Σύνδεση PC με Pioneer SC-LX76

Reaction score
15
Καλησπέρα και καλή Ανάσταση σε όλους.Υγεία υπομονή να έχουμε και όλα θα γίνουν.Είμαι πολύ καινούριος στον χώρο και με ελάχιστες γνώσεις όσων αφορά τα περί οικιακών.Πρόσφατα αγόρασα έναν Pioneer SC-LX76 τον οποίο θέλω να τον συνδέσω με τον υπολογιστή για τη δημιουργία ενός HΤ.Αν τα έχω σκεφτεί σωστά η σύνδεση που πρέπει να κάνω είναι η θύρα HDMI της κάρτας γραφικών σε μία από τις εισόδους του Pioneer,η τηλεόραση μέσω HDMI στην είσοδο SAT/CBL για τον ψηφιακό δέκτη και ξανά μέσω οπτικής στον ενισχυτή ή με HDMI σε μία από τις assignable θύρες;Εάν κάνω λάθος κάπου παρακαλώ τα φώτα σας και την επιείκια σας.Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τον χρόνο σας.

Reaction score
8.126
Όχι. Η τηλεόραση θα συνδεθεί στην hdmi out για να πάρει εικόνα από το pc.
Αν υποστηρίζει hdmi arc (audio return channel) θα επιστρέψει τον ήχο. Αν όχι, συνδέετε ένα optical από την τηλεόραση στον ενισχυτή.

Reaction score
15
Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σας.Υποστηρίζει ARC.Οπότε συνδέω την τηλεόραση στο HDMI out 2 του AV,απο μία δεύτερη θύρα της ξανά μέσω HDMI στη θύρα SAT/CBL για να βλέπω τηλεοπτικά προγράμματα και τον υπολογιστή στην θύρα HDMI που βρίσκεται δίπλα στις out.

Reaction score
8.126
Με την επιφύλαξη να μην έχω καταλάβει κάτι καλά από τα γραφόμενα, δεν χρειάζεται οτιδήποτε άλλο.

Όλες οι συσκευές εισόδου (pc, Dvd, playstation κτλ) στα hdmi in. Η τηλεόραση στο hdmi out και μόνη της θα επιστρέψει τον ήχο. Λογικά πρέπει να εξηγείται με σχεδιάγραμμα στο manual. :)

Reaction score
15
H οθόνη δεν θα είναι αποκλειστικά για τον υπολογιστή.Σε αυτήν θα παρακολουθώ και τηλεοπτικά προγράμματα.Με κάποιον τρόπο δεν πρέπει να διαχωρίζονται οι λειτουργίες της;Εαν εννοείτε οτι όντας κλειστός ο υπολογιστής θα λειτουργεί κανονικά σαν τηλεόραση οκ,θα το δοκιμάσω.Στο εγχειρίδιο του AV αναφέρει πως η σύνδεση οθόνης και AV γίνεται μέσω της συγκεκριμένης θύρας SAT/CBL.Αυτό με έχει μπερδέψει βασικά και δεν μπορώ να καταλάβω.

Reaction score
8.126
Ναι η τηλεόραση θα παίζει ως οθόνη και ως τηλεόραση. Με κλειστό ή ανοικτό τον avr. Θα επιστρέφει ήχο και θα διανείμεται από τον avr μέσω arc.

Το manual προφανώς αναφέρεται σε τηλεόραση/οθόνη δίχως arc.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.666
Members
38.588
Νεότερο μέλος
dark2030@