Σύνδεση laptop με ενισχυτή?

Reaction score
0
Καλησπέρα σε όλους.
Νέος στο σπορ, αγόρασα μόλις έναν yamaha a-s 500 με ένα ζευγάρι jbl studio 180. Επειδή σώθηκαν τα φράγκα, θα παίζω τη μουσικούλα μου, μόνο μέσω του laptop (dell inspiron), τουλάχιστον για αρχή.
Πρέπει να πάρω και κάτι άλλο μεταξύ ενισχυτή και laptop εκτός από το καλώδιο? Μου είπαν για mixer (για προστασία των ηχείων), για dac, για εξωτερική κάρτα ήχου...
Τη βοήθεια σας παρακαλώ γιατί πελάγωσα...
Ευχαριστώ!!!

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.813
Καλώς ήρθατε στο AVsite!

Για να ακούσετε αρκεί το καλώδιο. Επόμενο βήμα DAC.

Reaction score
2
Πρόσφατα αγόρασα ένα usb dac της HRT,το music streamer II... Αναγκάστηκα να αγοράσω επειδή έπαθε ζημιά το παλιό Cambridge μου... Με βόλευε πάντα ο υπολογιστής γιατί βρίσκω δύσκολο και ακριβό το να μαζέψω βινύλια του γούστου μου... Δεν θα πω πολλά, δεν χορταίνω να ακούω μουσική, ακόμα και όταν παίζω με 256 η 320 kbps ποιότητα. Με flac δε, είναι το κάτι άλλο! Με απλά λόγια, ψάξου για ένα καλό Dac μαζί με ένα καλό interconnect και μετά άρχισε να μαζεύεις υλικό.

Reaction score
0
Πρόσφατα αγόρασα ένα usb dac της HRT,το music streamer II... Αναγκάστηκα να αγοράσω επειδή έπαθε ζημιά το παλιό Cambridge μου... Με βόλευε πάντα ο υπολογιστής γιατί βρίσκω δύσκολο και ακριβό το να μαζέψω βινύλια του γούστου μου... Δεν θα πω πολλά, δεν χορταίνω να ακούω μουσική, ακόμα και όταν παίζω με 256 η 320 kbps ποιότητα. Με flac δε, είναι το κάτι άλλο! Με απλά λόγια, ψάξου για ένα καλό Dac μαζί με ένα καλό interconnect και μετά άρχισε να μαζεύεις υλικό.

Reaction score
0
Ευχαριστώ πολύ. Ήδη έχω σε mp3 μια τεράστια δισκοθήκη οπότε το ίντετνετ έπεται. Θα ακολουθήσω κατά γράμμα τις οδηγίες σου.

Reaction score
2
Χμμμ, δείχνει ενδιαφέρον... Πολύ καλό το ότι υποστηρίζει μεγάλη δειγματοληψία ( αν και δύσκολο να βρεις τέτοια αρχεία, αλλά έχει προοπτικές για προσωπικά rips απο βινύλια για κάποιον "παλαβό" του είδους )...

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.130
Members
38.534
Νεότερο μέλος
Drizzt