Σύνδεση πολλών πηγών Hdmi σε προβολέα.

Μηνύματα
13.106
Reaction score
164
Το πρόβλημα που θα προκύψει είναι το εξής: Κάποια στιγμή (πχ όταν έρθει το Kiss 600) θα αποκτήσω, πέρα από το DVDp και δεύτερη πηγή με HDMI, ενώ δεν αποκλείεται να αποκτήσω και τρίτη (πχ PS3), ενώ ο ενισχυτής μου δεν δέχεται HDMI. Οπότε, οι λύσεις που βλέπω ώστε να συνδεθούν πολλές πηγές, που δεν με ενδιαφέρει να παίζουν ταυτόχρονα, με τον Z4 είναι:
-Αγοράζω έναν ενσχυτή με HDMI (οικονομικά ανέφικτο)
-Συνδέω τις άλλες πηγές μέσω component (κρίμα δεν είναι; )
-Κάθε φορά βάζω-βγάζω καλώδια τραβώντας το έπιπλο και σκύβοντας από πίσω (μεγάλη φασαρία)
-Βάζω στις πηγές από ένα μικρό καλώδιο M-F HDMI (σαν προέκταση δηλαδή) και λετσι κάνω τις συνδέσεις χωρίς φασαρία, από το μπροστά μέρος του επίπλου (δεν ξέρω αν υπάρχει τέτοιο καλώδιο. Θα κλειδώνει μετά ο προβολέας; Θα έχει απώλειες; )
-Αγοράζω ένα switcher (Δεν έχω βρει κανένα που να μην κοστίζει πολλά λεφτά, καμιά 300ρια €, γι' αυτό που κάνει και μου μυρίζεται εκμετάλλευση: αφού έχει αυτή την ανάγκη έχει και λεφτά, οπότε ας του τα φάμε)
-Γίνεται κάποιο switcher ιδιοκατασκευή (δεν έχω βρει πουθενά σχέδια)
-Κάτι άλλο (αν το ήξερα, θα το έγραφα)

Πώς αντιμετωπίζετε εσείς το πρόβλημα; Ή τι σκέφτεστε να κάνετε; Προσωπικά η πιο πιθανή λύση μου φαίνεται αυτή με το βάλε-βγάλε με προεκτάσεις...
 


Μηνύματα
8.256
Reaction score
4
Μα το Kiss έχει DVDp...απλά ξεφορτώσου το άλλο!
Με το PS3 δεν ξέρω, όταν εμφανιστεί στην αγορά, το HDMI θα είναι πιο διαδεδομένο, οπότε μπορεί να δεις λύσεις switching πιο φθηνές και δοκιμασμένες.
 


GTX

Μηνύματα
3.813
Reaction score
39
Μα το Kiss έχει DVDp...απλά ξεφορτώσου το άλλο!
Αμφιβάλλω αν το Kiss παίζει DVD καλύτερα από το 1920... Και το Denon δεν είναι κάτι που το ξεφορτώνεσαι ελαφρά τη καρδία... :)
Γεγονός. Καλό το KISS για τα HD, αλλά δε νομίζω να παίζει καλύτερα απο ακριβά dvd players.
 

V

VIDEOMIX

Guest
Και εγώ, παρόμοιο πρόβλημα αντιμετωπίζω. Ο βιντεοπροβολέας μου έχει dvi, το 3910 έχει HDMI, ο ενισχυτής μου έχει..... δεν έχει τέλος πάντων τα παραπάνω.
Και άντε, το XBOX που θα πάρω έχει χρωμοδιαφορών καλώδιο και το συνδέω παράλληλα στον optoma. Τα υπόλοιπα στο μέλλον; Έρχεται εξ'άλλου και το Kiss.
 



Μηνύματα
8.256
Reaction score
4
Ποιός θα κάθεται να βλέπει DVD με τόσο HD υλικό...εδώ μιλάμε για terabytes...έχετε και χρόνο για DVDs? Πάρτε μια καλή ADSL και αν αντέχετε να δείτε DVD ξανά, χαλάλι σας το Denon!! :D :D
Το μέλλον ήρθε...!
 

Μηνύματα
13.106
Reaction score
164
Απ' ό,τι βλέπω, η μόνη βιώσιμη και οικονομική λύση είναι να πάρω προεκτάσεις και να βάζω-βγάζω καλώδια από το μπροστινό μέρος.
Το μόνο που μένει τώρα είναι να ανακαλύψω ότι δεν υπάρχουν προεκτάσεις (M-F) για HDMI :roll:
 

Μηνύματα
2.322
Reaction score
363
Αμφιβάλλω αν το Kiss παίζει DVD καλύτερα από το 1920... Και το Denon δεν είναι κάτι που το ξεφορτώνεσαι ελαφρά τη καρδία... :)[/quote]

Γιατί το λες αυτό;
Αν το πάρουμε από οικονομική άποψη, το kiss έχει σχεδόν την διπλάσια τιμή από το denon.
Και το 1920 θεωρείται ο βενιαμίν από την σειρά της denon.
 

Μηνύματα
13.106
Reaction score
164
Η τιμή τους (με την ομαδική αγορά) είναι η ίδια. Και μπορεί το 1920 να είναι το δεύτερο από το τέλος μοντέλο της Denon (και όχι ο Βενιαμίν, μιας και υπάρχει το 1720), αλλά, από τα λίγα που ξέρω και από τα ακόμη λιγότερα που έχω δει, συγκρίνεται με μηχανήματα πολύ μεγαλύτερης αξίας. Είναι και το Faroudja στη μέση...
 


Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.652
Μηνύματα
2.870.288
Members
37.934
Νεότερο μέλος
daemon76
Top