Σύνδεση συσκευών;

Reaction score
0
Γεια σας παιδιά.
Σκέφτομαι να αγοράσω την LG 50PV350 και το crystal audio media matchbox.
Επίσης σκέφτομαι για τον ήχο μου και επειδή το χωριστό σύστημα που θα ήθελα θα μου πάει πάνω από 1000 Ευρώ, σκέφτηκα ότι τώρα που δεν έχω λεφτά, μήπως να πάρω ένα all in one των 150-200 Ευρώ.
Η ερώτηση μου αφορά στη συνδεσμολογία: Τι θύρες πρέπει να έχει για να το στνδέσω με την TV και το media player; Και πως ακριβώς συνδέονται γιατί δεν έχω καμία επαφή με το αντικείμενο;;

Ευχαριστώ παιδιά.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.385
Απάντηση: Σύνδεση συσκευών;

Mία hdmi in(για να δώσεις ήχο και εικόνα απο το matchbox) και μια optical in για να δώσεις ήχο απ την τηλεόραση.
Επίσης και 1 hdmi out για να δίνει εικόνα στην τηλεόραση.

Reaction score
0

1)Mία hdmi in(για να δώσεις ήχο και εικόνα απο το matchbox) και μια optical in για να δώσεις ήχο απ την τηλεόραση.
Από τη hdmi συνδέεται το matchbox με το home cinema και μετά από κει συνδέεται η TV; Δηλαδή περνάει και ο ήχος και η εικόνα μέσω home cinema? Και αν ναι, τότε το home cinema δε χρειάζεται και hdmi out;; Το optical είναι για να στέλνει ήχο από TV στο home cinema όταν βλέπω τηλεοπτικό (δηλαδή όταν το matchbox είναι κλειστό);

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.385

Συμπλήρωσα το hdmi out στο αρχικό μου post.

Το optical είναι για να στέλνει ήχο από TV στο home cinema όταν βλέπω τηλεοπτικό
Ναι.Η τηλεόραση δεν στέλνει ήχο απ τις hdmi.

Reaction score
0

Ευχαριστώ πολύ φίλε μου. Αφού σε βρήκα και είσαι και γρήγορος, να σε ρωτήσω και κάτι πιο εγκυκλοπαιδικό:
Αργότερα που θα πάρω πολυκάναλο ενισχυτή και ξεχωριστά ηχεία, η συνδεσμολογία είναι η ίδια; Και αν μπορείς σε παρακαλώ να μου εξηγήσεις και αυτό το hdmi pass through (ή κάπως έτσι).

Να σαι καλά.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.385

Ίδια θα είναι.
Απλά αντί οι συσκευές να συνδεθούν στο all in one θα μπούν στον ενισχυτή.

Το hdmi passthrough είναι μια λειτουργεία που επιτρέπει σε εικόνα και ήχο να περνά προς την τηλεόραση,απο μια πηγή,όταν ο ενισχυτής(ή το all in one) είναι κλειστός.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.161
Members
38.418
Νεότερο μέλος
fr3q_