας σε σειρά (σε κάθε κανάλι) μια αντίσταση 5.6ΚΩ. Αν εξακολουθεί να ακούγεται δυνατά, αύξησέ την στα 6.8ΚΩ ή 8.2ΚΩ.

Reaction score
34

Στις εξόδους των ηχείων έχω συνδέσει ηχεία, (άλλο ένα θέμα που ήθελα να ρωτήσω) στα Α έχω συνδέσει 2 ηχεία των 8Ω και στα Β 2 των 6Ω παίζει κάποιο πρόβλημα; αυτή την πατέντα για το woofer μπορώ να την κάνω και από μπροστά;

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.990

Στις εξόδους των ηχείων έχω συνδέσει ηχεία, (άλλο ένα θέμα που ήθελα να ρωτήσω) στα Α έχω συνδέσει 2 ηχεία των 8Ω και στα Β 2 των 6Ω παίζει κάποιο πρόβλημα;
Με τα συγκεκριμένα ηχεία, μάλλον όχι. Μην το παρακάνεις, παίζοντάς τα πολύ δυνατά.

αυτή την πατέντα για το woofer μπορώ να την κάνω και από μπροστά;
Ναι.

Reaction score
34

Οπότε θα πρέπει να πάρω μια τετράδα αντιστάσεις 1 για κάθε θετικό και αρνητικό η μόνο στα θετικά?

Reaction score
34

Πόσα watt πρέπει να είναι οι αντιστάσεις; όσα τα watt του woofer;

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ